Αθήνα - Σταδίου 24
 

Ο Σύλλογος Ολιστικών – Εναλλακτικών Θεραπευτών Κοσμοενεργειακής «Κοσμοενεργειακή - Cosmoenergetics», παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ τη διάλεξη με τίτλο «Κοσμοενεργειακή Θεραπεία και ανθρώπινη υγεία» με εισηγήτρια την Όλγα Μαρδάκη. 

Με αφορμή τα γενέθλια (22/2) του Βλαντιμίρ Πετρόφ, ο οποίος είναι και ο θεμελιωτής της Κοσμοενεργειακής ως ολοκληρωμένης θεραπευτικής μεθόδου, στη διάλεξη θα γίνει επίσημη παρουσίαση της Κοσμοενεργειακής καθώς και η ιστορική της αναδρομή, η προέλευσή και η εμφάνισή της στην τρέχουσα ιστορική περίοδο. 

Η εισηγήτρια  Όλγα Μαρδάκη θα εξηγήσει τι είναι η Κοσμοενεργειακή, για ποιο λόγο δόθηκε στην ανθρωπότητα και πως λειτουργεί ως μέθοδος θεραπείας και πνευματικής ανάπτυξης.

Κεντρικά σημεία της ομιλίας θα είναι η ανθρώπινη δομή, το ενεργειακό σώμα, τα ενεργειακά κέντρα, το πώς δημιουργείται η ασθένεια, το πώς επιδρά η Κοσμοενεργειακή στον άνθρωπο και πως εν τέλει θεραπεύει. Επιπλέον θα εξηγηθεί η διαφορά της Κοσμοενεργειακής από την κλασική ιατρική, αλλά και το προβάδισμα που έχει σε σχέση με άλλες ενεργειακές θεραπείες.

Στους ακροατές θα δοθούν παραδείγματα αποτελεσμάτων της Κοσμοενεργειακής στην ανθρώπινη αύρα απεικονισμένων με το μηχάνημα φωτογράφισης αύρας Crownscopy καθώς και αποτελέσματα ερευνών εφαρμογής κοσμικών ενεργειακών συχνοτήτων σε ασθενείς.

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια:

Όλγα Μαρδάκη: Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Πατρών. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα ΤΕΑΠΗ του ΕΚΠΑ. Διατηρεί Κέντρο Ειδικής Αγωγής στον Βύρωνα. Οι εμπειρίες που είχε από την παιδική ηλικία στον κόσμο του αοράτου και η συνειδητοποίηση του περιορισμένου αποτελέσματος της παρέμβασης με τις συμβατικές μεθόδους λογοθεραπείας στα παιδιά με αυτισμό και αναπτυξιακές δυσκολίες την οδήγησαν στην αναζήτηση της πνευματικής υπόστασης του ανθρώπου και στον ολιστικό τρόπο θεραπείας της α-σθένειας. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου  Ολιστικών – Εναλλακτικών Θεραπευτών Κοσμοενεργειακής «Κοσμοενεργειακή – Cosmoenergetics».

Σύλλογος Ολιστικών – Εναλλακτικών Θεραπευτών Κοσμοενεργειακής «Κοσμοενεργειακή – Cosmoenergetics»

Ιδρύθηκε το 2016. Σκοποί του Συλλόγου είναι η εκπαίδευση και η διαρκής επιμόρφωση των θεραπευτών  - μελών του Συλλόγου, η έρευνα και η εφαρμογή της κοσμοενεργειακής, η συνεργασία με άλλους επιστημονικούς φορείς, η προαγωγή και η εξέλιξη της κοσμοενεργειακής θεραπείας και η ενημέρωση του κοινού σε σχέση με τα αποτέλσματα και τις δυνατότητες της μεθόδου.

Είσοδος ελεύθερη