Αθήνα - ΣΤΑΔΙΟΥ 24
 

Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα, επισκέπτεται τον ΙΑΝΟ στο πλαίσιο της  επικοινωνίας του εναλλακτικού τους album Vol.1 : "Κίτρινα Ποδήλατα - the acoustic project", προσθέτοντας  έναν ακόμη ιδιαίτερο και πολύ αγαπημένο σταθμό στην πετυχημένη ακουστική τους περιοδεία  "με δυο κιθάρες...".

Οι δύο δημιουργοί, Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, "μεταφράζουν" μουσικά τις μελωδίες και τα δυνατά μηνύματα των τραγουδιών τους, σε έναν αμιγώς ακουστικό κιθαριστικό ήχο και καλούν όλους μας, σε μια μοναδική - ξεχωριστή συναυλία αποδεικνύοντας πως η εσωτερική δύναμη και το νόημα των τραγουδιών μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία πάνω στις χορδές από δυο κιθάρες..!           

Παρασκευή 1/12 λοιπόν, στο χώρο του ΙΑΝΟΥ "με δυο κιθάρες..", τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ στοιχηματίζουν να μας ξεσηκώσουν, με δυναμισμό που πηγάζει απ' την ψυχή, με ρυθμό που δυναμώνει στα χέρια που ενώνονται και αρμονίες που "ανοίγουν" στις φωνές της παρέας που ακούγονται σαν μία..

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 12€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Πληροφορίες

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 - Αθήνα

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:

Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)

και στο www.ianos.gr

 
Διαθέσιμα Εισιτήρια

Εισιτήριο εκδήλωσης "“ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΓΥΜΝΕΣ στον ΙΑΝΟ” | Κίτρινα ποδήλατα" Α

Τιμή IANOS: 12.00
https://www.ianos.gr/checkout/cart/add/uenc/aHR0cHM6Ly93d3cuaWFub3MuZ3IvZXZlbnRzL2VybWluZWllcy1naW1uZXMtc3Rvbi1pYW5vLWtpdHJpbmEtcG9kaWxhdGEuaHRtbA,,/product/219046/form_key/AleM6jYUy5xFbEwt/