ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ

Writer: ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ ΑΡΗΣ

Published by: ΦΕΡΕΝΙΚΗ

Be the first to review this product

Subtitle - ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΟΥ 1
Summary - Ο Ελλάδιος Μαργαρίτης και ο Αρης Δαβαράκης έχουν γεννηθεί με 11 χρόνια διαφορά στη ίδια πολυκατοικία στην Αλεξάνδρεια. Έχουν έρθει και οι δύο για μια βόλτα στον πλανήτη και ψάχνουν να βρουν τα σημάδια που θα τους οδηγήσουν στην καλύτερη εκδοχή της διαδρομής. Σ' αυτό το πρώτο χρονικό της σχέσης τους, ο Αρης μιλάει πιο πολύ ενώ ο Ελλάδιος ετοιμάζει ......

Retail Price: €9.00

Web Price: 6.30 (Discount amount: €2.70)

In stock. Shipping within 1-3 working days.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ ΑΡΗΣ

writer
ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ ΑΡΗΣ
Γεννημένος αιώνες πρίν στην Αλεξάνδρεια προσπάθησε και προσπαθεί ακόμα να προσαρμοσθεί στην Ελληνική πραγματικότητα. Εργάστηκε απο το 1977 έως το 1981 στο «Τρίτο Πρόγραμμα» του Μάνου Χατζιδάκι ως παραγωγός και παρουσιαστής καθημερινών ραδιοφωνικών εκπομπών. Εχει δουλέψει σε όλους σχεδόν τους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς – εκτός του SKY. Απο το 81 που προσελήφθη στο εβδομαδιαίο και μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικό «Ταχυδρόμο» που διηύθηνε ο Νίκος Κυριαζίδης, έχει συνεργαστεί με δεκάδες περιοδικά και κάποιες εφημερίδες. Είναι, κυρίως, στιχουργός. Ξεκίνησε το 80 συνεργαζόμενος με τον Μάνο Χατζιδάκι στην «Πορνογραφία» και τις «Μπαλλάντες της οδού Αθηνάς» και εργάζεται συνεχώς μέχρι και σήμερα γράφοντας στίχους. Εχει «δισκογραφήσει» 300 περίπου τραγούδια και έχει δουλέψει σε δεκάδες θεατρικά μιούζικαλ, σε μεταλωττίσεις ταινιών, στο Θέατρο σαν στιχουργός πρωτότυπων τραγουδιών για τις ανάγκες διαφόρων παραστάσεων αλλά και σαν μεταφραστής και συγγραφέας θεατρικών έργων. Εχει εκδώσει δύο αυτοβιογραφικά/fictional βιβλία και τον Μάρτιο του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο του μεγάλο μυθιστόρημα απο τίς εκδόσεις «ΙΝΔΙΚΤΟΣ» και τίτλο 'Η Ασημένια Σταγόνα'. Στις αρχές του 2012, θα κυκλοφορήσει το επόμενο μυθιστόρημά του ενώ πάντα γράφει στίχους για το θέατρο και για γνωστούς συνθέτες και τραγουδιστές. Στίς 31 Ιουλίου του 2011 έγινε 58 ετών.

Summary

Ο Ελλάδιος Μαργαρίτης και ο Αρης Δαβαράκης έχουν γεννηθεί με 11 χρόνια διαφορά στη ίδια πολυκατοικία στην Αλεξάνδρεια. Έχουν έρθει και οι δύο για μια βόλτα στον πλανήτη και ψάχνουν να βρουν τα σημάδια που θα τους οδηγήσουν στην καλύτερη εκδοχή της διαδρομής. Σ' αυτό το πρώτο χρονικό της σχέσης τους, ο Αρης μιλάει πιο πολύ ενώ ο Ελλάδιος ετοιμάζει ταξίδια και περιπέτειες αποκαλυπτικές για την εσωτερική ζωή των ανθρώπων.

Product Details

 • SKU:
  0006999
 • ISBN:
  960-7952-25-1
 • ISBN2:
  9607952251
 • Language:
  Greek
 • Publisher:
  ΦΕΡΕΝΙΚΗ
 • Writer:
  ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ ΑΡΗΣ
 • Release Year:
  2003
 • Pages:
  114
 • Dimensions:
  12x20
 • Weight:
  0.1800 kg
 • Country:
  ΕΛΛΑΔΑ

Reviews