x
NEW IANOS E-SHOP
Δείτε το νέο site του ΙΑΝΟΥ
 

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Συγγραφέας: ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Δ.

Εκδότης: ΛΙΒΑΝΗΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Περίληψη - H διατροφική διεργασία, τόσο στα είδη της πανίδας όσο και της χλωρίδας, είναι αφάνταστα πολύπλοκη, εξαιρετικής ακρίβειας και λεπτότητας, τέτοια που ούτε και οι πιο εξελιγμένοι υπολογιστές θα μπορέσουν να προσομοιώσουν, για πάρα πολλά ακόμα χρόνια. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό η διανομή της ζωτικής πληροφορίας για την κυτταρική διατροφή......

Αρχική Τιμή: 14.93 €

Τιμή Web: 10.30 (Κέρδος: 4.63 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Δ.

Συγγραφέας
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Δ.
Ο Γιώργος Πασχαλίδης, γεννημένος το 1957 και μεγαλωμένος στο Αιγίνιο της Πιερίας, είναι ερευνητής και συγγραφέας 16 βιβλίων, πολλά εκ των οποίων έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ρώσικα και Πολωνικά. Έχει ανακαλύψει το Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis, σύμφωνα με το οποίο όλοι οι άνθρωποι ανήκουμε σε τρεις μόνο τύπους προσωπικότητας, τους οποίους ονόμασε Α,Β και Γ. Την ανακάλυψή του αυτή την προσφέρει στην επιστημονική κοινότητα με σκοπό ο άνθρωπος να μπορέσει, αφού γνωρίσει τον εαυτό του (αυτογνωσία) και τους άλλους (ετερογνωσία) να συνυπάρχει με τους γύρω του και το περιβάλλον του με αρμονία και απώτερο σκοπό την ευτυχία του. Για την ανωτέρω ανακάλυψή του έχει βραβευτεί και είναι πλέον καθηγητής Ψυχολογίας του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis της Ιδιωτικής Ρώσικης Ακαδημίας Νοοσφαιρικής Εκπαίδευσης. Είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Περιβαλλοντικής Ιατρικής και Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών της Ρωσίας. Η δραστηριότητά του και το ερευνητικό του έργο ξεκινά στα τέλη του 2000 και οι πρώτες ανακοινώσεις του, δημοσιεύσεις και βραβεύσεις έρχονται το 2010 και αφορούν τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και του σώματος. Ακρογωνιαίο λίθο του έργου του αποτέλεσε η μοναδική ανακάλυψη του Mοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis, καρπός και επιστέγασμα των δεκαεπτά χρόνων διαρκούς και εντατικής έρευνας, μελέτης και παρατήρησης, και εν συνεχεία, σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες, οι πολλαπλές εφαρμογές του Μοντέλου στην Ιατρική, την Εκπαίδευση, τον Αθλητισμό, την Ψυχολογία, την Διοίκηση επιχειρήσεων. Το 2010 βραβεύεται με το ΙX (9ο) Διεθνές Βραβείο «Giuseppe Sciacca» του Πανεπιστημίου του Βατικανού (Pontificia Universita Urbaniana) και το 2012 βραβεύεται από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Το 2015 γίνεται μέλος του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Περιβαλλοντικής Ιατρικής και Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών της Ρωσίας και το 2016 του απονέμεται από την Ιδιωτική Ακαδημία Νοοσφαιρικής Εκπαίδευσης της Ρωσίας ο τίτλος του Διδάκτορα Ψυχολογίας του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis. Το 2017 του απονέμεται από την Ιδιωτική Ακαδημία Νοοσφαιρικής Εκπαίδευσης της Ρωσίας το παράσημο «Vladimir Vernadsky II» για τη συνεισφορά του στον άνθρωπο και την επιστήμη.

Περίληψη

H διατροφική διεργασία, τόσο στα είδη της πανίδας όσο και της χλωρίδας, είναι αφάνταστα πολύπλοκη, εξαιρετικής ακρίβειας και λεπτότητας, τέτοια που ούτε και οι πιο εξελιγμένοι υπολογιστές θα μπορέσουν να προσομοιώσουν, για πάρα πολλά ακόμα χρόνια. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό η διανομή της ζωτικής πληροφορίας για την κυτταρική διατροφή του σώματος και για την υγεία της ψυχής μας να μην εμποδίζεται από τη σκέψη, αλλά αντίθετα να διευκολύνεται. Ο Θεός δημιούργησε τον εγκέφαλο στο ανθρώπινο σώμα για να λειτουργεί αυτόματα. Η σκέψη, όμως, τον επηρεάζει και τον οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια, ενώ ο φυσικός δρόμος είναι ο μόνος προδιαγεγραμμένος, ασφαλής και απόλυτα σωστός. Οι υποψήφιοι γονείς είναι και οι ίδιοι εκπαιδευμένοι από ερασιτέχνες γονείς, οι οποίοι όχι μόνο ανέθρεψαν τα δικά τους παιδιά με λάθος τρόπο, αλλά θεωρούν χρέος τους να συνεχίσουν το έργο τους νουθετώντας το νέο ζευγάρι, τόσο κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης όσο και κατά την περίοδο της ανατροφής των εγγονιών τους. Αυτή όμως η παρεμβατική συμπεριφορά των οικείων της νέας μητέρας είναι συνήθως ο κύριος υπεύθυνος για την αύξηση της ορμονικής διαταραχής της εγκύου. Της δημιουργούν οι (κατά τα άλλα καλοπροαίρετοι) γονείς της άγχος και ανασφάλειες, με συνέπεια την ελλιπή δική της τροφοδότηση με θρεπτικά στοιχεία και συνακόλουθα και του εμβρύου της. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος της εγκύου είναι κατά κανόνα οι κύριοι υπεύθυνοι για τη διατάραξη της ηρεμίας της και την παρεμπόδιση της αρμονικής εγκυμοσύνης και τελικά της ανάπτυξης του εμβρύου.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0258422
 • ISBN:
  978-960-14-2367-8
 • ISBN2:
  9789601423678
 • Γλώσσα:
  Ελληνικά
 • Εκδότης:
  ΛΙΒΑΝΗΣ
 • Συγγραφέας:
  ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Δ.
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2011
 • Σελίδες:
  252
 • Διαστάσεις:
  14x21
 • Βάρος:
  0.3500 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία