Η Great Stories P.C. είναι μία νέα εταιρία, με έδρα το Π.Φάληρο, Αττικής στην Ελλάδα. Το λογότυπο 39/22 , εκφράζει τις γεωγραφικές συντεταγμένες του Ελληνικού τοπίου στον παγκόσμιο χάρτη και ως εκ τούτου, ορίζει την προέλευση των προϊόντων μας, τα οποία προέρχονται από την πλούσια Ελληνική γη. Προσφέρουμε επιλεγμένα Ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Ένα από αυτά είναι το ελαιόλαδο.

Η Φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία του brand 39/22, δεν περιορίζεται μόνο στην υπόσχεση της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων μας. Φιλοδοξούμε να αναδείξουμε την ταυτότητα των μονοποικιλιακών Ελληνικών ελαιολάδων, προσφέροντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα επιλογής.

Τα προϊόντα
Σας παρουσιάζουμε τις διαφορετικές ποικιλίες του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου, κάθε μία από τις οποίες διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά. Επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στις αισθήσεις σας, το χαρακτήρα σας, τις γευστικές σας προτιμήσεις  και τις διατροφικές σας ανάγκες….. και θα ανταμειφθείτε σε κάθε περίπτωση!

Για παραγγελίες επικοινωνήστε με το ΙANOSCAFE. Τ 210 3217917 Ε. ianosdeli@ianos.grΑθηνολιά

Ελληνικό Μονοποικιλιακό,  Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Οι χαρισματικοί ημιορεινοί ελαιώνες της Λακωνίας με τα ιδιαίτερα αλλά και ευαίσθητα δέντρα που μεγαλώνουν εκεί, μας  δίνουν αυτή την τόσο  ξεχωριστή και σπάνια ποικιλία ελαιόλαδου.

Φρέσκια και φρουτώδης η γεύση της, χάρη στην πρώιμη συγκομιδή, έχει νότες από μήλο, ώριμη μπανάνα και μπαχαρικά. Ελαφρώς πικρή και μέτρια πικάντικη, έχει γεμάτο σώμα και ισορροπημένη, καλή επίγευση.

Η Αθηνολιά αξίζει την απόλυτη προσοχή σας… και σας ανταμείβει για αυτό!

Κορωνέϊκη

Ελληνικό Μονοποικιλιακό,  Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Η Κορωνέϊκη ποικιλία, μέσα από την δύναμη του μικρού καρπού της και την θαλασσινή αύρα που περιβάλλει τους Αργολικούς ελαιώνες, αναδεικνύει το μεγαλείο της και τον λόγο για τον οποίο παραμένει η πιο φημισμένη ποικιλία ελαιόλαδου.

Φρέσκα και φρουτώδη χαρακτηριστικά, χάρη στην πρώιμη συγκομιδή. Τέλεια ισορροπημένη γεύση, με έντονη χροιά από μήλο, φρεσκοκομμένο χορτάρι και εσπεριδοειδή. Ελαφρώς πικρό και μέτρια πικάντικο, έχει γεμάτη, πλούσια υφή και έντονη και μακριά επίγευση.

Αυτός είναι ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της Κορωνέϊκης ποικιλίας.

Μανάκι

Ελληνικό Μονοποικιλιακό,  Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Η ευλογημένη γη της Αργολίδας, η συγκομιδή του Οκτώβρη και οι ήπιοι χειμώνες, είναι εικόνες που συνοδεύουν αυτή την ποικιλία ελαιόλαδου. Μία σταγόνα από το ελαιόλαδο Μανάκι , είναι αρκετή για να αποδείξει την «αριστοκρατική» του προέλευση.

Πλούσιο, με φρέσκια και φρουτώδη γεύση χάρη στην πρώιμη συγκομιδή. Δυνατό και ιδιαίτερο άρωμα, με νότες από εσπεριδοειδή, άνθη, βότανα και φύλλα ντομάτας. Ελαφρώς πικρό και πικάντικο, αφήνει μία ευχάριστη και βελούδινη αίσθηση στο στόμα.

Ισορροπημένο και πλούσιο ακόμα και μαγειρεμένο, το ελαιόλαδο Μανάκι, δίνει χρώμα στο πιάτο σας.

 
: Άγνωστο
: Άγνωστο