• Τζένη Κουτσοδημητροπούλου

  Τζένη Κουτσοδημητροπούλου

  Οι εκδόσεις Μεταίχμιο και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Η μάγισσα Λουίζα και οι 32 γάτες της Τζένης Κουτσοδημητροπούλου, σε εικονογράφηση της Πετρούλας Κρίγκου.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 6 ετών και άνω

 • Βασιλική Νευροκοπλή

  Βασιλική Νευροκοπλή

  Ο Εκδοτικός Οργανισµός Λιβάνη παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το βιβλίο της Βασιλικής Νευροκοπλή με τίτλο Ο μικρός μονομάχος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ Τασούλα Μαρκομιχελάκη και η ποιήτρια - δοκιμιογράφος Ευτυχία Αλεξάνδρα Λουκίδου. Θα συμμετέχει η έκτη τάξη της εκπαιδευτικού Θεοδοσίας Γκατζάρα από το 2ο Δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου και θα πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση παιδιά του Μουσικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης.

 • Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου

  Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου

  Οι εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα και η Unesco Πειραιώς και Νήσων παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το βιβλίο Η κυρά Διατροφή πρώτη στη μαγειρική της Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου, σε εικονογράφηση Νίκου Γιαννόπουλου.

  Θα συμμετέχουν οι μαθητές του νηπιαγωγείου Χιονάτη των Εκπαιδευτηρίων Καντά και η παιδική χορωδία «Καλλιτεχνήματα» Μαρίας Μιχαλοπούλου, στο πιάνο η Μαριάννα Σπυράκου.

  Θα μιλήσει ο διευθ. του τμημ. Διατροφολογίας του εκπαιδ. ομίλου New York College, πρ. πρόεδρος  ΕΦΕΤ Νίκος Κατσαρός και θα βραβευθούν εθελοντές στήριξης των Δομών του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 4 ετών και άνω

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café

 • Μαριέττα Κόντου

  Μαριέττα Κόντου

  Οι εκδόσεις Μεταίχμιο και ο IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο Συγγνώμη, μπορώ να πω κάτι; της Μαριέττας Κόντου, σε εικονογράφηση της Ρένιας Μεταλληνού.

  Το βιβλίο θα προλογίσει ο ποιητής-δοκιμιογράφος-διευθ. του λογοτεχνικού περιοδικού «Φρέαρ» Δημήτρης Αγγελής.
  Κοντά του οι ήρωες του βιβλίου σηκώνουν διστακτικά το χέρι και ρωτούν «Συγγνώμη, μπορώ να διαβάσω κάτι;»

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 9 ετών και άνω, γονείς και εκπαιδευτικούς

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café

 • Σπύρος Γιαννακόπουλος

  Σπύρος Γιαννακόπουλος

  Οι εκδόσεις Πατάκη και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν τα βιβλία του Σπύρου Γιαννακόπουλου, Πορτοκαλάδα με ανθρακικό, Ο Μασκοφόρος Εκδικητής, Το αγόρι που πετάει.

  Άγης και Χάρης, ανιψιός και θείος μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες. Ξεκαρδιστικές για πολλούς, αλλά σίγουρα όχι για τους γονείς του Άγη.  Εμείς πάντως και θα γελάσουμε πολύ και θα περάσουμε καταπληκτικά σε αυτή την εκδήλωση.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 4 ετών και άνω

 • Ελπίδα Μηναδάκη

  Ελπίδα Μηναδάκη

  Οι εκδόσεις Φιλύρα παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το βιβλίο Η μπαλαρίνα που δεν χόρευε της Ελπίδας Μηναδάκη, σε εικονογράφηση της Κριστίν Μενάρ.

  Το βιβλίο θα προλογίσει η γνωστή παραμυθού Σάσα Βούλγαρη. Η θεατρική ομάδα «Καρυδότσουφλο» θα παρουσιάσει μια πρωτότυπη δραματοποίηση του παραμυθιού με την τεχνική του μαύρου θεάτρου. Παράλληλα, ο εικαστικός Βασίλης Θαλασσινός θα εμψυχώσει τα παιδιά να κατασκευάσουν χορευτικές φιγούρες από άχρηστα υλικά.

  Είσοδος ελεύθερη

  Για παιδιά από 7 ετών και άνω

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
: Molly Johnson - Hes Got My Heart