ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΛΑ

Συγγραφέας: ΠΕΙΝ ΤΖΟΝ ΚΙΜ - ΡΟΣ ΛΙΖΑ

Εκδότης: ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Η εποχή μας, ταχύτατη και απειλητική, έχει κηρύξει έναν αδήλωτο πόλεμο στην παιδική ηλικία... Τα παιδιά έχουν πάρα πολλά παιχνίδια, πάρα πολλές πληροφορίες, πάρα πολλές επιλογές, όμως ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Συσσωρεύουν άγχος, εμφανίζουν δυσκολίες στο σχολείο ή στον ύπνο, προβλήματα συμπεριφοράς ή ακόμα και διαταραχές ελλειμματικής προσοχής. Ο δι......

Αρχική Τιμή: 17.00 €

Τιμή Web: 12.50 (Κέρδος: 4.50 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΠΕΙΝ ΤΖΟΝ ΚΙΜ - ΡΟΣ ΛΙΖΑ

Συγγραφέας
ΠΕΙΝ ΤΖΟΝ ΚΙΜ - ΡΟΣ ΛΙΖΑ
Ο Kim John Payne, M.Ed είναι σύμβουλος εκπαίδευσης και οικογένειες εδώ και περίπου 30 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με περισσότερα από 110 σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρουσιάζει διαλέξεις, συμμετέχει σε ομιλίες σε παγκόσμια συνέδρια, εκπαιδεύει παιδαγωγούς, γονείς και θεραπευτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε κάθε έναν από τους ρόλους του υποστηρίζει παιδιά εφήβους και οικογένειες να αντιμετωπίσουν κοινωνικές και μαθησιακές δυσκολίες, προβλήματα συμπεριφοράς στο σπίτι και στο σχολείο, συναισθηματικές προκλήσεις, όπως ο θυμός, οι εξαρτήσεις, η χαμηλή αυτοεκτίμηση...Σε κάθε περίσταση πρεσβεύει και διδάσκει το πόσο καθοριστικό είναι να ζει κανείς μια ισορροπημένη, απλή ζωή. Η Lisa M. Ross είναι επαγγελματίας της γραφής, με περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον εκδοτικό χώρο και με την ευθύνη πολλών εκδόσεων στο ενεργητικό της, ως επιμελήτρια, ως σύμβουλος εκδόσεων και ως συγγραφέας. Ζει στη Νέα Υόρκη, με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

Περίληψη

Η εποχή μας, ταχύτατη και απειλητική, έχει κηρύξει έναν αδήλωτο πόλεμο στην παιδική ηλικία... Τα παιδιά έχουν πάρα πολλά παιχνίδια, πάρα πολλές πληροφορίες, πάρα πολλές επιλογές, όμως ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Συσσωρεύουν άγχος, εμφανίζουν δυσκολίες στο σχολείο ή στον ύπνο, προβλήματα συμπεριφοράς ή ακόμα και διαταραχές ελλειμματικής προσοχής. Ο διεθνούς φήμης σύμβουλος οικογένειας και εκπαίδευσης Kim John Payne βοηθά τους γονείς να ξαναβρούν τη χαμένη ισορροπία. Να ανακτήσουν το χώρο και την ελευθερία που όλα τα παιδιά χρειάζονται για να εμβαθύνουν την προσοχή τους, για να αναδείξουν τις μοναδικές τους δεξιότητες, για να αναπτύξουν ευελιξία και ανθεκτικότητα. Το βιβλίο "γονείς Απλά!" απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες που ζουν στους φρενήρεις ρυθμούς της σύγχρονης ζωής, σε γονείς μικρών παιδιών και σε γονείς εφήβων. Προσφέρει έμπνευση, ιδέες και ένα δυναμικό χάρτη για να μπορέσουν οι γονείς να σχεδιάσουν τις αλλαγές που ταιριάζουν καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία της οικογένειάς τους: - ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: δημιουργώντας χώρο για να μπορέσουν τα παιδιά να αφοσιωθούν βαθιά στο παιχνίδι και να εστιάσουν την προσοχή τους. - ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ: με "βαλβίδες αποσυμπίεσης" που μειώνουν την ένταση και τις διαμάχες γύρω από τον ύπνο ή το φαγητό και βάζουν τα θεμέλια για τη συνεργασία. - ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: προσφέροντας "ανάσες" στις πάρα πολλές ασχολίες και οργανωμένες δραστηριότητες, δημιουργώντας νησίδες ηρεμίας και σύνδεσης. - ΣΤΙΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: αναπτύσσοντας φίλτρα που περιορίζουν την έκθεση σε οθόνες και ηλεκτρονικές συσκευές, τη διαρκή υπερδιέγερση και τον κατακλυσμό από πληροφορίες.

Πληροφορίες προϊόντος

 • Ξενόγλωσσος Τίτλος:
  SIMPLICITY PARENTING USING THE EXTRAORDINARY
 • SKU:
  0298815
 • ISBN:
  978-960-471-060-7
 • ISBN2:
  9789604710607
 • Εκδότης:
  ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ
 • Συγγραφέας:
  ΠΕΙΝ ΤΖΟΝ ΚΙΜ - ΡΟΣ ΛΙΖΑ
 • Μεταφραστής:
  ΣΤΑΜΑΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
 • Συντελεστής:
  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2013
 • Σελίδες:
  269
 • Διαστάσεις:
  17x24
 • Βάρος:
  0.5700 kg
 • Χώρα:
  ΑΜΕΡΙΚΗ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία