ΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ&ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Συγγραφέας: ΣΕΡΓΟΥΕΥ ΡΕΥΜΟΝΤ-ΤΖΙΟΥΕΤ ΤΖΟΝ

Εκδότης: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Το διεθνώς καταξιωμένο διδακτικό σύγγραμμα Φυσικής κυκλοφορεί πλέον και στην ελληνική γλώσσα. Ιδανικό για προγράμματα σπουδών επιστημονικής και πολυτεχνικής κατεύθυνσης, παρουσιάζει με απλό, περιεκτικό και εύληπτο τρόπο τις θεμελιώδεις έννοιες και αρχές της Φυσικής. Στις σελίδες του βιβλίου καλύπτονται η Μηχανική, οι Ταλαντώσεις και τα Μηχανικά Κύματα......

Αρχική Τιμή: 99.90 €

Τιμή IANOS: 77.92 (Κέρδος: 21.98 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΣΕΡΓΟΥΕΥ ΡΕΥΜΟΝΤ-ΤΖΙΟΥΕΤ ΤΖΟΝ

Συγγραφέας
ΣΕΡΓΟΥΕΥ ΡΕΥΜΟΝΤ-ΤΖΙΟΥΕΤ ΤΖΟΝ
Ο Raymond A. Serway είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος του Ινστιτούτου Τεχνολογίας του Ιλινόις και ομότιμος καθηγητής στο James Madison University. Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από σαράντα ερευνητικές εργασίες με θέμα τη φυσική της συμπυκνωμένης ύλης και έχει κάνει περισσότερες από εξήντα ανακοινώσεις σε επαγγελματικά συνέδρια. Ο John W. Jewett, Jr. είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής του Πανεπιστημίου Ντρέξελ και διδακτορικού διπλώματος του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου του Οχάιο. Σήμερα είναι ομότιμος καθηγητής Φυσικής στο California State Polytechnic University, στην Pomona. Έχει κάνει περισσότερες από εξήντα ανακοινώσεις, τόσο σε ΗΠΑ όσο και σε άλλες χώρες.

Περίληψη

Το διεθνώς καταξιωμένο διδακτικό σύγγραμμα Φυσικής κυκλοφορεί πλέον και στην ελληνική γλώσσα. Ιδανικό για προγράμματα σπουδών επιστημονικής και πολυτεχνικής κατεύθυνσης, παρουσιάζει με απλό, περιεκτικό και εύληπτο τρόπο τις θεμελιώδεις έννοιες και αρχές της Φυσικής. Στις σελίδες του βιβλίου καλύπτονται η Μηχανική, οι Ταλαντώσεις και τα Μηχανικά Κύματα, η Θερμοδυναμική, και η Σχετικότητα. Χάρη στη μοναδική μεθοδολογία του, το βιβλίο βοηθά τους σπουδαστές να κατανοήσουν και να εμβαθύνουν στην ύλη γρήγορα και με ολοκληρωμένο τρόπο. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται τα εξής: Πλήθος έγχρωμων εικόνων που διευκολύνουν την κατανόηση των εννοιών και των αρχών που περιγράφονται στο κείμενο. Μεθοδολογία επίλυσης προβλημάτων: Στην αντίστοιχη ενότητα κάθε κεφαλαίου παρέχεται στους σπουδαστές μια δομημένη διαδικασία επίλυσης προβλημάτων η οποία ακολουθείται πιστά στα λυμένα προβλήματα όλων των κεφαλαίων. Αποφυγή παγίδων: Σε αυτά τα ειδικά πλαίσια, σε επιλεγμένα σημεία κάθε κεφαλαίου, επισημαίνονται οι πιο συνηθισμένες παρανοήσεις που γίνονται στη Φυσική. Σύντομα ερωτήματα, που δίνουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές να ελέγχουν άμεσα αν έχουν κατανοήσει τις έννοιες που παρουσιάζονται στα κεφάλαια του βιβλίου. Παραδείγματα: Η παρουσίαση της ύλης κάθε κεφαλαίου συνοδεύεται από επιλεγμένα παραδείγματα που ακολουθούν πιστά τη Μεθοδολογία επίλυσης προβλημάτων, έτσι ώστε να συνηθίσουν οι σπουδαστές να χρησιμοποιούν έναν αποτελεσματικό τρόπο επίλυσης προβλημάτων. Προβλήματα: Κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από πλήθος ασκήσεων διαφόρων επιπέδων δυσκολίας.

Πληροφορίες προϊόντος

 • Ξενόγλωσσος Τίτλος:
  PHYSICS FOR SCIENTISTS AND ENGINEERS WITH MODERN PHYSICS
 • SKU:
  0295110
 • ISBN:
  978-960-461-508-7
 • ISBN2:
  9789604615087
 • Εκδότης:
  ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
 • Συγγραφέας:
  ΣΕΡΓΟΥΕΥ ΡΕΥΜΟΝΤ-ΤΖΙΟΥΕΤ ΤΖΟΝ
 • Μεταφραστής:
  ΑΡΚΟΥΔΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΣΤΑΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
 • Συντελεστής:
  ΒΑΡΒΟΓΛΗΣ ΧΑΡΗΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2013
 • Σελίδες:
  952
 • Διαστάσεις:
  21x29
 • Βάρος:
  3.5400 kg
 • Χώρα:
  ΑΜΕΡΙΚΗ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία