Θεσσαλονίκη - Αριστοτέλους 7
 

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation και ο IANOS πραγματοποιούν ανοιχτή διάλεξη με θέμα: Ανακαλύπτοντας και υποστηρίζοντας το εσωτερικό μας παιδί. Συντονισμός: Αικατερίνη Παπαθανασίου-Πεχλιβανίδου, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Bachelor of Science in Psychology, University of Sheffield, UK, Master In Psychology and Counseling, University of Sheffield, UK, Gestalt Therapist, Gestalt Foundation Psychotherapy & Training center Θεσσαλονίκης, Μέλος του APA (American Psychological Association), BPS (British Psychological Society), EAP (European Association of Psychotherapy), EAGT (European Association for Gestalt Therapy), HAGT (Hellenic Association of Gestalt Therapy) HCPC (Health and Care Professional Council, UK) ΣΕΨ (Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων), Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity.

«Ξέρω τι θέλω για τα Χριστούγεννα. Θέλω την παιδική μου ηλικία πίσω. Κανείς δεν θα μου το δώσει αυτό....ξέρω πως δεν έχει λογική, αλλά από πότε τα Χριστούγεννα έχουν σχέση με τη λογική; Έχουν σχέση με το παιδί του τότε και του τώρα. Σε σένα και σε μένα. Για το παιδί που περιμένει πίσω από την πόρτα της καρδιάς του για κάτι μαγικό να συμβεί» Robert Fulghum
Όταν οι άνθρωποι συναντούν και σώζουν το εσωτερικό παιδί τους, θαύματα αρχίζουν να συμβαίνουν. Η αλλαγή είναι μεγάλη και βαθειά. Ελεύθεροι από τα τραύματα του παρελθόντος, οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν γεμάτες ζωές. Σε αυτή την παρουσίαση, θα έχουμε την ευκαιρία να κατανοήσουμε πώς τα τραύματα του παρελθόντος μπορούν να μολύνουν τις ζωές μας ως ενήλικες. Θα προσπαθήσουμε να θρέψουμε το εσωτερικό μας παιδί και να το βοηθήσουμε να ενηλικιωθεί με ένα διαφορετικό τρόπο ώστε να βρει την χαρά και την ενέργεια που λείπει από τη ζωή του.

 
: Andy Bey - All the Things You Are