• Gestalt Foundation

  Gestalt Foundation

  Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation και ο IANOS πραγματοποιoύν ανοιχτή διάλεξη με θέμα Πόσο αντέχω το φως του άλλου; Συντονισμός: Κατερίνα Σιαμπάνη Bachelor ψυχολογίας, Msc Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Παν. City – Scheffield U.K., Ψυχοθεραπεύτρια και Εκπαιδεύτρια Gestalt, Εκπαιδευμένη στην Art - Therapy και Sandplay Therapy. Μέλος της EAGT, μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΨΓ. Συγγραφέας του βιβλίου: "Βαδίζοντας μαζί. Η οπτική της θεραπείας Gestalt στην άνοια".

 • Πέτρος Σατραζάνης | «Έτσι κι αλλιώς»

  Πέτρος Σατραζάνης | «Έτσι κι αλλιώς»

  Ο Πέτρος Σατραζάνης παρουσιάζει το δίσκο του με τίτλο «Έτσι κι αλλιώς» σε ποίηση Διονύση Καρατζά.

  Θα μιλήσουν οι:

  Αφροδίτη Μάνου τραγουδοποιός -τραγουδίστρια

  Γιάννης Αντιόχου ποιητής

  Γιώργος Τσάμπρας δημοσιογράφος

  Μουσικές και τραγούδια από το δίσκο θα ακουστούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ο συνθέτης θα παρουσιάσει στο πιάνο, μέρος  της δουλειάς του.

  Είσοδος ελεύθερη

  Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

  Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

   

 • Λίνα Σωτηροπούλου

  Λίνα Σωτηροπούλου

  Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο ΙΑΝΟS προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα δύο πρώτα βιβλία Πίκο και Λόλα: Η εκδρομή & Πίκο και Λόλα: Τα όνειρα της νέας σειράς της Λίνας Σωτηροπούλου με τίτλο «Πίκο και Λόλα».

  Ελεύθερη είσοδος

  Για παιδιά από 3 ετών

 • Παναγιώτης Δημητρόπουλος

  Παναγιώτης Δημητρόπουλος

  Η Αρτέον Εκδοτική σας προσκαλεί στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου Το Μυστικό της Γαλέρας του Παναγιώτη Δημητρόπουλου.

  Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

  Αλεξάνδρα Σαγρή Msc Δασκάλα-υποψ. Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών

  Μαρία Ντότσικα φιλόλογος-συγγραφέας

  Ρομίνα Ξύδα δημοσιογράφος

  Μιχάλης Τεζάρης δημοσιογράφος

  Αναστασία Δημητροπούλου  φιλόλογος-μεταφράστρια

  Συμμετέχει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Π. Φωκαίας

  Είσοδος ελεύθερη

  Για μικρούς και μεγάλους!

 • Ναντίνα Κυριαζή

  Ναντίνα Κυριαζή

  Οι εκδόσεις Διάπλους παρουσιάζουν το παραμύθι της Ναντίνας Κυριαζή με τίτλο Ο Φεγγαρόλουστος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν διακεκριμένοι συγγραφείς, φίλοι της λογοτεχνίας για παιδιά και εκπαιδευτικοί. Μαζί τους τα παιδιά του 33ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, «Άσυλο του παιδιού», θα τραγουδήσουν και θα παίξουν με τη συγγραφέα. Τραγουδούν τα παιδιά της Α, Β και Δ τάξης. Διδασκαλία Μουσικής: Πηνελόπη Μενούνου. Επιμέλεια παρουσίασης των παιδιών της Β1 τάξης: Πηνελόπη Θωμαΐδου.

 • Ελισάβετ Τάρη

  Ελισάβετ Τάρη

  Οι εκδόσεις Φυλάτος παρουσιάζουν στον Παιδικό ΙΑΝΟ το βιβλίο της Ελισάβετ Τάρη με τίτλο Η καμήλα που ήθελε να γνωρίσει το χιόνι. Θα μιλήσουν οι: Αντώνης Μπαλάσκας Νηπιαγωγός, Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής-Βιβλιοθηκονόμος με εξειδίκευση στην Τέχνη, Κατερίνα Λαλιώτη Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής, Ελισάβετ Φράγκου Υπεύθυνη Σχολικών δραστηριοτήτων Ν. Πέλλας, Ελισάβετ Τάρη συγγραφέας.

 • Μαρία Καριωτάκη

  Μαρία Καριωτάκη

  Οι εκδόσεις Ίτανος παρουσιάζουν στον Παιδικό ΙΑΝΟ τα εκπαιδευτικά παραμύθια της Μαρίας Καριωτάκη με τίτλο Η κυρία Σιντορέ και η γραμματική σαν... παραμύθι και Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 5 ετών και άνω

 • Μικρά Μολύβια – Βιβλιοδεσμοί

  Μικρά Μολύβια – Βιβλιοδεσμοί

  Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος και ο Παιδικός ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Χαμένοι στη σύνδεση από τα Μικρά Μολύβια – Βιβλιοδεσμοί.

  Θα προλογίσουν οι συγγραφείς: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη και Κώστας Πούλος.

  Θα συντονίσουν οι εκπαιδευτικοί: Βάσω Αρβανίτη και Γιάννης Ζαχαρόπουλος.

  Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στα Παιδικά Χωριά SOS, εκπρόσωπος των οποίων θα παρευρεθεί στην εκδήλωση.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 4 ετών και άνω

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΙΑΝΟS CAFE

 • Γλυκερία Γκρέκου

  Γλυκερία Γκρέκου

  Οι εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το νέο παιδικό βιβλίο της Γλυκερίας Γκρέκου με τίτλο Ο μυστικός καθρέφτης. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Αναστασία Πιμπιλίδου Κλινική ψυχολόγος- ψυχαναλύτρια, Μερκούρης Αυτζής εκπαιδευτικός- συγγραφέας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η θεατρική ομάδα Διθύραμβος εξ αμάξης.

  Για παιδιά 5-8 ετών.

 • Πάνος Μπούσαλης | ''Σεμπρεβίβα''

  Πάνος Μπούσαλης | ''Σεμπρεβίβα''

  Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Πάνος Μπούσαλης λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού δίσκου ''Σεμπρεβίβα'' έρχεται στην σκηνή του ΙΑΝΟΥ για μία μουσική παράσταση εφ’ όλης της ύλης.  Μαζί του συμμετέχει φιλικά η Αναστασία Μουτσάτσου.

  Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

  Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 16€

  Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

 • Συναντήσεις Με Μουσικούς στο cafe του ΙΑΝΟΥ | Παυλίνα Βουλγαράκη & Μαρίζα Ρίζου

  Συναντήσεις Με Μουσικούς στο cafe του ΙΑΝΟΥ | Παυλίνα Βουλγαράκη & Μαρίζα Ρίζου

  Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί με δύο σημαντικές εκπροσώπους της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού, την Παυλίνα Βουλγαράκη και την Μαρίζα Ρίζου. Γιατί ο παλιός είναι αλλιώς αλλά και ο νέος είναι ωραίος!

  Είσοδος ελεύθερη

  Με την υποστήριξη του Μελωδία 99.2

  Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

 • ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΕΛΙΖΑΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ | Νίκος Εγγονόπουλος. Με τα χρώματα του λόγου και το λόγο των χρωμάτων

  ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΕΛΙΖΑΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ | Νίκος Εγγονόπουλος. Με τα χρώματα του λόγου και το λόγο των χρωμάτων

  Το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει σε συνέντευξη Τύπου στον ΙΑΝΟ την έκθεση με τίτλο "Νίκος Εγγονόπουλος. Με τα χρώματα του λόγου και το λόγο των χρωμάτων".

  25 Ιουνίου – 1 Οκτωβρίου 2017, ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΝΔΡΟΣ

  Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, ετοιμάζει για το καλοκαίρι 2017 ένα αφιέρωμα στον επιφανή ποιητή και ζωγράφο Νίκο Εγγονόπουλο.

  Ο λόγος του ποιητή και η πράξη του ζωγράφου, στην ενιαία, αδιάσπαστη ενότητα, αποτελούν όπως μας είναι ευρύτερα γνωστό, τον γνώμονα της καλλιτεχνικής δημιουργίας του διακεκριμένου ζωγράφου και ποιητή.

  110 ζωγραφικά έργα και επιλεγμένα ποιήματα, θα αναδείξουν την ποιητική ευαισθησία και την έμφυτη εικαστική οπτική που σε συμπρακτική αλληλουχία δημιούργησαν το εντυπωσιακό σε μέγεθος και πρωτοτυπία ζωγραφικό και λογοτεχνικό αποτέλεσμα που τον ανέδειξε σε κυρίαρχο πρωτοπόρο του ελληνικού υπερρεαλιστικού κινήματος.

 • Οδυσσέας Κόλλιας

  Οδυσσέας Κόλλιας

  Οι Εκδόσεις Rosili και ο IANOS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Γιορτή στο επιχειρείν: 365 ευκαιρίες επικοινωνίας με τον πελάτη για όλο το έτος  του συγγραφέα Οδυσσέα Κόλλια.

  Θα μιλήσουν οι:

  Φωτεινή Πιπιλή Δημοσιογράφος, Πολιτικός και Σύμβουλος Επικοινωνίας

  Αντώνης Μακρής Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ)

  Αλέξης Κόκκος  Καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

  Το βιβλίο θα προλογίσει η Business Coach, Project Manager και Adult Trainer Δήμητρα Ζερβάκη.

  Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο Δρ. Στέλιος Πελασγός, Αφηγητής, Διδάκτωρ Παιδαγωγικής και Συγγραφέας. Θα αφηγηθεί ιστορίες και ποιήματα με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες Περιβάλλοντος, Ωκεανών και Ανέμου.

 • Πασχάλης Τόνιος

  Πασχάλης Τόνιος

  Ο Πασχάλης Τόνιος παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Ευθέως. Τον τιμούν με τη συμμετοχή τους στο CD τρεις καταξιωμένοι ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού: Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία και Γιάννης Ζουγανέλης. Θα μιλήσουν οι Παντελής Σαββίδης δημοσιογράφος, Λευτέρης Κογκαλίδης μουσικολόγος, Διογένης Μαργιολάς δημοσιογράφος.

  H νέα δισκογραφική δουλειά περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές. Ο Πασχάλης Τόνιος σ' αυτή τη δισκογραφική δουλειά, μελοποιώντας τα ποιήματα του Σουρή, της Μυρτιώτισσας, και τους στίχους του Ηλία Κατσούλη, του Γιάννη Τσατσόπουλου ,Μαρίας Παπαδάκη, αντλεί στοιχεία από την μακραίωνη ελληνική παράδοση που αγαπά ιδιαίτερα και κουβαλάει μέσα του.

 • Η Έλενα Ακρίτα στον ΙΑΝΟ

  Η Έλενα Ακρίτα στον ΙΑΝΟ

  Η Έλενα Ακρίτα παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το νέο αστυνομικό μυθιστόρημά της με τίτλο Το μυστικό της μπλε πολυκατοικίας που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

  Μαζί οι φίλοι της… Γιάννης Ξανθούλης, Σταμάτης Φασουλής και Σταμάτης Κραουνάκης.

  Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

   

 • «Ελάσσονα Μονοπάτια»

  «Ελάσσονα Μονοπάτια»

  Μετά από την επιτυχία της promenade παράστασης «Ελάσσονα Μονοπάτια» στην Κύπρο, βασισμένη στο βιβλίο της Μαρίας Χρυσοστόμου, Μείζονα ή Ελάσσονα;, η θεατρική ομάδα «Ανάμνηση» την παρουσιάζει και στον ΙΑΝΟ.

  Συμμετέχουν οι:  Μαρία Χρυσοστόμου (μουσικοσυνθέτης), Μαριάννα Μπάρτζου (ηθοποιός), Ειρήνη Κυδωνάκη (ηθοποιός), Κική Σταυριανίδη (ηθοποιός), Έλενα Χαραλαμπούδη (ηθοποιός), Φανή Γεωργακοπούλου (ηθοποιός), Δημήτρης Καζάνης (βιολιστής)

   

 • Μερκούριος Αυτζής

  Μερκούριος Αυτζής

  Οι εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το παιδικό βιβλίο του Μερκούριου Αυτζή με τίτλο Γιασμίν, μια ζωή από την αρχή. Θα μιλήσει η Μαρία Πετκανοπούλου συγγραφέας-εκπαιδευτικός . Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσική και τραγούδια από χορωδία μαθητών των Δ1, Δ3, Ε2 τάξεων του 1ου Δημ. Σχ. Πυλαίας με την καθοδήγηση της δασκάλας μουσικής Λένας Πάλη στο αρμόνιο και τον δάσκαλο Ανδρέα Κυμηνά στην κιθάρα. Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας.

 • IANOS Αίθουσα Τέχνης |

  IANOS Αίθουσα Τέχνης | "ΕΙΣΑΓΩΓΗ IV"

  Η IANOS Αίθουσα Τέχνης, παρουσιάζει την ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο “Εισαγωγή IV”. Πρόκειται για τον επιτυχημένο θεσμό, που φέτος κλείνει 4 χρόνια ζωής, μέσα από τον οποίο δίνεται το πρώτο βήμα σε τελειόφοιτους και απόφοιτους της Σχολής Καλών Τεχνών.

  Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μικρή Άρκτος

  Επιμέλεια: Ίρις Κρητικού

 • Νίκος Δήμου

  Νίκος Δήμου

  Με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την πρώτη έκδοση του Βιβλίου των Γάτων, ο Νίκος Δήμου (που αγαπάει αυτό το βιβλίο περισσότερο από όλα όσα έχει γράψει), οι Εκδόσεις Πατάκη και ο ΙΑΝΟS σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας (5ης) έκδοσης.

  Θα διαβαστούν τα ποιήματα, θα προβληθούν οι φωτογραφίες, θα ακουστούν μελοποιήσεις από τον ομώνυμο δίσκο της Μαριέλλης Σφακιανάκη (τις πρωτοπαρουσίασε ο Μάνος Χατζιδάκις στον «Μουσικό Αύγουστο») και θα συζητήσουμε για τα ζώα συντροφιάς.

 • U=U: HIV Undetectable = Untransmittable. Μη ανιχνεύσιμος σημαίνει μη μεταδοτικός

  U=U: HIV Undetectable = Untransmittable. Μη ανιχνεύσιμος σημαίνει μη μεταδοτικός

  Τι σημαίνει μη ανιχνεύσιμο ιικό φορτίο στον HIV και ποια η σχέση του με την πρόληψη και την αναχαίτιση της μετάδοσης του ιού. Όλες οι διεθνείς έρευνες δείχνουν ότι τα άτομα με HIV που βρίσκονται σε αποτελεσματική θεραπεία, δε μπορούν να μεταδώσουν τον ιό στους ή στις συντρόφους τους. Στο πλαίσιο του «Pride Week 2017», ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση για το θέμα.

 • Η Έλενα Ακρίτα στο Κρεμλίνο του Πειραιά!

  Η Έλενα Ακρίτα στο Κρεμλίνο του Πειραιά!

  Ο ΙΑΝΟS στο Κρεμλίνο του Πειραιά και οι εκδόσεις Διόπτρα παρουσιάζουν το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Έλενας Ακρίτα με τίτλο Το μυστικό της μπλε πολυκατοικίας. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσουν ο Γιάννης Ξανθούλης και ο Σταμάτης Φασουλής.

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Κρεμλίνο, Καραΐσκου 119, Πειραιάς

   

   

   

 • Αργυρώ Μαργαρίτη

  Αργυρώ Μαργαρίτη

  Οι εκδόσεις Ψυχογιός και ο ΙΑΝOS παρουσιάζουν το βιβλίο της Αργυρώς Μαργαρίτη με τίτλο Γέρση. Είσαι το κόκκινο στο αίμα μου.

  O ερμηνευτής Ζαχαρίας Καρούνης θα σας ταξιδέψει στα καφέ σαντάν και τα καπηλειά της Σμύρνης, ενώ ο ηθοποιός Νίκος Παναγιωτόπουλος θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο. Η συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο της και θα μιλήσει για την περιπέτεια της γραφής.

 • Στέλιος Χουρμουζιάδης

  Στέλιος Χουρμουζιάδης

  Οι Εκδόσεις Περισπωμένη παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ την ποιητική συλλογή με τίτλο Βερολίνο-Βρυξέλλες του Στέλιου Χουρμουζιάδη.

  Θα μιλήσουν οι:

  Θανάσης Θ. Νιάρχος ποιητής

  Αλεξάνδρα Ιωαννίδου καθηγήτρια Πανεπιστημίου και μεταφράστρια

  Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Νεκταρία Γιαννουδάκη και Γιώργος Νανούρης.

 • Κώστας Αρκουδέας

  Κώστας Αρκουδέας

  Οι εκδόσεις Καστανιώτη και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Τα κατά Αιγαίον πάθη του Κώστα Αρκουδέα.

  Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  Παναγιώτης Καλαντζόπουλος συνθέτης-στιχουργός,

  Νίκος Κουρμούλης δημοσιογράφος-κριτικός λογοτεχνίας,

  Βίλια Χατζοπούλου σκηνοθέτης,

  και ο συγγραφέας

 • Φαίη Ψυχοπαιδοπούλου |

  Φαίη Ψυχοπαιδοπούλου | "Ωκεανίδες"

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών, η πιανίστα Φαίη Ψυχοπαιδοπούλου, η ηθοποιός Εύα Ανδρονικίδου και η τραγουδίστρια Σοφία Ανδριανού θα διηγηθούν, ως σύγχρονες Ωκεανίδες, την τραγική ιστορία της σαιξπηρικής Οφηλίας. Θα μιλήσει ο Χαράλαμπος Βερβέρης διδάκτωρ Περιβαλλοντολόγος, Τμήμα Βιοποικιλότητας και Προστατευόμενων Περιοχών του Υ.Π.ΕΝ. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με videos των ΜΚΟ, Αρχέλων και WWF. Οργάνωση παραγωγής: Φαίη Ψυχοπαιδοπούλου. Σκηνοθεσία: Εύα Ανδρονικίδου. Video art: Νίκος Σαλαμούρης, Φαίη Ψυχοπαιδοπούλου. Σύνθεση των "Visioni Fuggitive" και ερμηνευτική τους διδασκαλία: Valerio Matola. Φωτογραφίες: Τρύφων Τσατσαρός, Μάριαν Γιαννοπούλου, Valerio Matola. Γραφιστικός σχεδιασμός: Γιάννης Σταματόπουλος.

  Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00

  Είσοδος: 5€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 5€

  Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

 • Χρύσα Βλάχου

  Χρύσα Βλάχου

  Χρύσα Βλάχου παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το βιβλίο της Όστρια. Οι ενδιάμεσες του ανέμου σιωπές, εκδόσεις Θερμαϊκός. Θα μιλήσουν οι: Άννα Κουστινούδη διδάκτωρ Αγγλικής Λογοτεχνίας-εκπαιδευτικός, Μαρία Πολίτου φιλόλογος-θεατρολόγος-ποιήτρια, Βαγγέλης Τασιόπουλος συγγραφέας-ποιητής-εκπαιδευτικός.

 • Πασχαλία Τραυλού

  Πασχαλία Τραυλού

  Οι εκδόσεις Διόπτρα και ο IANOS σας προσκαλούν στην κεντρική παρουσίαση του νέου βιβλίου της Πασχαλίας Τραυλού με τίτλο Φιλί στα μάτια.

  Για το βιβλίο θα μιλήσουν η καθηγήτρια Πανεπιστημίου, ειδική σε θέματα φύλου και συγγραφέας Μαρία Γκασούκα και η συγγραφέας-δημοσιογράφος και επιμελήτρια Ράνια Μπουμπουρή.

  Αποσπάσματα θα διαβάσουν ο ηθοποιός Αυγουστίνος Ρεμούνδος και η ηθοποιός Κωνσταντίνα Τζώρτζη.

 • Athens Pride | “Παγκόσμια πραγματικότητα & καθημερινή ζωή @ ΙΑΝΟS”

  Athens Pride | “Παγκόσμια πραγματικότητα & καθημερινή ζωή @ ΙΑΝΟS”

  H Πολιτική Ομάδα του Athens Pride διοργανώνει στον ΙΑΝΟ συζήτηση με θέμα τις επιδράσεις της παγκόσμιας πραγματικότητας στην καθημερινή μας ζωή: Υπάρχει κεκτημένο στα LGBTQI+ δικαιώματα;

  Είσοδος ελεύθερη

 • Gestalt Foundation

  Gestalt Foundation

  Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation και ο IANOS πραγματοποιoύν ανοιχτή διάλεξη με θέμα Το μεγαλείο του πλανήτη Solaris: σονάτα για τη φαντασία και την πραγματικότητα των συναντήσεών μας. Συντονισμός: Πέτρος Θεοδώρου Ψυχοθεραπευτής Gestalt, μέλος της E.A.G.T., Δημιουργός του PSP: Process-Stage-Praxis. Συγγραφέας του βιβλίου «...στους αιρετικούς της αγάπης: τα μάτια που με κοίταξαν».

 • Άρτεμις Ματαφιά | «Τραγούδια που αγαπώ»

  Άρτεμις Ματαφιά | «Τραγούδια που αγαπώ»

  Η Άρτεμις Ματαφιά ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ για να μας πει τραγούδια δικά της, ακυκλοφόρητα αλλά και άλλα που αγαπά πολύ… Τραγούδια παραδοσιακά, ρεμπέτικα, jazz, παλιά λαϊκά αλλά και τραγούδια Ελλήνων συνθετών και στιχουργών. Παρέα  με τους καλούς της φίλους και μουσικούς Δημήτρη Μπουσούνη (κιθάρα) και Νίκο Σκαφίδα (βιολί και μπουζούκι).

  Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

  Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 10€

  Θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
: Άγνωστο
: Άγνωστο