LEAN IN ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Συγγραφέας: ΣΑΝΤΜΠΕΡΓΚ ΣΕΡΥΛ

Εκδότης: ΠΑΤΑΚΗΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΗΓΕΣΙΑ
Περίληψη - Οι γυναίκες αποτελούν το 60% των αποφοίτων πανεπιστηµίου στην Ελλάδα (το αντίστοιχο ποσοστό στις Ηνωµένες Πολιτείες είναι 50%) αλλά παρ’ όλα αυτά, οι άντρες εξακολουθούν να κατέχουν τις περισσότερες ηγετικές θέσεις στις επιχειρήσεις και στη δηµόσια διοίκηση. Αυτό σηµαίνει ότι η φωνή των γυναικών δεν ακούγεται ακόµα εξίσου δυνατά στις αποφάσεις που επηρεάζουν......

Αρχική Τιμή: 15.43 €

Τιμή IANOS: 7.50 (Κέρδος: 7.93 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΣΑΝΤΜΠΕΡΓΚ ΣΕΡΥΛ

Συγγραφέας
ΣΑΝΤΜΠΕΡΓΚ ΣΕΡΥΛ
Η Σερύλ Σαντμπεργκ είναι Διευθύντρια Επιχειρησιακών Λειτουργιών (COO) του Facebook- είναι δηλαδή επικεφαλής των πωλήσεων, του μάρκετινγκ, της επιχειρηματικής ανάπτυξης, του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, της δημόσιας πολιτικής και της επικοινωνίας. Πριν από το Facebook, υπήρξε αντιπρόεδρος ηλεκτρονικών πωλήσεων και επιχειρήσεων της Google και επιτελάρχης του Υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών. Ζει στη Βόρεια Καλιφόρνια με τον σύζυγο και τα δυο παιδιά της.

Περίληψη

Οι γυναίκες αποτελούν το 60% των αποφοίτων πανεπιστηµίου στην Ελλάδα (το αντίστοιχο ποσοστό στις Ηνωµένες Πολιτείες είναι 50%) αλλά παρ’ όλα αυτά, οι άντρες εξακολουθούν να κατέχουν τις περισσότερες ηγετικές θέσεις στις επιχειρήσεις και στη δηµόσια διοίκηση. Αυτό σηµαίνει ότι η φωνή των γυναικών δεν ακούγεται ακόµα εξίσου δυνατά στις αποφάσεις που επηρεάζουν περισσότερο τη ζωή µας. Στο Lean In, η Σέρυλ Σάντµπεργκ εξετάζει τους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες έχουν µείνει πίσω όσον αφορά την κατάκτηση ηγετικών ρόλων, εξηγεί τις πρωταρχικές αιτίες και προτείνει αποτελεσµατικές λύσεις µε γνώµονα την κοινή λογική, που µπορούν να επιτρέψουν στις γυναίκες να αναπτύξουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Η Σάντµπεργκ είναι διευθύντρια επιχειρησιακών λειτουργιών του Facebook και κατατάσσεται από το περιοδικό Fortune στη Λίστα των 50 Ισχυρότερων Γυναικών στις Επιχειρήσεις και από το Time στα 100 άτοµα µε τη µεγαλύτερη επιρροή στον κόσµο. Το 2010, έδωσε µια συγκλονιστική οµιλία ΤΕD, όπου περιέγραφε πώς οι γυναίκες κάνουν άθελά τους πίσω στην καριέρα τους. Η οµιλία της, που έχει πλέον πάνω από δύο εκατοµµύρια προβολές στο ίντερνετ, ενθάρρυνε τις γυναίκες να «καθίσουν στο τραπέζι» (των συσκέψεων), να επιδιώξουν προκλήσεις, να πάρουν ρίσκα και να κυνηγήσουν δυναµικά τους στόχους τους. Στο Lean In, η Σάντµπεργκ εµβαθύνει σ’ αυτά τα ζητήµατα, συνδυάζοντας προσωπικές ιστορίες, στατιστικά δεδοµένα και σοβαρή έρευνα για να διαλύσει τα σύννεφα της σύγχυσης και της µεροληψίας που περιβάλλουν τη ζωή και τις επιλογές των εργαζόµενων γυναικών. Καταγράφει τις δικές της αποφάσεις, τα λάθη και την καθηµερινή προσπάθεια να κάνει τις σωστές επιλογές για τον εαυτό της, την καριέρα της και την οικογένειά της. Δίνει πρακτικές συµβουλές για τεχνικές διαπραγµάτευσης, για το mentoring και για το χτίσιµο µιας ικανοποιητικής σταδιοδροµίας, (...) (Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου).

Πληροφορίες προϊόντος

 • Ξενόγλωσσος Τίτλος:
  LEAD IN: WOMEN, WORK, AND THE WILL TO LEAD
 • Σειρά:
  ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
 • SKU:
  0300154
 • ISBN:
  978-960-16-5129-3
 • ISBN2:
  9789601651293
 • Εκδότης:
  ΠΑΤΑΚΗΣ
 • Συγγραφέας:
  ΣΑΝΤΜΠΕΡΓΚ ΣΕΡΥΛ
 • Μεταφραστής:
  ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2013
 • Σελίδες:
  333
 • Διαστάσεις:
  15x21
 • Βάρος:
  0.4500 kg
 • Χώρα:
  ΑΜΕΡΙΚΗ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Molly Johnson - Hes Got My Heart