JACKIE ING

Η Ζακελίνα ήρθε σ'αυτόν τον κόσμο, περπάτησε στις μύτες και τον εγκατέλειψε αθόρυβα και πρόωρα χωρίς να αφήσει το παραμικρό ίχνος. Συγκλονισμένος ο Άρις Γεωργίου ανασκάπτει το αρχείο του και ανασύρει όλα τα τεκμήρια του ίχνους που εκείνος διέσωσε στις φωτογραφίες του από... Περισσότερες Πληροφορίες
5,97 € Αρχική Τιμή -10% 5,37 € Τελική Τιμή
Άμεσα διαθέσιμο.Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Τίτλος JACKIE ING
Κωδικός 0341166
Διαστάσεις 14x21
ISBN 978-960-9517-69-0
Μέρα Κυκλοφορίας 31 Δεκ 2014
Σελίδες 41
Εκτός Κυκλοφορίας Όχι
Συγγραφέας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΙΣ
Εκδότης ΣΑΙΞΠΗΡΙΚΟΝ
Η Ζακελίνα ήρθε σ'αυτόν τον κόσμο, περπάτησε στις μύτες και τον εγκατέλειψε αθόρυβα και πρόωρα χωρίς να αφήσει το παραμικρό ίχνος. Συγκλονισμένος ο Άρις Γεωργίου ανασκάπτει το αρχείο του και ανασύρει όλα τα τεκμήρια του ίχνους που εκείνος διέσωσε στις φωτογραφίες του από τη νεότητά της. Το χαμόγελό της, το βλέμμα της, το γλυπτικό της σώμα. Ένας φόρος τιμής στην «άγνωστη γυναίκα» είναι ίσως το κείμενο μαζί με τις φωτογραφίες που συγκροτούν το Jackie-ing, το νέο μικρό βιβλίο των εκδόσεων Σαιξπηρικόν. (...)
Παρασυρμένος κατά την "ανασκαφή" των αρνητικών του για εντοπισμό των λήψεων που εικονίζουν την Ζακελίνα, και δη όσων την εικονίζουν γυμνή, συνειδητοποιεί την ύπαρξη ενός παλαιότερου περιορισμένου, έστω, σώματος έργου που αφορά στη φωτογραφία γυμνού.
JACKIE ING

JACKIE ING

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΙΣ: Βιβλιογραφία

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.