ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Συγγραφέας: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Εκδότης: ΔΙΑΔΡΑΣΗ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ
Περίληψη - Μια συνοπτική περιήγηση σε βασικές έννοιες, μορφές, εμπόδια, προβλήματα και διαταραχές επικοινωνίας, αποτελεί ίσως τον πιο ιδανικό τρόπο να εισαχθεί κανείς στο πεδίο της επικοινωνιακής διαδικασίας. Θεωρητικές προσεγγίσεις συνδυασμένες με βιώματα από το χώρο της εκπαίδευσης και της διοίκησης, οδηγούν στην ανάδειξη μιας σειράς στρατηγικών και τεχνικών επικοινωνίας......

Αρχική Τιμή: 16.00 €

Τιμή IANOS: 14.40 (Κέρδος: 1.60 €)

Υπό την προϋπόθεση διαθεσιμότητας στον εκδότη. Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Συγγραφέας
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο Παναγιώτης Ι. Σταμάτης γεννήθηκε στη Ρόδο. Σπούδασε τις Επιστήμες της Αγωγής στην Παιδαγωγική Ακαδημία Μυτιλήνης, στο τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο Διδασκαλείο "Αλέξανδρος Δελμούζος", και στο Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.Υπηρετεί από το 1989 στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Παράλληλα από το 2004, διδάσκει στο τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου με σύμβαση, όπου και εξελέγη το 2009 στη βαθμίδα του Λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο "Παιδαγωγική Επικοινωνία στην Προσχολική και Πρωτοσχολική Εκπαίδευση".

Περίληψη

Μια συνοπτική περιήγηση σε βασικές έννοιες, μορφές, εμπόδια, προβλήματα και διαταραχές επικοινωνίας, αποτελεί ίσως τον πιο ιδανικό τρόπο να εισαχθεί κανείς στο πεδίο της επικοινωνιακής διαδικασίας. Θεωρητικές προσεγγίσεις συνδυασμένες με βιώματα από το χώρο της εκπαίδευσης και της διοίκησης, οδηγούν στην ανάδειξη μιας σειράς στρατηγικών και τεχνικών επικοινωνίας, που πραγματώνεται στους χώρους αυτούς, στη βάση μελέτης και ταξινόμησης επικοινωνιακών συμπεριφορών, οι οποίες εντάσσονται σε τύπους ή στυλ επικοινωνίας. Ανάλογα θέματα αναπτύσσονται στο βιβλίο αυτό με λεξιλόγιο εύχρηστο και κατανοητό και ύφος απλό, σε μια προσπάθεια εισαγωγικής μύησης των αναγνωστών στα "άδυτα" της επικοινωνίας. Η προσπάθεια αυτή απευθύνεται κυρίως σε όσες και όσους σπουδάζουν τις ανθρωπιστικές επιστήμες, σε εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα σε εκείνους που είναι επιφορτισμένοι με διοικητικό έργο, σε κάθε υπάλληλο, εργαζόμενο ή επαγγελματία που επιθυμεί να προάγει τις διαπροσωπικές του σχέσεις ή να ασκεί ποιοτική διοίκηση προσβλέποντας σε επιτυχή αποτελέσματα, με σύγχρονες μεθόδους και επικοινωνιακούς όρους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0267536
 • ISBN:
  978-960-954-179-4
 • ISBN2:
  9789609541794
 • Γλώσσα:
  Ελληνικά
 • Εκδότης:
  ΔΙΑΔΡΑΣΗ
 • Συγγραφέας:
  ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2011
 • Σελίδες:
  189
 • Διαστάσεις:
  15x21
 • Βάρος:
  0.3000 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία