Αθήνα - ΣΤΑΔΙΟΥ 24
 

Ο ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ την πρώτη προσωπική του δουλειά με τίτλο ''Προορισμός'' που κυκλοφορεί από την PHONOGRAPH music production. Ο  ίδιος ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος και ο Γιώργος Δίπλας μοιράζονται τις συνθέσεις του δίσκου και μελοποιούν στίχους του Διονύση Καρατζά, του Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη, του Χρίστου Γ. Παπαδόπουλου, της Νίκης Κωνσταντοπούλου, του Κωνσταντίνου Μάγνη και του Νίκου Λαδικού.

Θα ακουστούν και τα 10 τραγούδια του δίσκου.

Θα μιλήσουν:

Νότης Μαυρουδής συνθέτης - κιθαριστής και

Αντώνης Μποσκοϊτης σκηνοθέτης - δημοσιογράφος.

 Θα παίξουν live κομμάτια του δίσκου οι:

Γιώργος Δίπλας πιάνο - ακορντεόν,

Ιορδάνης Γυμνόπουλος κιθάρες,

Σοφία Κακουλίδου τύμπανα - κρουστά

Είσοδος ελεύθερη

 

...''Στρίψε και πάρε άλλο δρόμο

Ας είναι έστω πιο μικρός

Πάτα γερά πάνω στο φόβο

Και γίνε εσύ ο προορισμός''


Δέκα τραγούδια που έχουν στόχο τον προορισμό του ανθρώπου σε αυτή τη ζωή. Που δεν είναι άλλος από τον ίδιο του τον εαυτό. Ηλεκτρικές μπαλάντες, δυναμικά βαλς, κινηματογραφικές στιγμές, ένα δυναμικό τάνγκο, παραδοσιακά ακούσματα, και μια νοσταλγική μπαλάντα ερμηνευμένα με τον δυναμισμό και την θεατρικότητα που χαρακτηρίζουν τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο δίνουν το στίγμα του δίσκου.

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος μας συστήθηκε μέσα από τη συνεργασία του με τον συνθέτη και κιθαριστή Νότη Μαυρουδή το 2010. Στις αρχές του 2011 συμμετείχε στον δίσκο του συνθέτη με τίτλο ''Στου χρόνου τις καταπακτές''. Εμφανίστηκε σε σημαντικές σκηνές της Αθήνας (Halfnote jazz club, γυάλινο μουσικό θέατρο, ΙΑΝΟS κ.α.). Επίσης έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Σπανό, την Ελένη Βιτάλη, τον Μανώλη Μητσιά, την Ευρυδίκη, Την Γιώτα Νέγκα, τον Μίλτο Πασχαλίδη, την Μόρφω Τσαϊρέλη κ.α.).