Αθήνα - ΣΤΑΔΙΟΥ 24
 

Στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Απρόβλεπτες Συναντήσεις στο cafe του ΙΑΝΟΥ», η Μαργαρίτα Πουρνάρα υποδέχεται τους πανεπιστημιακούς Γιώργο Παγουλάτο και Πάνο Τσακλόγλου καθώς και τον διευθυντή περιεχομένου της ΔιαΝΕΟσις, Θοδωρή Γεωργακόπουλο σε μια συζήτηση για την ελληνική οικονομία και τον χάρτη εξόδου από την κρίση.

Είσοδος ελεύθερη.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο ΙΑΝΟS και η ΔιαΝΕΟσις.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του για τους καλεσμένους στο email: magazine@ianos.gr

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

 

Λίγα λόγια για τις  «Απρόβλεπτες Συναντήσεις στο café του ΙΑΝΟΥ»:


Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.
 
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr