Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συγγραφέας: ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ε.ΧΡΗΣΤΟΣ-ΚΕΦΑΛΑΣ Γ.ΑΣΤΕΡΙΟΣ

Εκδότης: ECONOMIA PUBLISHING

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΟΧΗ
Περίληψη - Το βιβλίο προσφέρει μερικές πρακτικές ιδέες που θα διευκολύνουν τον ιδιοκτήτη μιας οικογενειακής επιχείρησης να προχωρήσει στη διαδικασία διαδοχής. Το πρώτο μέρος είναι αφιερωμένο στο θέμα των βασικών αρχών της Οργάνωσης και Διαχείρισης της υπό μεταβίβαση επιχείρησης, με δεδομένο ότι η καλή διαδοχή προϋποθέτει μια καλά οργανωμένη επιχείρηση. Το δεύτερο μ......

Αρχική Τιμή: 15.00 €

Τιμή IANOS: 13.50 (Κέρδος: 1.50 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ε.ΧΡΗΣΤΟΣ-ΚΕΦΑΛΑΣ Γ.ΑΣΤΕΡΙΟΣ

Συγγραφέας
ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ε.ΧΡΗΣΤΟΣ-ΚΕΦΑΛΑΣ Γ.ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Ο Δρ. Χρήστος Ε. Γεωργίου σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΑΠΘ, και εργάσθηκε επί σειρά ετών ως μελετητής για λογαριασμό εταιρειών του ιδιωτικού τομέα με αντικείμενα την εκπόνηση μελετών οργάνωσης και στρατηγικής ανάπτυξης. Από το 2003 είναι Διευθυντής Τεκμηρίωσης και Μελετών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και επικεφαλής της ελληνικής ερευνητικής ομάδας που συνεργάζεται με το Institute for Management Development (IMD), για την κατάρτιση της Ετήσιας Παγκόσμιας Επετηρίδας Ανταγωνιστικότητας. Ο Δρ Αστέριος Γ. Κεφαλάς, είναι ομότιμος καθηγητής Μάνατζμεντ, στο Terry College of Business, πανεπιστήμιο της Γεωργίας, ΗΠΑ όπου δίδαξε για 30 χρόνια. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, έκανε μεταπτυχιακά στο Μάνατζμεντ στο πανεπιστήμιο του Αμβούργο, της Γερμανίας, και πείρε Διδακτορικό από το πανεπιστήμιο της Iowa, των ΗΠΑ.

Περίληψη

Το βιβλίο προσφέρει μερικές πρακτικές ιδέες που θα διευκολύνουν τον ιδιοκτήτη μιας οικογενειακής επιχείρησης να προχωρήσει στη διαδικασία διαδοχής. Το πρώτο μέρος είναι αφιερωμένο στο θέμα των βασικών αρχών της Οργάνωσης και Διαχείρισης της υπό μεταβίβαση επιχείρησης, με δεδομένο ότι η καλή διαδοχή προϋποθέτει μια καλά οργανωμένη επιχείρηση. Το δεύτερο μέρος αναφέρεται στο πόσο σημαντικό είναι ένας ιδιοκτήτης να γνωρίζει τις βασικές αρχές λειτουργίας και ανάπτυξης της επιχείρησης, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει μια ελκυστική επιχείρηση στο διάδοχο. Έτσι, το έργο της μεταλαμπάδευσης θα είναι πιο εύκολο και πιο αποδοτική θα είναι μια ομαλή και επιτυχημένη παράδοση της επιχείρησης στους μελλοντικούς διαδόχους.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0295397
 • ISBN:
  978-960-9490-23-8
 • ISBN2:
  9789609490238
 • Εκδότης:
  ECONOMIA PUBLISHING
 • Συγγραφέας:
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ε.ΧΡΗΣΤΟΣ-ΚΕΦΑΛΑΣ Γ.ΑΣΤΕΡΙΟΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2013
 • Σελίδες:
  223
 • Διαστάσεις:
  15x23
 • Βάρος:
  0.3800 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία