ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Συγγραφέας: ΓΚΙΛΜΠΕΡΤ ΠΟΛ

Εκδότης: ΠΕΔΙΟ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΙΑΚΕΣ - ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Περίληψη - Πάρα πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από κατάθλιψη -ήπιας ή πιο βαριάς μορφής. H κατάθλιψη τους μπορεί να οφείλεται σε γενετική προδιάθεση ή να είναι αντίδραση σε σοβαρά γεγονότα που παρουσιάζονται στη ζωή. Tα καταθλιπτικά άτομα θα γνωρίσουν την απόλυτη δυστυχία, θα κάνουν "μαύρες σκέψεις" για τον εαυτό τους και τους άλλους, θα βιώσουν την αδράνεια που τους εμπο......

Αρχική Τιμή: 13.90 €

Τιμή Web: 10.40 (Κέρδος: 3.50 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΓΚΙΛΜΠΕΡΤ ΠΟΛ

Συγγραφέας
ΓΚΙΛΜΠΕΡΤ ΠΟΛ
Ο Paul Gilbert είναι καθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Derby και Διευθυντής της Ερευνητικής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Derbyshire Mental Health Trust. Έχει τον τίτλο του “συνεργάτη” (fellow) της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (British Psychologicalo Society) και υπήρξε πρόεδρος της Βρετανικής Εταιρείας Γνωσιακής και Συμπεριφοριστικής Ψυχοθεραπείας (British Association for Cognitive and Behavioural Psychotherapy). Εξέδωσε περισσότερα από 21 βιβλία και δημοσίευσε πάνω από 100 επιστημονικά άρθρα, καθώς και 40 κεφάλαια σε συλλογικούς τόμους. Τα τρέχοντα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν τη νευροφυσιολογία και την αποτελεσματικότητα μιας νέας θεραπευτικής μεθόδου που είναι εστιασμένη στη συμπόνια.

Περίληψη

Πάρα πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από κατάθλιψη -ήπιας ή πιο βαριάς μορφής. H κατάθλιψη τους μπορεί να οφείλεται σε γενετική προδιάθεση ή να είναι αντίδραση σε σοβαρά γεγονότα που παρουσιάζονται στη ζωή. Tα καταθλιπτικά άτομα θα γνωρίσουν την απόλυτη δυστυχία, θα κάνουν "μαύρες σκέψεις" για τον εαυτό τους και τους άλλους, θα βιώσουν την αδράνεια που τους εμποδίζει να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους... Kάποιοι από αυτούς φθάνουν μέχρι το κατώφλι του ειδικού ζητώντας βοήθεια. Oι περισσότεροι όμως υποφέρουν σιωπηλά, κρατώντας κρυφά τα προβλήματά τους για πολλά χρόνια. Oρισμένες φορές η κατάλληλη βοήθεια δεν έρχεται παρά τις αναζητήσεις τους. Άλλοτε πάλι αισθάνονται υπερβολική ντροπή ή πολλές ενοχές για να αποκαλύψουν το πρόβλημά τους σε κάποιον. Σε αυτά ακριβώς απαντά το συγκεκριμένο εγχειρίδιο αυτοβοήθειας, το οποίο αποσκοπεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που τους οδήγησαν στην κατάθλιψη ή τα προβλήματα που προέκυψαν εξαιτίας της. Aπευθύνεται όμως και στους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον του καταθλιπτικού ατόμου, οι οποίοι πολλές φορές αδυνατούν να κατανοήσουν τη συμπεριφορά του και τις ανιδράσεις του. O στόχος του βιβλίου είναι διπλός: να βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει καλύτερα το θέμα της κατάθλιψης· δεύτερον, μέσα από ασκήσεις και ειδικές εφαρμογές επιχειρεί να διδάξει δεξιότητες αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος. Tα εγχειρίδια αυτοβοήθειας είναι πρακτικοί, βήμα-προς-βήμα οδηγοί αντιμετώπισης των ψυχολογικών προβλημάτων, και μπορούν να προσφέρουν στους ανθρώπους μια διέξοδο προς τη θεραπεία και ένα καλύτερο μέλλον.

Πληροφορίες προϊόντος

 • Ξενόγλωσσος Τίτλος:
  OVERCOMING DEPRESSION
 • Σειρά:
  ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ & ΑΥΤΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 • SKU:
  0317715
 • ISBN:
  978-960-546-228-4
 • ISBN2:
  9789605462284
 • Εκδότης:
  ΠΕΔΙΟ
 • Συγγραφέας:
  ΓΚΙΛΜΠΕΡΤ ΠΟΛ
 • Μεταφραστής:
  ΑΓΓΕΛΗ Κ.-ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Γ.
 • Συντελεστής:
  ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  1997
 • Σελίδες:
  481
 • Διαστάσεις:
  14x21
 • Βάρος:
  0.6000 kg
 • Χώρα:
  ΑΜΕΡΙΚΗ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία