Το Φεστιβάλ Αθηνών Και Επιδαύρου για ακόμη μια φορά ανανεώνει το ραντεβού του με το Αθηναϊκό κοινό! Φέτος, ο μεγαλύτερος πολιτιστικός θεσμός της χώρας, έχει ετοιμαστεί για να δώσει έναν άλλον αέρα σε αυτό το καλοκαίρι με πολύ χορό, παραστάσεις και συναυλίες.

Ο ΙΑΝΟS στηρίζει το Φεστιβάλ Αθηνών ως χορηγός επικοινωνίας.

Για εσάς τους αναγνώστες και ακόλουθους του ΙΑΝΟΥ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουμε ευχάριστα νέα: Εξασφαλίσαμε διπλές προσκλήσεις για μουσικές παραστάσεις και συναυλίες του Φεστιβάλ.

Από την λάτιν μουσική των Apurimac μαζί με την Μαρίζα Ρίζου και την σύγχρονη indie pop του Leon Of Athens, μέχρι και την όπερα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Περουζέ » και την παραδοσιακή μουσική της Ελλάδας και των Βαλκανίων από το σύνολο του Νίκου Κυπουργού «Τα Μυστικά της Εγνατίας», οι αναγνώστες του Ιανού θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με σχεδόν όλες τις διαφορετικές μορφές και τα είδη της μουσικής.

Αλλά δε σταματάμε εκεί! Έχουμε ακόμα εξασφαλίσει για εσάς προσκλήσεις και για την ιδιαίτερη παράσταση «Κρατώντας Μία Σπίθα Τρεμόσβηστη» με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζου και την Ηρώ Μπέζου οι οποίοι θα μας συνοδεύουν με τραγούδια σε μια βραδιά αφιερωμένη στα ποιήματα των Μανόλη Αναγνωστάκη, Γιάννη Θεοδωράκη και Τάσο Λειβαδίτη.

 

Δηλώστε συμμετοχή για τις κληρώσεις που θα γίνονται στα social media του Ιανού!

Keep in touch on social..

Ραντεβού στο Φεστιβάλ!

 

Λίγα λόγια για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για την φετινή χρονιά επικεντρώνεται στην σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και την μετουσίωσή της σε μία μαγική σύναψη που διενεργείται μεταξύ του καλλιτέχνη και του θεατή. Οι σημαντικές συναυλίες κλασικής και τζαζ μουσικής στο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού – σύμβολο πλέον του Αθηναϊκού καλοκαιριού – παρουσιάζουν ένα ευρύ ρεπερτόριο με σύνολα από Ελλάδα και εξωτερικό και διάσημους σολίστ. Ο θεατρικός προγραμματισμός του Φεστιβάλ και ο χορός έχουν πάρει άλλη πνοή, με μία σύγχρονη, αιχμηρή ματιά για τα καλλιτεχνικά τεκταινόμενα, ενώ σημαντικό βήμα για το Φεστιβάλ θεωρείται αναμφισβήτητα και το «Άνοιγμα στην πόλη» των Αθηνών και του Πειραιά.

Η καλλιτεχνική ροή του φεστιβαλικού προγράμματος σκοπό έχει να διαχυθεί σε όλη την πόλη, σε όλο το κοινό, πολυμορφικό και δυναμικό, όπως πάντα, για ένα καλοκαίρι πολιτισμού.

 

Περισσότερες πληροφορίες http://greekfestival.gr/gr/home

 
: Silje Nergaard - Theres Trouble Brewing