ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ

Writer: ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Published by: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ

Be the first to review this product

Summary - Με αφετηρία την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, το βιβλίο αυτό γυρίζει πίσω το χρόνο στις προναζιστικές οργανώσεις της Ευρώπης, στη μυστηριώδη Εταιρεία της Θούλης, στα SS και στον Χίτλερ, στους Έλληνες Μελανοχίτωνες, Χίτες, Ταγματασφαλίτες και στη γέννηση του φασισμού στη χώρα μας. Οι σκίνχεντς και οι Ναΐτες Ιππότες, οι Τεύτονες και οι Μαύροι ......

Retail Price: €14.84

Web Price: 10.20 (Discount amount: €4.64)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

writer
ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ο Νίκος Λακόπουλος (νομική, δημοσιογραφία) έχει εργαστεί σε εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, όπως η ΕΡΑ 4, το Κανάλι 15, οι 24 Ώρες, το Έθνος, το Βήμα, η Ελεύθερη Γνώμη, ο Ταχυδρόμος, το Ένα, οι Εικόνες, το Αντί κ.ά. Το 1984-1988 δημιούργησε με τους «Εραστές της Άνοιξης» το νεανικό πρόγραμμα «Εδώ Ραδιοσυννεφούλα, Θέλουμε τον Κόσμο και τον Θέλουμε Τώρα». Ήταν ένας λιλιπούτειος σταθμός μέσα στην ΕΡΤ, πρόδρομος της ελεύθερης ραδιοφωνίας, με μεγάλη ακροαματικότητα, που διέκοψε τις εκπομπές του ύστερα από συγκρούσεις με την τότε κυβέρνηση. Το 1990 δημιούργησε το Club Decadence, το πρώτο bar theater, με το πιο μικρό σινεμά του κόσμου, και την εφημερίδα Decadence Times, το πρώτο free press. Έχει γράψει Το Αλφαβητάρι του Στρατιώτη, που έγινε μπεστ σέλερ (Εκδόσεις Δίαυλος 1994, Εκδόσεις Πατάκη 1999, Εκδόσεις Δίαυλος 2008), To Aλφαβητάρι του Μαθητή - Για Ένα Σχολείο Ροκ Εν Ρολ (Εκδόσεις Λιβάνη 1996), Το Αλφαβητάρι του Εργαζόμενου (Εκδόσεις Δίαυλος 2008) και άλλες μπροσούρες. Το «Grand Marnier» ήταν ένα «Εμφιαλωμένο Ποίημα» που κυκλοφόρησε το 1996 σε 360 μπουκάλια. Άλλα έργα: Το Μαγικό Ταξίδι των Λέξεων - Aπό τα Greeklish στην Αρχαία Ελληνική (e-book Lulu.com- 2008). Αν Ζούσα Τώρα - Δώδεκα Φανταστικές Συνεντεύξεις με τους Καρλ Μαρξ, Ιησού Χριστό, Μέγα Αλέξανδρο, που ανέβηκαν σε θεατρική παράσταση, και άλλες (υπό έκδοση από τις Εκδόσεις Ηλέκτρα). Το Μυθιστόρημα του Ναζισμού - Το Τάγμα της «Χρυσής Αυγής» και η λατρεία του Εωσφόρου (Εκδόσεις Καστανιώτη).

Summary

Με αφετηρία την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, το βιβλίο αυτό γυρίζει πίσω το χρόνο στις προναζιστικές οργανώσεις της Ευρώπης, στη μυστηριώδη Εταιρεία της Θούλης, στα SS και στον Χίτλερ, στους Έλληνες Μελανοχίτωνες, Χίτες, Ταγματασφαλίτες και στη γέννηση του φασισμού στη χώρα μας. Οι σκίνχεντς και οι Ναΐτες Ιππότες, οι Τεύτονες και οι Μαύροι Ιππότες των SS, οι εμπρηστές χριστιανικών εκκλησιών και οι δολοφόνοι του black metal μαζί με τη μουσική ναζιστική Διεθνή συναντιούνται σε μια έρευνα για το τι ενώνει τους νεοπαγανιστές, τους προ-Ναζί και τα SS, τη Χρυσή Αυγή και τον Εωσφόρο με την Κου Κλουξ Κλαν και τους σατανιστές, την πολιτική επιστροφή του ναζισμού και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στον Πειραιά. Τεκμηριωμένο με πλήθος πληροφοριών και ντοκουμέντων, το Μυθιστόρημα του ναζισμού απαντά στο ερώτημα πώς γεννήθηκε ο νεοναζισμός στην Ελλάδα και την Ευρώπη και τι συνδέει το ρατσισμό και τον σατανιστικό ναζισμό με τους Ιππότες της Χρυσής Αυγής, που λατρεύουν τον Εωσφόρο και μελετούν τους μαγικούς ρούνους σε ένα παιχνίδι θανάτου.

Product Details

 • SKU:
  0307165
 • ISBN:
  978-960-03-5698-4
 • ISBN2:
  9789600356984
 • Publisher:
  ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
 • Writer:
  ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
 • Release Year:
  2014
 • Pages:
  251
 • Dimensions:
  14x21
 • Weight:
  410.0000 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews