ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΑ CIA

Συγγραφέας: ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Εκδότης: ΔΡΟΜΩΝ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Περίληψη - Αποστασία:από τις ποιο σκοτεινές πράξεις της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας μας,που μέχρι σήμερα χαρακτηρίζει το πολιτικό μασ σκηνικό.Πρωταγωνιστές:μυστικές υπηρεσίες,το ντόπιο και ξένο οικονομικό κατεστημένο,εξαγορά πολιτικών και μέσων ενηνμέρωσης.Ο ρόλος του τέως Βασιλιά Κ.Γκλύξμπουργκ και της παρέας του. Γιατί σταμάτησε ξαφνικά η επίσημη επίσκεψη......

Αρχική Τιμή: 16.96 €

Τιμή Web: 11.85 (Κέρδος: 5.11 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Συγγραφέας
ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο Χρήστος Η. Χαλαζιάς γεννήθηκε στο Μεσολόγγι και από το 1967 ζει στην Αθήνα. Άρχισε να ασχολείται με τη δημοσιογραφία από το 1979, ως συντάκτης ημερήσιων εφημερίδων. Διατέλεσε διευθυντής του ελληνοαραβικού περιοδικού "Πολιτισμός" και των επιθεωρήσεων "Νέα Αριστερά" και "Τέχνες και Επιστήμες". Εξέδωσε το περιοδικό "Ελληνισμός". Σήμερα εργάζεται στα μέσα ενημέρωσης. Έργα του: "Ο ανθρωπισμός και η λίμπιντο του Φρόυντ", 1978· "Αγανάκτηση" (ποίηση), 1980· "Ανθρώπινο πρόσωπο" (ποίηση), 1980· "Παλαιστίνη: το δράμα ενός λαού" (ιστορική έρευνα), 1982· "Πυρηνικά εργοστάσια" (ιστορική έρευνα), 1983· "Η οικονομική καταστροφή των κατεχομένων εδαφών στην Παλαιστίνη", 1983· "Ποίηση και ποιητές" (δοκίμιο)· "Πέρσυ, πρόπερσυ και φέτος" (καταγραφή γεγονότων), 1992· "Παναγία η Γοργοεπηκόου Τσιπιανών" (λαογραφία)· "Ανδρέας Παπανδρέου: 31 χρόνια πολιτικής δημιουργίας"· "Χαρίλαος Τρικούπης: ο μεγάλος οραματιστής", 1996· "T.V.: έγκλημα ή επανάσταση;", 1997· "Οι αγώνες της ΕΑΣ 1990-1993", 1997· "Τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση;", 1999· "Κινηματογράφος: μια θεώρηση", 1999· "Το πολιτικό Ισλάμ", 2001.

Περίληψη

Αποστασία:από τις ποιο σκοτεινές πράξεις της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας μας,που μέχρι σήμερα χαρακτηρίζει το πολιτικό μασ σκηνικό.Πρωταγωνιστές:μυστικές υπηρεσίες,το ντόπιο και ξένο οικονομικό κατεστημένο,εξαγορά πολιτικών και μέσων ενηνμέρωσης.Ο ρόλος του τέως Βασιλιά Κ.Γκλύξμπουργκ και της παρέας του. Γιατί σταμάτησε ξαφνικά η επίσημη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις Η.Π.Α.;Γιατί ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. έβρισε χυδαία,στον Έλληνα πρέσβη,τον πρωθυπουργό;Ποιες ήταν οι απαιτήσεις των αμερικανών για το Κυπριακό;Τι είπαν οι αρχηγοί των κομμάτων στο Συμβούλιο του Στέμματος;Τι ακριβώς ήταν το πολιτικό "μνημόνιο"; Προβοκατόρικο κείμενο ή ένα από τα σχέδια ανατροπής της νόμιμης κυβέρνησης; Τα παρασκήνια του σχεδίου ανατροπής της πιο λαοφιλής κυβέρνησης. Ποιος εφάρμοσε το σχέδιο της αποστασίας και με ποιο τρόπο γινόταν η εξαγορά των βουλευτών και των μέσων ενημέρωσης;Ποιες οι σχέσεις των αποστατών με τους στρατιωτικούς και μετέπειτα πρωταγωνστές της χούντας;Σε όλα αυτά τα ερωτήματα δίνονται τεκμηριωμένες απαντήσεις, στο βιβλίο αυτό.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0408945
 • Εκδότης:
  ΔΡΟΜΩΝ
 • Συγγραφέας:
  ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2017
 • Σελίδες:
  270
 • Διαστάσεις:
  17x24
 • Βάρος:
  0.6200 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Khadja Nin - Afrika Obota