THIN POSITIVE

Writer: ΖΟΥΜΠΑΝΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Published by: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Be the first to review this product

Subtitle - ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Summary - Ο καταξιωμένος διαιτολόγος και συγγραφέας Ευάγγελος Ζουμπανέας παρουσιάζει στο νέο του βιβλίο όσα συνέλεξε χάρη στην εμπειρία δεκαετιών. Στις σελίδες του βιβλίου: - επισημαίνεται η ανάγκη για πρόσληψη τροφών με υψηλή θρεπτική αξία, ποιες είναι αυτές και πώς μπορεί κανείς να χτίσει μια υγιεινή διατροφή. - δίνονται με πρακτικό τρόπο οι ιδιότητες κάθε κ......

Retail Price: €15.50

Web Price: 10.70 (Discount amount: €4.80)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΖΟΥΜΠΑΝΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

writer
ΖΟΥΜΠΑΝΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας είναι Διαιτολόγος Διατροφολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Διατροφής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές και εξειδίκευση στη διατροφική και ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών, όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία. Την περίοδο 2006-2007 διετέλεσε υπεύθυνος του Διαιτολογικού τμήματος της Μονάδας Εφηβικής Υγείας στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Από το 2007 παραμένει τακτικός συνεργάτης και σύμβουλος της Μονάδας. Είναι τακτικός συνεργάτης ενημερωτικών εκπομπών της κρατικής και της ιδιωτικής τηλεόρασης. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Διατροφή και Υγεία, Vita, Δίαιτα και Διατροφή καθώς και σε άλλα περιοδικά και εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας. Από τον Οκτώβριο του 1999 σε συνεργασία με τον Μανώλη Μανωλαράκη εκδίδει το επιστημονικό περιοδικό Διατροφή: Health & Wellness και είναι υπεύθυνος ύλης του επιστημονικού site: www.diatrofi.gr
Από τον Δεκέμβριο 2010 είναι διευθύνων σύμβουλος στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών – ΚΕΑΔΔ (www.keadd.gr)

Summary

Ο καταξιωμένος διαιτολόγος και συγγραφέας Ευάγγελος Ζουμπανέας παρουσιάζει στο νέο του βιβλίο όσα συνέλεξε χάρη στην εμπειρία δεκαετιών. Στις σελίδες του βιβλίου: - επισημαίνεται η ανάγκη για πρόσληψη τροφών με υψηλή θρεπτική αξία, ποιες είναι αυτές και πώς μπορεί κανείς να χτίσει μια υγιεινή διατροφή. - δίνονται με πρακτικό τρόπο οι ιδιότητες κάθε κατηγορίας τροφών και εξηγείται γιατί είναι απαραίτητο να τις καταναλώνουμε, κι όχι μόνο επειδή το συστήνουν οι γιατροί, οι διατροφολόγοι ή κάποια αυθεντία. - είναι ένα χρήσιμο εργαλείο και για το κοινό αλλά και για τους διατροφολόγους. Οι τελευταίοι θα λάβουν την εμπειρία δεκαετιών και χιλιάδων περιστατικών ως απόσταγμα όσων δεδομένων λειτουργούν και φέρνουν αποτελέσματα. - εκπαιδεύει στη χρήση της τροφής μέσα από την κατανόηση των διατροφικών επιλογών και μας καθιστά ικανούς να το πράξουμε με τρόπο εύκολο και κατανοητό. - και, τέλος, απαντάει στο βασικό ερώτημα: «Τι πρέπει να τρώμε για να είμαστε υγιείς και λεπτοί;», καθώς η ίδια η υγεία εμπεριέχει στις ιδιότητές της την έννοια του φυσιολογικού σωματικού βάρους. Η προσέγγιση καλύπτει το σημαντικότερο μέρος του πληθυσμού και θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να κάνουν ένα τεράστιο άλμα στην ποιότητα ζωής τους με την εφαρμογή των πιο πρόσφατων επιστημονικών εξελίξεων στους τομείς της υγείας και της διατροφής. Πρόκειται για μια δουλειά που συνεισφέρει σημαντικά στην ελληνική και τη διεθνή βιβλιογραφία του χώρου. Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς, MD Πρόεδρος του European Institute of Nutritional Medicine, E.I.Nu.M Το βιβλίο είναι συνέκδοση με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών – ΚΕΑΔΔ.

Product Details

  • SKU:
    0296555
  • ISBN:
    978-960-566-418-3
  • ISBN2:
    9789605664183
  • Publisher:
    ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
  • Writer:
    ΖΟΥΜΠΑΝΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  • Curator:
    ΤΡΙΑΝΤΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ/ΓΟΝΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
  • Illustrator:
    ΖΗΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  • Release Year:
    2013
  • Pages:
    160
  • Dimensions:
    17x24
  • Weight:
    0.5600 kg
  • Country:
    ΕΛΛΑΔΑ

Reviews