ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Συγγραφέας: ΝΑΥΡΙΔΗ ΑΝΘΙΑ

Εκδότης: ΕΝ ΠΛΩ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
Περίληψη - "Υποθέτω ότι όλοι έχουμε αναρωτηθεί, ως γονείς, ή ως ενήλικες που κάποτε υπήρξαμε παιδιά, γιατί είναι σημαντικά τα παραμύθια, γιατί αρέσουν στα παιδιά, τι βρίσκουν σ' αυτά; Τα παιδιά μάς ζητούν να τους λέμε ιστορίες, αληθινές ή φανταστικές, να τους διαβάζουμε παραμύθια. Κάποιες φορές μάλιστα ζητούν επίμονα να ακούσουν το ίδιο παραμύθι πάλι και πάλι, μ......

Αρχική Τιμή: 14.92 €

Τιμή IANOS: 13.43 (Κέρδος: 1.49 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΝΑΥΡΙΔΗ ΑΝΘΙΑ

Συγγραφέας
ΝΑΥΡΙΔΗ ΑΝΘΙΑ
Η Άνθια Ναυρίδη ειναι Κλινική Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο UCL Anna Freud Centre του Λονδίνου. Είναι διδάκτορας Κινικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Από το 2003 είναι επιστημονική συνεργάτης του Αιγινήτειου Νοσοκομείου του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2011 της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων "η Αγία Σοφία" όπου οργάνωσε και είναι υπεύθυνη των Ομάδων Γονέων-Νηπίων. Εργάζεται ως ψυχολόγος στη Σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου ενώ είναι σύμβουλος σε άλλα νηπιαγωγεία. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και διεθνη επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει με τη συγγραφή κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία . Είναι συγγραφέας του βιβλίου "Ιστορίες για παιδιά" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΝ ΠΛΩ.

Περίληψη

"Υποθέτω ότι όλοι έχουμε αναρωτηθεί, ως γονείς, ή ως ενήλικες που κάποτε υπήρξαμε παιδιά, γιατί είναι σημαντικά τα παραμύθια, γιατί αρέσουν στα παιδιά, τι βρίσκουν σ' αυτά; Τα παιδιά μάς ζητούν να τους λέμε ιστορίες, αληθινές ή φανταστικές, να τους διαβάζουμε παραμύθια. Κάποιες φορές μάλιστα ζητούν επίμονα να ακούσουν το ίδιο παραμύθι πάλι και πάλι, με τα ίδια λόγια, χωρίς διαφοροποιήσεις, χωρίς συντομεύσεις." Από τον πρόλογο της Έφης Λάγιου-Λιγνού MPsychPsych Ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και εφήβων, Επόπτρια κλινικού έργου Παιδοψυχιατρική Κλινική Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" Το βιβλίο περιλαμβάνει τρία φαινομενικά απλά παραμύθια που απευθύνονται στα παιδιά για να διαβαστούν μαζί με τους γονείς τους. Τα παραμύθια της Άνθιας Ναυρίδη, εικονογραφημένα από την Σμαράγδα Ναυρίδη, ανταποκρίνονται στα αναπτυξιακά ζητήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα παιδιά (αλλά και οι γονείς τους) καθώς μεγαλώνουν. Με τον τρόπο αυτό αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους ίδιους τους γονείς, όσο και για τους επαγγελματίες της εκπαίδευσης και της παιδοψυχολογίας και ψυχοθεραπείας.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0298075
 • ISBN:
  978-960-9550-32-1
 • ISBN2:
  9789609550321
 • Εκδότης:
  ΕΝ ΠΛΩ
 • Συγγραφέας:
  ΝΑΥΡΙΔΗ ΑΝΘΙΑ
 • Εικονογράφος:
  ΝΑΥΡΙΔΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2013
 • Σελίδες:
  67
 • Διαστάσεις:
  20x20
 • Βάρος:
  0.3900 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία