διδάσκει ο Στρατής Πασχάλης

Έναρξη: Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

 

Την ίδια μέθοδο που ακολουθούμε στα ζωντανά εργαστήρια, την εφαρμόζουμε προσαρμοσμένη και στα εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου σε μια ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Έτσι, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο εργαστήρι ποίησης τόσο εκείνοι που κατοικούν μακριά από την Αθήνα όσο και εκείνοι που λόγω απασχόλησης αδυνατούν να παρακολουθήσουν το δια ζώσης εργαστήριο. Στην περίπτωση του εξ αποστάσεως, η έλλειψη επαφής μπορεί να συνιστά προσόν, εφόσον ο διάλογος του εισηγητή γίνεται μόνο με το κείμενο, χωρίς την παρεμβολή της φυσικής παρουσίας, άρα πιο αμερόληπτα και χωρίς καμιά παρέμβαση άλλη που να τον επηρεάζει θετικά ή αρνητικά. Επίσης, τα γραπτά σχόλια και οι παρατηρήσεις «μένουν» και μπορούν να γίνονται αντικείμενο μελέτης και μακροπρόθεσμα.

 

Αίτηση συμμετοχής θα βρείτε ΕΔΩ.

Διάρκεια μαθημάτων: 10 εβδομάδες (10 μαθήματα)

Δίδακτρα: 300 ευρώ για νέες εγγραφές και 260 ευρώ για φοιτητές, άνεργους και απόφοιτους προηγούμενων κύκλων.

 Τρόποι πληρωμής
• Καταβολή του ποσού εφάπαξ στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με επιπλέον έκπτωση 5% (πριν από την έναρξη των μαθημάτων)
• Σε 2 ισόποσες δόσεις στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (1η δόση πριν από την έναρξη των μαθημάτων - 2η δόση στο 6ο μάθημα)
• Με πιστωτική κάρτα έως 5 άτοκες δόσεις στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ (εξαιρούνται οι κάρτες American express και Εθνικής).

 
: Άγνωστο
: Άγνωστο