• Ελένη Βλάχου & Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας

  Ελένη Βλάχου & Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας

  Οι εκδόσεις Πατάκη και ο Παιδικός ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Φαρφανέλα της Ελένης Βλάχου και του Κωνσταντίνου Δαλαμάγκα σε εικονογράφηση Σοφίας Γαλή. Μάθε πως κάθε «ευχαριστώ» στο τσακ εξαφανίζει το πρόβλημα εκείνο που μοιάζει με βουνό!

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 4 ετών και άνω.

 • Κέλλυ Σταμουλάκη

  Κέλλυ Σταμουλάκη

  Οι εκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας Κέλλυ Σταμουλάκη και ο ΙΑΝΟS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με CD, Το Χρυσό Αρισμαρί.

  Παίζουν και τραγουδούν: Τάσος Χαλκιάς, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη, Ορέστης Τρίκας, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Παύλος Εμμανουηλίδης, Έλενα Δελακούρα, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Έλενα Παπαδημητρίου, Έφη Κιούκη, Νίκος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Ευγενία Μανούσου, Άννα Τσάφα.

  Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 4 ετών και άνω

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS CAFÉ

 • Ζαφειρούλα Μυλωνά & Αικατερίνη Σουσαμίδου

  Ζαφειρούλα Μυλωνά & Αικατερίνη Σουσαμίδου

  Οι Ζαφειρούλα Μυλωνά και Αικατερίνη Σουσαμίδου παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το παραμύθi τους με τίτλο Και γιατί να πάω σχολείο;, εκδόσεις Διάπλους. Θα μιλήσει η Άννα Φαχαντίδου ομότιμη καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και Πρόεδρος Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος. Συμμετέχουν οι μαθητές της Β τάξης του 15ου δημ. σχ. Καλαμαριάς. Το βιβλίο συνοδεύεται από cd σε μουσική του Σαμαρά Καμπάνη διευθυντή ορχήστρας-συνθέτη- μέλος Ε.Ε.Μ.-πιανίστα και τραγούδι από την υψίφωνο Εύη Βασιλειάδου. Ένα παραμύθι που θίγει με τρόπο μαγευτικό και αλληγορικό το ζήτημα της παρακολούθησης του σχολικού προγράμματος και της συμμετοχής στη σχολική ζωή. 

 • Λίνα Σωτηροπούλου

  Λίνα Σωτηροπούλου

  Οι εκδόσεις Μεταίχμιο και ο IANOS προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Λίνας Σωτηροπούλου με τίτλο Ο πρώτος μου Κορνάρος: Ερωτόκριτος. Η συγγραφέαςσας περιμένει για να σας αφηγηθεί την ιστορία των δύο νέων και να μάθουμε τελικά… αν έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

  Για παιδιά από 4 ετών

  Είσοδος ελεύθερη

 • Μερκούριος Αυτζής

  Μερκούριος Αυτζής

  Οι εκδόσεις Ψυχογιός και ο ΙΑΝΟS σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τον συγγραφέα Μερκούριο Αυτζή και την εικονογράφο Ναταλία Καπατσούλια, με αφορμή το νέο βιβλίο Γιασμίν. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας και παρουσιαστής Χρήστος Δημόπουλος. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα βιωματικό εργαστήρι εικονογράφησης!

  Είσοδος ελεύθερη

  Για μικρούς και μεγάλους

 • Εύη Παλαιοκρασσά

  Εύη Παλαιοκρασσά

  Η Ελληνοεκδοτική και ο Παιδικός ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Οι Ομπρελίτσες της Εύης Παλαιοκρασσά σε εικονογράφηση της Μαρίας Φραγκούλη.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 4 ετών και άνω

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
: Άγνωστο
: Άγνωστο