ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ Μ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΖΩ

Συγγραφέας: ΣΙΟΥΤΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Εκδότης: ROSILI

Περίληψη - Υπάρχουν στιγμές καθοριστικές στη ζωή ενός ανθρώπου. Στιγμές που, ενώ φθάνεις προς τον πάτο, ένα δυνατό χέρι σε τραβάει πάνω. Και αυτό το χέρι μπορεί να είναι ένα γεγονός, μία ευκαιρία, ένας άνθρωπος ή και ο ίδιος σου ο εαυτός. Μεταξύ μας, σε κάθε περίπτωση, εμείς είμαστε αυτοί που παίρνουμε την πρωτοβουλία να αναδυθούμε. Αλλά τι είναι αυτό που δίνει το ερέ......

Αρχική Τιμή: 13.00 €

Τιμή IANOS: 11.70 (Κέρδος: 1.30 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

Περίληψη

Υπάρχουν στιγμές καθοριστικές στη ζωή ενός ανθρώπου. Στιγμές που, ενώ φθάνεις προς τον πάτο, ένα δυνατό χέρι σε τραβάει πάνω. Και αυτό το χέρι μπορεί να είναι ένα γεγονός, μία ευκαιρία, ένας άνθρωπος ή και ο ίδιος σου ο εαυτός. Μεταξύ μας, σε κάθε περίπτωση, εμείς είμαστε αυτοί που παίρνουμε την πρωτοβουλία να αναδυθούμε. Αλλά τι είναι αυτό που δίνει το ερέθισμα, τη δύναμη και μας οδηγεί στην απόφαση αυτή; Μπορεί να είναι πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων και μια φράση. Μια φράση, ένα σύντομο ρητό που διαβάσαμε και μας έκανε να σκεφτούμε, να προβληματιστούμε και να αλλάξουμε. Μας έκανε να συνεχίσουμε κόντρα στις δυσκολίες και στα προβλήματα. Να ψάξουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να πάρουμε αποφάσεις σύμφωνα με τα θέλω μας. Στο βιβλίο θα βρείτε φράσεις μεγάλων στοχαστών που αναλύονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τον εαυτό μας, να ανατρέξουμε στο παρελθόν μας και να εντοπίσουμε μοντέλα σκέψεων, συναισθημάτων και συμπεριφορών που επαναλαμβάνονται, να τα επαναξιολογήσουμε και να αναλάβουμε δράση, να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες και τους στόχους μας και τελικά να αντικρίσουμε την πραγματικότητα με τέτοιον τρόπο που θα μας κάνει να νιώσουμε ευχάριστα. Σίγουρα θα αποτελέσει την αφετηρία προσωπικής βελτίωσης και ανάπτυξης.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0477009
 • ISBN:
  978-618-5131-61-6
 • ISBN2:
  9786185131616
 • Εκδότης:
  ROSILI
 • Συγγραφέας:
  ΣΙΟΥΤΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2019
 • Σελίδες:
  272
 • Διαστάσεις:
  14x21
 • Βάρος:
  0.4800 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Συνεχής παρότρυνση βελτίωσης Review by Κυβέλη Π.
Μία προσπάθεια αφύπνισης της εσωτερικής δύναμης- ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ (Αναρτήθηκε στις 13/9/2019)
Καλό Βιβλίο με ωραίες Εκφράσεις Review by Smaragda Politi
Αρκετα καλό....το συνιστώ! (Αναρτήθηκε στις 11/9/2019)
Ένα χρήσιμο ΒιβλίοReview by Ελεονώρα
Με απλές συμβουλές με αφορμή ένα ρητό κάθε φορά μεταφέρονται σύγχρονες θεωρίες αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης. Ένα ευχάριστο βιβλίο από το οποίο μπορείτε να λάβετε έμπνευση για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. (Αναρτήθηκε στις 11/9/2019)
Βαθμολογία