• Μαρία Ρουσάκη

  Μαρία Ρουσάκη

  Οι εκδόσεις Μίνωας και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Η βιβλιοθήκη του Τίποτα της Μαρίας Ρουσάκη.

  Μετά την αφήγηση θα ακολουθήσει διαδραστικό παιχνίδι και χειροτεχνία.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 4 ετών και άνω

 • Έφη Λαδά

  Έφη Λαδά

  Οι εκδόσεις Πατάκη και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Οι μέρες της Σιωπής της συγγραφέα και εικονογράφου Έφης Λαδά.
  Μια μέρα που ο αέρας φύσαγε δυνατά μια πύρινη κορδέλα απλώθηκε πάνω  απ’ τις πόλεις και τα δάση. Σ’ εκείνο τον τόπο πήγε και άπλωσε τη σκιά της η Σιωπή. Τα παιδιά όμως ήξεραν καλά τι έπρεπε να κάνουν.

  Ελάτε μαζί με τη συγγραφέα και εικονογράφο να φέρουμε και πάλι την ελπίδα. Με σπόρους, με λέξεις και ζωγραφιές από το βιβλίο.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 4 ετών και άνω

 • Φώτης Γιάντσιος

  Φώτης Γιάντσιος

  Oι Εκδόσεις Τζιαμπίρης-Πυραμίδα παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το παιδικό-εφηβικό μυθιστόρημα του Φώτη Γιάντσιου με τίτλο Ο Ευκλείδης και τα 7 Θαύματα του κόσμου, το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Λύσε τον γρίφο».

 • Ευρύκλεια Καραγιαννίδου

  Ευρύκλεια Καραγιαννίδου

  Οι εκδόσεις Θερμαϊκός και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Το άρωμα της Μυρτώς της Ευρύκλειας Καραγιαννίδου, σε εικονογράφηση της Ειρήνης Σκούρα.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 8 ετών και άνω

 • Μαριλένα Καββαδά

  Μαριλένα Καββαδά

  Οι εκδόσεις Διάπλους και ο IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Τα δώρα της καρδιάς της Μαριλένας Καββαδά, σε εικονογράφηση του Νικόλα Ανδρικόπουλου.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 4 ετών και άνω

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café

 • Μερκούριος Αυτζής | 20 χρόνια στην παιδική λογοτεχνία

  Μερκούριος Αυτζής | 20 χρόνια στην παιδική λογοτεχνία

  Οι εκδόσεις Ψυχογιός και ο IANOS διοργανώνουν εκδήλωση για τον συγγραφέα-εκπαιδευτικό Μερκούριο Αυτζή, με αφορμή τα 20 χρόνια προσφοράς του στην παιδική λογοτεχνία και την έκδοση του βιβλίου Τιράντες με πείσμα.

  Για το σύνολο του έργου του θα μιλήσει η Τασούλα Τσιλιμένη, καθ. στο ΠΤΠΕ του Παν/μίου Θεσσαλίας-συγγραφέας, και για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας Λότη Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου.

  Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η χορωδία του 1ου Δημ. Σχ. Μελισσίων, με την καθοδήγηση της δασκάλας μουσικής Μαρίας Τσικούρα.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 8 ετών και άνω

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café

 • Σπυριδούλα Μπιρπίλη

  Σπυριδούλα Μπιρπίλη

  Οι εκδόσεις Διάπλαση και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Ο Άνιχνος. Ο άνθρωπος χωρίς ίχνη της Σπυριδούλας Μπιρπίλη, σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσουλια.

  Ελάτε να ακούσουμε την ιστορία του Άνιχνου, να φτιάξουμε τα δικά μας ίχνη και να ανακαλύψουμε κι εμείς έναν κρυμμένο θησαυρό!

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 4 ετών και άνω

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5