Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝ ΘΕΩ ΖΩΗ ΕΝΙΑΙΟΣ ΤΟΜΟΣ

Συγγραφέας: ΡΥΝΤΕΝ ΒΑΣΟΥΛΑ

Εκδότης: Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝ ΘΕΩ ΖΩΗ

Περίληψη - Στις 25 Νοεμβρίου 1985, η Βασούλα Ρυντέν είχε μια βαθιά πνευματική εμπειρία και λίγο αργότερα ξεκίνησε ένας διάλογος με τον Θεό που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Όταν η Βασούλα κατάλαβε το πόσο σημαντικό ήταν αυτό που της συνέβαινε, άρχισε να γράφει όλους αυτούς τους διαλόγους σε μια σειρά από τετράδια και αυτά έχουν πλέον επανεκδοθεί σε μία επί......

Αρχική Τιμή: 15.00 €

Τιμή IANOS: 13.50 (Κέρδος: 1.50 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΡΥΝΤΕΝ ΒΑΣΟΥΛΑ

Συγγραφέας
ΡΥΝΤΕΝ ΒΑΣΟΥΛΑ
Η Βασούλα Ρύντεν κατάγεται από μία ελληνική οικογένεια και μεγάλωσε στην Αίγυπτο και την Ελβετία. Αργότερα, παντρεύτηκε έναν Σουηδό και πάνω από είκοσι χρόνια έζησε σε πολλές χώρες, καθώς η καριέρα του συζύγου της στην διεθνή ανάπτυξη την πήγε στην Αφρική και την Ασία. Περνούσε τις μέρες της με δεξιώσεις, ζωγραφική και παίζοντας τένις. Ήταν μια ευχάριστη ζωή, χωρίς πιέσεις. ‘Όλα αυτά άλλαξαν θεαματικά τον Νοέμβριο του 1985, όταν χωρίς καμιά προειδοποίηση, η ζωή της αναστατώθηκε από την εμφάνιση του Φύλακα Αγγέλου της, του Δανιήλ, που μετέφερε ένα κάλεσμα, να αφιερώσει την ζωή της στην υπηρεσία του Θεού. Από τότε αυτό την ώθησε, σύμφωνα με την αποστολή που της έδωσε ο Θεός, να φανερώσει στον κόσμο την αλήθεια. Οι συνομιλίες της με τον Θεό μεταφέρουν ένα σαφές μήνυμα για όλη την ανθρωπότητα, να επιστρέψει στην οδό της αρετής. Μεταφέρουν ένα επίκαιρο και κρίσιμο μήνυμα για τον κόσμο μας.

Περίληψη

Στις 25 Νοεμβρίου 1985, η Βασούλα Ρυντέν είχε μια βαθιά πνευματική εμπειρία και λίγο αργότερα ξεκίνησε ένας διάλογος με τον Θεό που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Όταν η Βασούλα κατάλαβε το πόσο σημαντικό ήταν αυτό που της συνέβαινε, άρχισε να γράφει όλους αυτούς τους διαλόγους σε μια σειρά από τετράδια και αυτά έχουν πλέον επανεκδοθεί σε μία επίτομη έκδοση. Τα Μηνύματα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής είναι μια επείγουσα έκκληση για να σταματήσουμε να επαναστατούμε εναντίον του Θεού και να κάνουμε ειρήνη μαζί Του, διορθώνοντας τη ζωή μας μέσα από τη μετάνοια. Είναι ένα κάλεσμα για συμφιλίωση, αγάπη και ενότητα μεταξύ των εκκλησιών, και πολλά από τα Μηνύματα της ΑεΘΖ μας θυμίζουν τον Ιωνά που φώναξε στην πόλη της Νινευή για να μετανοήσουν. Περιέχουν σημαντικές προειδοποιήσεις προς την ανθρωπότητα που κινδυνεύει να καταστραφεί, πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και είναι μια υπενθύμιση του Λόγου Του και της ύπαρξης Του. Όπως ο Ίδιος ο Θεός είπε στη Βασούλα: "Έλα, πες τους ότι αυτό το Μήνυμα δεν τους δίνεται για να προκαλέσει αίσθηση αλλά για να τους κάνει να αντιληφθούν την κατεπείγουσα ανάγκη, τη σοβαρότητα και τη σημασία του Καλέσματός Μου. Την κατεπείγουσα ανάγκη της μεταστροφής τους, τη σοβαρή κατάσταση της ψυχής τους και πόσο σημαντικό είναι να αλλάξουν τρόπο ζωής και να ζουν άγια". Υπάρχουν προφητείες για το μέλλον, αλλά δίνονται επίσης απαντήσεις και για πολλά ερωτήματα σχετικά με την καθημερινή μας ζωή, καθώς και για σοβαρότερα θέματα όπως του πολέμου, της πείνας και της σκληρότητας που συνεχίζονται σε όλο τον κόσμο. Όπως είπε ο θεολόγος π. Joseph Iannuzzi: "Κάποιος μπορεί εύκολα να διακρίνει ότι τα Μηνύματα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της διδασκαλίας της Αγίας Γραφής και της παράδοσης της Εκκλησίας. Είναι Μηνύματα που δεν προορίζονταν για πριν από χίλια χρόνια, αλλά για σήμερα!"

Πληροφορίες προϊόντος

 • Ξενόγλωσσος Τίτλος:
  TRUE LIFE IN GOD
 • SKU:
  0395257
 • ISBN:
  978-618-81224-4-4
 • ISBN2:
  9786188122444
 • Εκδότης:
  Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝ ΘΕΩ ΖΩΗ
 • Συγγραφέας:
  ΡΥΝΤΕΝ ΒΑΣΟΥΛΑ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2017
 • Σελίδες:
  1353
 • Διαστάσεις:
  15x22
 • Βάρος:
  0.8700 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΑΥΡΟΣReview by ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ
Σήμερα ο Θεός Πατέρας, μας προσκαλεί όλους στο Νυμφώνα της Καρδιάς Του! Ο Θεός, μας προσκαλεί να βυθιστούμε μέσα στους Κόλπους Του και να ρευστοποιηθούμε μέσα σε Αυτόν!
Αυτά που μας λέει ο Θεός σήμερα σημαίνουν Ειρήνη, Συμφιλίωση και Αγάπη,Άπειρη Αγάπη.
Το Μήνυμα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής,είναι η προσωπική επιστολή αγάπης του Θεού,προς τον κάθε έναν από εμάς.


(Αναρτήθηκε στις 7/11/2017)
υπεροχο ανάγνωσμα!Review by ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.
.....Ένα πολύ πνευματικό βιβλίο.....με έκανε να ξαναψάξω στην Αγία Γραφή μου....σε εμπνέει να αναζητήσεις την πίστη στο Θεό με απλότητα και αμεσότητα......πραγματικά εμπνευσμένο !
Το συνιστώ σε όλους...
(Αναρτήθηκε στις 14/10/2017)
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟReview by ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ
Εξαιρετικό και μοναδικό βιβλίο της κατηγορίας. Δεν το διαβάζεις απλά αλλά και το "ακούς". Μεταφέρεσαι ως πρόσωπο της ιστορίας που εξελίσσεται μέσα σε όλη την ατμόσφαιρα που περιγράφει.....αξίζει να διαβαστεί κι από τους ερευνητές της Αγίας Γραφής και όχι μόνο. Δεν το περίμενα, αλλά αξίζει να διαβαστεί.... (Αναρτήθηκε στις 9/10/2017)
Βαθμολογία