ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

Writer: ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΕΛΕΝΑ

Published by: ΤΕΛΕΙΑ

Be the first to review this product

Summary - Μια κλειστή πόρτα που πρέπει να ανοίξει... για να αποκαλύψει το μυστήριό της. Το Κ.Α.Π.Α.Κ.Ι. που σφραγίζει μυστικά... έχει τάξει ως αποστολή του να ανοιξει την κλειστή πόρτα. Μια παρέα από παιδιά...που μεγαλώνει σε μια αυλή με τον παππού και για τη γιαγιά. Μια παρέα από παιδιά...που μεγαλώνει σε μια αυλή με τον παππού και τη γιαγιά......

Retail Price: €8.90

IANOS Price: 8.01 (Discount amount: €0.89)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΕΛΕΝΑ

writer
ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΕΛΕΝΑ
Η Έλενα Περικλέους γεννήθηκε το 1970 στη σκλαβωμένη από τους Τούρκους σήμερα Πεντάγυια της Κύπρου. Έζησε τα παιδικά της χρόνια στο χωρίο Κάμπος και σήμερα ζει στη Λευκωσία. Σπούδασε παιδαγωγικά στην Κύπρο και ακολούθως Περιβαλλοντολογική Εκπαίδευση στο Λονδίνο. Είναι μέλος περιβαλλοντολογικών οργανώσεων και αρθρογραφεί συχνά στον καθημερινό τύπο. Μικρή ήθελε να γίνει αστροναύτης για να ταξιδεύει στα αστέρια! Σήμερα ασκεί το επάγγελμα της δασκάλας, αλλά ταξιδεύει στα αστέρια μέσα από τα βιβλία που γράφει και διαβάζει. Το πρώτο της βιβλίο, ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ, τιμήθηκε με το Α΄ βραβείο του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, το δεύτερό της βιβλίο, ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΥ, πήρε το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, ενώ το τρίτο της, αυτό που κρατάτε στα χέρια σας, πήρε το Α' βραβείο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς.

Summary

Μια κλειστή πόρτα που πρέπει να ανοίξει... για να αποκαλύψει το μυστήριό της. Το Κ.Α.Π.Α.Κ.Ι. που σφραγίζει μυστικά... έχει τάξει ως αποστολή του να ανοιξει την κλειστή πόρτα. Μια παρέα από παιδιά...που μεγαλώνει σε μια αυλή με τον παππού και για τη γιαγιά. Μια παρέα από παιδιά...που μεγαλώνει σε μια αυλή με τον παππού και τη γιαγιά. Μια γιαγιά στρατηγός...που μαγειρεύει ντομάτες με τα αυγά. Ένας γλυκύτατος παππούς...που παίζει συχνά-πυνκά τάβλι με τον θεό. Η κλειστή πόρτα ανοίγει ένα παράθυρο στο φως και στον ήχο. Και τότε η ακινησία μετατρέπεται σε κίνηση. Και το τραχοκάθισμα, με ταχύτητα φωτός, καλπάζει προς το ουράνιο τόξο.

Product Details

 • SKU:
  0458740
 • ISBN:
  978-9925-551-14-9
 • ISBN2:
  9789925551149
 • Publisher:
  ΤΕΛΕΙΑ
 • Writer:
  ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΕΛΕΝΑ
 • Release Year:
  2019
 • Pages:
  173
 • Dimensions:
  14x21
 • Weight:
  0.2300 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews