Θεσσαλονίκη - Αριστοτέλους 7
 

Οι εκδόσεις THE LAW OF SUCCESS PUBLISHING διοργανώνουν στον ΙΑΝΟ workshop με θέμα Τα Δεκαέξι βήματα της Επίτευξης, βασισμένο στο βιβλίο Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ του Ναπολέων Χιλ. Ομιλητής: Πασχάλης Καράμπελας, Σύμβουλος έκδοσης-Εισηγητής.

Το σεμινάριο αφορά τους ανθρώπους που αφιερώνουν ένα μέρος του χρόνου τους στο να πετύχουν στη ζωή.
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι διττός:
• να βοηθήσει τον ευσυνείδητο μαθητή να βρει τις αδυναμίες του
• να συμβάλει στη δημιουργία ενός ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ για την επίτευξη ενός δημιουργικού σκοπού.
Ακόμα και οι πιο επιτυχημένοι άνδρες και γυναίκες του κόσμου έπρεπε να διορθώσουν ορισμένα αδύνατα σημεία στην προσωπικότητά τους προτού ξεκινήσουν να πετυχαίνουν.
Οι σημαντικότερες αδυναμίες που στέκουν εμπόδια ανάμεσα στο άτομο και στην επιτυχία είναι: ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ, ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ, ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΦΘΟΝΟΣ, ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ, ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ.
Όλοι αυτοί οι κοινοί εχθροί της ανθρωπότητας, και πολύ περισσότεροι απ' όσους αναφέρονται, καλύπτονται από τη μέθοδο του Νόμου της Επιτυχίας με τέτοιον τρόπο, που κάθε άτομο με μέση ευφυΐα θα τους καταπολεμήσει με ελάχιστη προσπάθεια ή κόπο.

Βιογραφικό Πασχάλη Καράμπελα

Κάπου στα τέλη του 1999, τη χρονιά που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία The Matrix, η αγάπη μου για τη λογοτεχνία με οδήγησε να ασχοληθώ με τις πωλήσεις βιβλίων και το management πωλήσεων. Η περιέργεια μου για το αντικείμενο της προσωπικής εξέλιξης, με ώθησε να συμμετέχω και σε πολλά σεμινάρια αυτοβοήθειας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ένα από αυτά τα σεμινάρια, στάθηκε η αφορμή να γνωρίσω τη Φιλοσοφία του NapoleonHill. Εδώ και τέσσερα χρόνια συνεργάζομαι με τις εκδόσεις THE LAW OF SUCCESS PUBLISHING, ως σύμβουλος έκδοσης και εισηγητής σε μια σειρά εργαστηρίων, με θέμα τις Αρχές αυτής της Φιλοσοφίας.
Σκοπός μου είναι, μέσα από αυτά τα εργαστήρια, να γίνει κτήμα μας η Επιστήμη και η Τέχνη της Επίτευξης.