Αθήνα - ΣΤΑΔΙΟΥ 24
 

Η νέα σεζόν ξεκινά με "Ερμηνείες Γυμνές στον ΙΑΝΟ".  Μια σειρά πρωτότυπων μουσικών παραστάσεων που ετοιμάστηκαν και παρουσιάζονται αποκλειστικά στη μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ, σε συνεργασία με σημαντικούς έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές.

Η Γιώτα Νέγκα, έχοντας στις αποσκευές της την προσωπική της δισκογραφία και τη μεγάλη επιτυχία των καλοκαιρινών της εμφανίσεων, κάνει μια φθινοπωρινή στάση στη σκηνή του αγαπημένου βιβλιοπωλείου της πόλης.

«Τα τραγούδια που λες» αποκαλύπτουν την ουσία και την αιτία που επιλέχθηκαν μέσα από μια διαφορετική, unplugged εκδοχή, ειδικά για τη σκηνή του ΙΑΝΟΥ. Οι ιστορίες που κρύβουν και οι ξεχωριστές τους διαδρομές θα καταλήξουν σε έναν κοινό τόπο.

Μαζί της οι μουσικοί:

Νίκος Κατσίκης (μπουζούκι, λαούτο)

Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν)

Φωτογραφίες :  Δημήτρης Χώνος

Λίγα λόγια για τις "ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΓΥΜΝΕΣ στον ΙΑΝΟ":

Η νέα σεζόν ξεκινά με "Ερμηνείες Γυμνές στον ΙΑΝΟ".  Μια σειρά πρωτότυπων μουσικών παραστάσεων που ετοιμάστηκαν και παρουσιάζονται αποκλειστικά στη μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ, σε συνεργασία με σημαντικούς έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές.

Η σκηνή "αδειάζει" και οι προβολείς ανάβουν για να φωτίσουν άγνωστες πτυχές της μουσικής μέσα από την προσωπική οπτική και αισθητική των ίδιων των δημιουργών. Η ποίηση και οι στίχοι έρχονται σε πρώτο πλάνο μέσα από μια φωνή και ένα όργανο.

Σπουδαίοι και αγαπημένοι ερμηνευτές συμμετέχουν στις " Ερμηνείες Γυμνές στον ΙΑΝΟ " επιλέγοντας τραγούδια που αγάπησαν, τραγούδια που τους σημάδεψαν ακόμα και τραγούδια που δεν έχουν τολμήσει ποτέ ως τώρα να πουν.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σημαντικοί καλλιτέχνες τολμούν " Ερμηνείες Γυμνές " και συστήνουν στο κοινό αγαπημένα τους τραγούδια, αλλιώς.  

Τρεις γυναίκες ξεκινούν τις "Ερμηνείες Γυμνές στον ΙΑΝΟ " τον Οκτώβριο, σε ένα καθηλωτικό δίωρο μουσικό πρόγραμμα. Η Σαβίνα Γιαννάτου, η Γιώτα Νέγκα και η Κατερίνα Πολέμη θα μας χαρίσουν  μοναδικές στιγμές με τις αναπάντεχες επιλογές τραγουδιών που ετοίμασαν και παρουσιάζουν η κάθε μία με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα

  • 7 Οκτωβρίου Σαβίνα Γιαννάτου
  • 20 Οκτωβρίου Κατερίνα Πολέμη
  • 21 Οκτωβρίου Γιώτα Νέγκα
  • 3 & 10 Νοεμβρίου Στέλιος Βαμβακάρης
  • 4 & 11 Νοεμβρίου Μελίνα Κανά
  • 18 Νοεμβρίου Νότης Μαυρουδής & Μόρφω Τσαϊρέλη
  • 24 Νοεμβρίου, 1 & 8 Δεκεμβρίου Παναγιώτης Μάργαρης & Guests
  • 2, 9 & 16 Δεκεμβρίου Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη
  • 22 Δεκεμβρίου Κώστας Θωμαΐδης

Θα ακολουθήσουν οι: Μαρία Φαραντούρη, Χρήστος Θηβαίος, Έλλη Πασπαλά, Angelika Dusk και πολλοί άλλοι.

 

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 18€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Πληροφορίες

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 - Αθήνα

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:

Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)

και στο www.ianos.gr

 

Management / Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Useful Links:

Γιώτα Νέγκα:

https://www.facebook.com/GiotaNegkaDatabase

http://www.youtube.com/user/GNDatabase