Λίγα πράγματα έχουμε να περιμένουμε το καλοκαίρι στην Αθήνα κι ένα από αυτά είναι το Θερινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθηνάς!

Επιστρέφει λοιπόν, για ακόμη μια χρονιά, από Ιούνιο μέχρι Αύγουστο για να γεμίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια με Τέχνη και μοναδικές εικόνες.

Από το καλοκαίρι του 2011 δίνει την δυνατότητα σε σινεφίλ και μη, να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο ταινίες που έχουν αφήσει ιδιαίτερο στίγμα στην μεγάλη οθόνη, σε ξεχωριστούς υπαίθριους χώρους όπως προαύλια μουσείων, αρχαιολογικούς  χώρους, θερινά σινεμά κ.α.

Φέτος μάλιστα για 1η φορά , το Σάββατο 30 Ιουνίου , θα πραγματοποιηθεί κινηματογραφική προβολή στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου.

 

Το πρόγραμμα αποτελείται από επιλογή ταινιών παγκόσμιου κινηματογράφου, ελληνικού,  λογοτεχνικών διασκευών, βωβών ταινιών και δεν σταματάει εκεί.

 

Τόσες επιλογές! Το μόνο που μένει είναι απλά να είμαστε εκεί..

Εμείς θα είμαστε! Εσείς;

 

Περισσότερες πληροφορίες  για το πρόγραμμα του Athens Open Air Film Festival: http://www.aoaff.gr/tainies_aoaff_2018/

 

«Το Athens Open Air Film Festival είναι μια χειρονομία αγάπης στο σινεμά και την πόλη μας. Ένας εναλλακτικός και αφοπλιστικά όμορφος τρόπος να βλέπεις ταινίες και ταυτόχρονα να αντικρίζεις την Αθήνα, όπως δεν την γνώρισες ή δεν τη φανταζόσουν ποτέ. Ένα είδος πολιτιστικού τουρισμού που σκοπό έχει να συστήσει στους επισκέπτες και στους κατοίκους της πρωτεύουσας μια πόλη απρόσμενη, φωτογενή και αθεράπευτα κινηματογραφόφιλη…»

Λουκάς Κατσίκας

Καλλιτεχνικός Διευθυντης του Athens Open Air Film Festival