x
NEW IANOS E-SHOP
Δείτε το νέο site του ΙΑΝΟΥ
x
Αγαπητοί μας πελάτες
Σας ενημερώνουμε ότι ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης πλέον είναι 7-9 μέρες.
Λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μειωθεί ο χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
#μένουμε_σπίτι
 
 

«Το Γαλάζιο Πουλί» του Μωρίς Μαίτερλινγκ από την Παιδική Σκηνή του Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης.

Στο «Ολύμπιον» από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου

 

Το IANOS Club εξασφάλισε προσκλήσεις για το Νεό Θέατρο Θεσσαλονίκης, ένα από τα αγαπημένα θέατρα της πόλης, αλλά και σταθερό συνεργάτη του IANOS Club. 

Το Νέο Θεατρο Θεσσαλονίκης και το IANOS Club προσφέρουν 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το Γαλάζιο Πουλί» την Κυριακή 24/11 και άλλες 2 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 1/12

Τα μέλη του IANOS Club για να διεκδικήσουν τις προσκλήσεις μπορούν να στείλουν στο mail club@ianos.gr:

1) όνομα

2) αριθμό κάρτας IANOS Club

3) και την ημερομηνία που προτιμούν

 

*Για τις προκλήσεις της Κυριακής 24/11 το χρονικό περιθώριο δήλωσης ενδιαφέροντος είναι μέχρι τις 12:00 μ.μ., Παρασκευή 22/1.

Για τις προσκλήσεις της Κυριακής 1/12 το χρονικό περιθώριο δήλωσης ενδιαφέροντος είναι μέχρι τις 12:00 μ.μ., Παρασκευή 29/1.

 

Μετά την κλήρωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail για τις προκλήσεις τους.

 

          «Το Γαλάζιο Πουλί» του βραβευμένου με Νόμπελ Λογοτεχνίας, Μωρίς Μαίτερλινγκ, παρουσιάζει η Παιδική Σκηνή του Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2019 – 2020 στο θέατρο «Ολύμπιον» (Φεστιβάλ Κίν/φου Θεσσαλονίκης). Παραστάσεις θα δοθούν και σε πόλεις της Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία και με οργανωτική υποστήριξη Δήμων και τοπικών πολιτιστικών φορέων.

 

Το έργο ανεβαίνει σε νέα μετάφραση – διασκευή από την Ιωάννα – Μαρκέλα Χαλκιά, σε σκηνοθεσία Koldo Vio, μουσική Παύλου Μέτσιου, σκηνικά Δήμητρας Γιοβάνη, επιμέλεια κοστουμιών Κώστα Ντάλλη, χορογραφίες Μαργαρίτας Παναγιώτου και βοηθός σκηνοθέτης Γιώργος Μιχαλάκος. Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Γκρίνιας, Άννα Ευθυμίου, Μάρα Μαλγαρινού, Γιώργος Μιχαλάκος, Σταυριάννα Παπαδάκη, Βλάσης Παπακωνσταντίνου.

 

«Το Γαλάζιο Πουλί» το συμβολικό θεατρικό έργο του Μωρίς Μαίτερλινγκ, μας μεταφέρει στον παραμυθένιο και μαγικό κόσμο των παιδικών ονείρων και των μυστικών της φύσης. Ένα κορίτσι κι ένα αγόρι, η Μύτυλ και ο Τύλτυλ, ξεκινούν ένα περιπετειώδες και ονειρικό ταξίδι αναζητώντας το Γαλάζιο Πουλί της Ευτυχίας. Τα δυο παιδιά με πολύτιμους συντρόφους τους το Φως, τον παιχνιδιάρη Σκύλο τους, την μυστηριώδη Γάτα αλλά και ένα μαγικό διαμάντι που κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν όσα πράγματα είναι καλά κρυμμένα, θα ταξιδέψουν από την Χώρα των Αναμνήσεων έως το Παλάτι της Νύχτας και από τους Κήπους της Ευτυχίας έως το Βασίλειο του Μέλλοντος. Μέσα από την περιπλάνηση τους στο τέλος ανακαλύπτουν πως το νόημα της ζωής, το αληθινό γαλάζιο πουλί – η πραγματική ευτυχία – κρύβεται κοντά μας στα πιο απλά και καθημερινά πράγματα.

Μια παράσταση ονειροφαντασία για παιδιά από 3 έως 103 ετών.

 

«...Πολλά πράγματα στη ζωή των ανθρώπων γίνονται τυχαία,

 όμως η πραγματική ευτυχία σπάνια απουσιάζει, αν και συχνά αγνοούμε την παρουσία της.

Να θυμάστε πως ένα γαλάζιο πουλί πάντοτε φτερουγίζει μέσα στην καρδιά μας...»

 

Πληροφορίες : 6977 445161 &  2310 222299

e-mail: info@neotheatro.gr

www.neotheatro.gr

 

Προπώληση εισιτηρίων με μειωμένη τιμή: Από το κατάστημα IANOS (Αριστοτέλους 7).

 

Για τους κατόχους κάρτας Ιανός εκδίδονται εισιτήρια με μειωμένη τιμή και στο ταμείο του θεατρου την ημέρα της παράστασης.

 

Μειωμένη τιμή για oμαδικές κρατήσεις τηλ. 2310 222299 & 6977 445161.

 

Ισχύουν τα εισιτήρια του Ο.Α.Ε.Δ. και Ο.Π.Ε.Κ.Α / Ο.Γ.Α.

 

 

 
: The Langley Schools Music Project - Space Oddity