• Έλενα Δοριάκη

  Έλενα Δοριάκη

  Οι εκδόσεις Περσείδες παρουσιάζουν στον Παιδικό ΙΑΝΟ το βιβλίο Tα ξαδελφάκια του χρόνου της Έλενας Δοριάκη.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 3 ετών και άνω

 • Mάρα Νταλ Κόρς

  Mάρα Νταλ Κόρς

  Οι εκδόσεις Φουρφούρι και ο Παιδικός IANOS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Αμέλια, το κορίτσι που έμαθε να πετάει, της Mάρα Νταλ Κόρς. Τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε δημιουργική δράση, θα φτιάξουν κατασκευή με βάση το θέμα του βιβλίου και θα μάθουν για την ζωή της Αμέλια Έρχαρτ, της πρώτης γυναίκας αεροπόρου. Σας περιμένουμε!

  Για παιδιά 3-7 ετών
  Χορηγός επικοινωνίας Focus FM

 • Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη

  Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη

  Οι εκδόσεις Mamaya παρουσιάζουν στον Παιδικό ΙΑΝΟ το βιβλίο της Φραντζέσκας Αλεξοπούλου-Πετράκη με τίτλο Οι λέξεις των ποιητών σε εικονογράφηση Νίκου Γιαννόπουλου.

  Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τη συγγραφέα του παραμυθιού και τον εικονογράφο του, Νίκο Γιαννόπουλο.

  Μαζί τους θα είναι ακόμα:

  Το προεδρείο της ΕΟΣΔ (Επίλεκτης Ομάδας Σούπερ Δασκάλων), ήτοι: κα Χρύσα Κουράκη, κα Βέρα Βορύλλα και κα Τζελίνα Βογιατζόγλου.

  Ο μουσικός / τραγουδιστής Νίκος Μυτιληναίος που θα μας τραγουδήσει το τραγούδι που έγραψε ειδικά για τις Λέξεις των ποιητών.

  Οι σπουδάστριες του ΠΤΔΑ (και μελλοντικά μέλη της ΕΟΣΔ) Κατερίνα Κωτσιοπούλου και Δώρα Σιαμιώτη, που μαζί τους θα χορέψουμε τον «Χορό των κυκλαμίνων».

  Τέλος, μια μεγάαααλη έκπληξη ΔΩΡΟ για το τυχερό παιδί που κληρωθεί ανάμεσα στα παιδιά που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την Pelikan.gr

  Είσοδος ελεύθερη

  για παιδιά από 4 ετών και άνω

 • Σταυρούλα Ζώρζου

  Σταυρούλα Ζώρζου

  Οι εκδόσεις Έαρ και ο ΙΑΝΟS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου ιστορικού παιδικού βιβλίου Το Λιοντάρι της Ρούμελης της συγγραφέως και μουσικού Σταυρούλας Ζώρζου (Α΄ Βραβείο Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

  Ένα μαγικό ταξίδι στα ηρωικά χρόνια του 1821 με μουσική, εικόνες και τραγούδια με παιδιά και τους μουσικούς Γιώργο Κωνσταντινίδη και τη Σταυρούλα Μέντη. Θα ακολουθήσουν εκπαιδευτικές, εικαστικές δημιουργίες με την εικονογράφο Πέγκυ Φούρκα.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 7 ετών

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS CAFÉ

 • Αγγελική Φωστίνη

  Αγγελική Φωστίνη

  Οι εκδόσεις Καμπύλη και ο Παιδικός ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο με CD Το ποτάμι που ενώνει της Αγγελικής Φωστίνη σε εικονογράφηση Αθανασίας Νικολαϊδου. Η συγγραφέας, η Αλεξάνδρα Κόνιακ, ο Χρίστος Σερενές και ο Γιώργος Ματιάμπα θα μας ταξιδέψουν στις σελίδες του βιβλίου με αφήγηση και ζωντανή μουσική.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 4 ετών και άνω

 • Σία Αντώνακα & Ρουμπίνη Μετζελοπούλου

  Σία Αντώνακα & Ρουμπίνη Μετζελοπούλου

  Οι εκδόσεις Cambia και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Ο Πλανήτης Τικ Τακ της Σίας Αντώνακα και  Ρουμπίνης Μετζελοπούλου.

  Δραματοποίηση μέρους του κειμένου: Φανή Κατέχο και Ρουμπίνη Μεντζελοπούλου

  Ερμηνεία τραγουδιών:  "Ο πλανήτης Τικ- Τακ" και "Οι Παύσεις" : Κώστας Μπουγιώτης

  Συμμετέχουν  οι μουσικοί:

  Γιωργος Καλοδούκας,  ηλεκτρική κιθάρα

   Κατερίνα Κωττή,  ηλεκτρικό μπάσο

  Θάνος Καλοδούκας, ντραμς

  Μιχάλης Τόμπλερ, πιάνο

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 4 ετών και άνω

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS CAFE

 • Λένα Τερκεσίδου

  Λένα Τερκεσίδου

  Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και ο Παιδικός ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο της Λένας Τερκεσίδου, Η περιπέτεια της μάγισσας Ίνη-Τζίνη. Η συγγραφέας και οι παιδαγωγοί - εμψυχωτές από το Θέατρο της Ημέρας θα γνωρίσουν στα παιδιά τη μάγισσα Ίνη Τζίνη και την παρέα της. Με διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι θα μάθουν όλοι μαζί πως γίνονται τα μαγικά. Θα υπάρχουν πολλές-πολλές εκπλήξεις!

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 4 ετών και άνω

 • Παναγιώτης Δηµητρόπουλος

  Παναγιώτης Δηµητρόπουλος

  Οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σας προσκαλούν στoν Παιδικό ΙΑΝΟ στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Δηµητρόπουλου με τίτλο Το χρυσαφένιο Κουκούτσι. Θα μιλήσει η Πωλίνα Γιαννιώτη, Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Υπεύθυνη Τομέα Διαιτολογίας ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.

 • Γιώργος Τσακνιάς

  Γιώργος Τσακνιάς

  Οι εκδόσεις Πατάκη και ο Παιδικός ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Μια φορά κι έναν καιρό, ένα πόδι... του Γιώργου Τσακνιά σε εικονογράφηση Εύης Τσακνιά.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 4 ετών και άνω

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
: Άγνωστο
: Άγνωστο