ΓΑΜΟΣ Η ΧΑΜΟΣ

Συγγραφέας: ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Εκδότης: IWRITE

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ
Περίληψη - Οι σχέσεις είναι σαν τη φωτιά. Ανάλογα τη χρήση τους µπορούν να σε εξελίξουν ή να σε καταστρέψουν. Αν δεν τις τροφοδοτείς θα σβήσουν, αν µείνεις πολύ µακριά θα κρυώνεις κι αν έρθεις πολύ κοντά θα καείς. Μια σχέση χρειάζεται το µέτρο που θα την κάνει λειτουργική κάθε στιγµή. Οτιδήποτε όµορφο στη ζωή έχει ρυθµό και µέτρο, ένα µέτρο που αλλάζει από τόπο......

Αρχική Τιμή: 10.00 €

Τιμή IANOS: 9.00 (Κέρδος: 1.00 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Συγγραφέας
ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
Με συστηματική ασχολία 20 ετών στο Διαλογισμό και την Προσωπική Ανάπτυξη και εργασία 15 ετών σε Ελλάδα, Αγγλία, Ινδία, και Κωνσταντινούπολη, ο Μιχαήλ Καρπαθίου είναι πιστοποιημένος Βιοθεραπευτής, σύμφωνα με το ανώτερο επίπεδο θεραπευτικής δυνατότητας. Έχει διδάξει στην Ινδία, Osho Puna, τη βάση της Ερωτικής Αλχημείας, όπως ο ίδιος την έχει συνθέσει, έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί ως σύμβουλος ψυχικής υγείας στους τομείς: Σωματική Ψυχοθεραπεία , Συσηματική Αναπαράσταση, Ψυχογεννητικό Σύστημα, Redecision Therapy για ζεύγη, EFT, EMDR, BSFT, TAT, HO' OPON, OPONO, Πυθαγόρεια αριθμολογία, Βιοενεργειακή Ύπνωση, Σιάτσου, Ψυχοθεραπεία Γκεστάλτ. Είναι Reiki Master στο παραδοσιακό Ιαπωνικό Reiki και στο Osho Reiki. Έχει εκπαιδευτεί με διακεκριμένους δασκάλους στο εσωτερικό ΤΣΙ ΚΟΓΚ, ΚΟΖΑΝ ΚΙΚΟ, στις πολεμικές τέχνες με γνώμονα το διαλογισμό, στην ελεύθερη κατάδυση, στην θεραπευτική των ΙΝΚΑΣ, στο Σαμανισμό, στο Συνειδητό Ονείρεμμα, στην ερμηνεία Ονείρων, στη θεραπευτική αναδρομή, και στην Τάντρα Γιόγκα.

Περίληψη

Οι σχέσεις είναι σαν τη φωτιά. Ανάλογα τη χρήση τους µπορούν να σε εξελίξουν ή να σε καταστρέψουν. Αν δεν τις τροφοδοτείς θα σβήσουν, αν µείνεις πολύ µακριά θα κρυώνεις κι αν έρθεις πολύ κοντά θα καείς. Μια σχέση χρειάζεται το µέτρο που θα την κάνει λειτουργική κάθε στιγµή. Οτιδήποτε όµορφο στη ζωή έχει ρυθµό και µέτρο, ένα µέτρο που αλλάζει από τόπο σε τόπο κι από χρόνο σε χρόνο. Οι ερωτικοί µας σύντροφοι καθρεφτίζουν το βαθµό ωριµότητας που έχουµε ως άνθρωποι. Είναι σαν ένας αντίστροφος, αλωµένος καθρέφτης του εαυτού µας, όπου βλέπουµε παράλληλα τις εσωτερικές µας σκιές και τα φωτισµένα σηµεία µας. Αυτό που ένας σύντροφος εκφράζει στην καθηµερινότητά του µε τη συµπεριφορά του, το πιθανότερο είναι να βρίσκεται απωθηµένο στο ασυνείδητο του άλλου, άσχετα αν εκείνος δεν έχει επικοινωνήσει ποτέ µ’ αυτό ή δεν έχει καν επίγνωση της ύπαρξής του. Οι επικρίσεις µας προς τον άλλον, είναι στην πραγµατικότητα αντανακλάσεις των στοιχείων που βρίσκονται καταπιεσµένα και απωθηµένα µέσα µας.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0401757
 • ISBN:
  978-618-5218-67-6
 • ISBN2:
  9786185218676
 • Εκδότης:
  IWRITE
 • Συγγραφέας:
  ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2017
 • Σελίδες:
  86
 • Διαστάσεις:
  14x21
 • Βάρος:
  0.2800 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία