ΦΥΣΙΚΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Συγγραφέας: ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑΝΤΙΑ

Εκδότης: ΠΑΤΑΚΗΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΚΑΤΑΚΤΩ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Περίληψη - Το βιβλίο αυτό βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν και να εμβαθύνουν στα φυσικά φαινόμενα, μέσα από την ενασχόλησή τους με πρωτότυπες δραστηριότητες, εξασφαλίζοντας έτσι την καλή απόδοσή τους στο σχολείο αλλά και την άρτια προετοιμασία για τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς φυσικών και για την ομαλή και επιτυχημένη μετάβασή τους στο Γυμνάσιο. Περιλαμβάνει δ......

Αρχική Τιμή: 14.70 €

Τιμή Web: 10.80 (Κέρδος: 3.90 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

Συγγραφέας
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ο Βασίλης Γρηγορίου, δρ. Διδακτικής της Φυσικής, με μεταπτυχιακές σπουδές στη ρομποτική (ΕΜΠ) και τη διδακτική των Φ.Ε. (ΕΚΠΑ), έχει παρουσιάσει πλήθος εισηγήσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι ενεργός εκπαιδευτικός και εργάζεται σε ιδιωτικά σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ως υπεύθυνος σχεδιασμού και υλοποίησης καινοτόμων προγραμμάτων Φυσικών Επιστημών και επιμόρφωσης εκπαιδευτικών. Συγγραφέας στις Εκδόσεις Πατάκη και συνιδρυτής της ψηφιακής εκπαιδευτικής κοινότητας teacherland.gr.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑΝΤΙΑ

Συγγραφέας
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑΝΤΙΑ
H Νάντια Παπαγεωργίου, φυσικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη διδακτική των Φ.Ε. (ΕΚΠΑ), είναι ενεργός εκπαιδευτικός σε ιδιωτικό σχολείο, υπεύθυνη για την προετοιμασία των μαθητών για τους διαγωνισμούς Φυσικής. Συγγραφέας στις Εκδόσεις Πατάκη και συνιδρύτρια της ψηφιακής εκπαιδευτικής κοινότητας teacherland.gr.

Περίληψη

Το βιβλίο αυτό βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν και να εμβαθύνουν στα φυσικά φαινόμενα, μέσα από την ενασχόλησή τους με πρωτότυπες δραστηριότητες, εξασφαλίζοντας έτσι την καλή απόδοσή τους στο σχολείο αλλά και την άρτια προετοιμασία για τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς φυσικών και για την ομαλή και επιτυχημένη μετάβασή τους στο Γυμνάσιο. Περιλαμβάνει διαδικτυακούς συνδέσμους με πραγματικά πειράματα, τα οποία μπορούν να επαναληφθούν με ευκολία και ασφάλεια χρησιμοποιώντας απλά υλικά. Στο βιβλίο αυτό: -ομαδοποιούνται τα σημαντικότερα σημεία της θεωρίας στο «Ρίξε μια ματιά εδώ» -επισημαίνονται οι δυσκολίες και παρερμηνείες των μαθητών στο «Πρόσεχε όμως» -περιέχονται φύλλα εργασίας για κάθε μάθημα του σχολικού βιβλίου -περιέχονται 48 επαναληπτικά διαγωνίσματα -περιλαμβάνονται αναλυτικές απαντήσεις των φύλλων εργασίας, των επαναληπτικών διαγωνισμάτων καθώς και όλων των δραστηριοτήτων του σχολικού βιβλίου.

Πληροφορίες προϊόντος

 • Σειρά:
  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 • SKU:
  0396717
 • ISBN:
  978-960-16-7140-6
 • ISBN2:
  9789601671406
 • Εκδότης:
  ΠΑΤΑΚΗΣ
 • Συγγραφέας:
  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑΝΤΙΑ
 • Εικονογράφος:
  ΞΥΓΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2017
 • Σελίδες:
  416
 • Διαστάσεις:
  17x24
 • Βάρος:
  0.7100 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Operatica - The First Noel