ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Συγγραφέας: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΣ

Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Εμένα όμως το αίμα μου έβραζε. Μαράζωνα στο ψαροχώρι. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ήθελα να ασχοληθώ με το ψάρεμα και με την βάρκα. Από την Πόλη ακόμα είχαν αρχίσει οι τσακωμοί με τον πατέρα μου για το θέμα αυτό. Θες, τώρα, γιατί η αδερφή μου ήτανε μικρή, μωρό, και της δείχνανε πολύ μεγάλη αδυναμία, θες γιατί κι εγώ δεν τα πήγαινα καλά με τον πατέρα μου, ......

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΣ

Συγγραφέας, Συντελεστής
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΣ
Ο Νίκος Οικονόμου γεννήθηκε το 1953. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μουσική (πτυχιούχος Ωδικής). Το 1981 συμμετείχε στους Μουσικούς Αγώνες της Κέρκυρας, που διοργάνωσε ο Μάνος Χατζιδάκις, με τη μουσική του τραγουδιού «Αν δεν είσαι τυχαίος» και το 1983 κυκλοφόρησαν από τη δισκογραφική εταιρεία «ΛΥΡΑ» 12 τραγούδια του, με τίτλο «Αφύλακτη διάβαση». Το 1988 άρχισε τη συνεργασία του, ως παραγωγός, με τις δισκογραφικές εταιρείες Warner Music και BMG. Τον Ιούλιο του 1993 διοργάνωσε στο Βεάκειο την τελευταία συναυλία του Γιώργου Μητσάκη, ενώ κατέγραψε τις διηγήσεις του ίδιου του συνθέτη σχετικά με τη ζωή και το έργο του, καρπός των οποίων υπήρξε η κυκλοφορία το 1995 της Αυτοβιογραφίας του Μητσάκη. Το 1994 δημιούργησε την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία «Μουσική Πρόταση», ενώ το 1998 κυκλοφόρησε από τη ΔΟΜΗ, στη σειρά «Οι Μεγάλοι του Λαϊκού Τραγουδιού», λεύκωμα με φωτογραφίες και κείμενα για τον Γιώργο Μητσάκη.

Περίληψη

Εμένα όμως το αίμα μου έβραζε. Μαράζωνα στο ψαροχώρι. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ήθελα να ασχοληθώ με το ψάρεμα και με την βάρκα. Από την Πόλη ακόμα είχαν αρχίσει οι τσακωμοί με τον πατέρα μου για το θέμα αυτό. Θες, τώρα, γιατί η αδερφή μου ήτανε μικρή, μωρό, και της δείχνανε πολύ μεγάλη αδυναμία, θες γιατί κι εγώ δεν τα πήγαινα καλά με τον πατέρα μου, θες γιατί η περιπέτεια ήτανε στο αίμα μου, κάποια στιγμή αποφάσισα να σηκωθώ να φύγω, να πάω στη Θεσσαλονίκη. Βουτάω λοιπόν ένα δαχτυλίδι του πατέρα μου και πάω στο λιμάνι να πάρω το πλοίο να φύγω. Η μάνα μου, τόσο της έκοβε, αντί να σκεφτεί που πάει ένα παιδί δεκαεφτά χρονών μόνο του χωρίς να ξέρει κανέναν, αντί να με γυρίσει πίσω, μου έφερε τυλιγμένα σε μια πετσέτα, σ' ένα μπόγο έτσι δυο-τρία εσώρουχα και μου έδωσε και δύο τάλιρα. Αυτά ήταν όλα.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0007591
 • ISBN:
  960-7058-42-9
 • ISBN2:
  9607058429
 • Γλώσσα:
  Ελληνικά
 • Εκδότης:
  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ
 • Συγγραφέας:
  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  1961
 • Σελίδες:
  232
 • Διαστάσεις:
  14x21
 • Βάρος:
  0.4200 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Jazz Experts - Hellhound On My Trail