Καλοκαίρι...Θάλασσα...Βιβλίο

Κάθε εραστής του βιβλίου απολαμβάνει να διαβάζει για την πολυτάραχη ζωή μη πραγματικών χαρακτήρων, για τις ριζικές αλλαγές της καθημερινότητας τους, τα εμπόδια, τις εμπειρίες που συλλέγουν από τα παθήματα τους και όλα αυτά που εμείς κατά βάθος δεν θα θέλαμε να μας συμβούν και να μας ταράξουν την τόσο επιθυμητά βαρετή ζωή μας.

 

Το πρώτο μυθιστόρημα της Ειρήνης Τσαλή «Golden Girl» είναι ένα από αυτά τα βιβλία που σε κρατάνε σε μια ευχάριστη εγρήγορση κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

 

Για τους αναγνώστες του IANOS Magazine εξασφαλίσαμε 3 αντίτυπα! Δεν έχετε παρά να στείλετε email στο magazine@ianos.gr.

Ανοίγετε λοιπόν το mail σας, γράφετε το ονοματεπώνυμο σας, ένα κινητό τηλέφωνο  και από ποιό κεντρικό κατάστημα του ΙΑΝΟΥ (Σταδίου 24,Αθήνα ή Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη) επιθυμείτε να παραλάβετε το δώρο σας και... Καλή σας επιτυχία!

 

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο παρόν άρθρο την Δευτέρα 16/7 και θα σταλεί προσωπικό μήνυμα στο email τους!

 

Ο διαγωνισμός μας έληξε. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας!

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

2. ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΡΚΑ

3. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΙΑ

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Ζωή είναι φιλόδοξη. Η Ζωή είναι δυναμική. Η Ζωή είναι επιτυχημένη. Η Ζωή είναι εντελώς μόνη. Εργάζεται σε μεγάλη τράπεζα επενδύσεων στο Λονδίνο, παίρνει το αεροπλάνο με τη συχνότητα που άλλοι παίρνουν ταξί, οργώνει τις αίθουσες συσκέψεων πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες. Μέχρι που το σύμπαν της καταρρέει όταν την απολύουν και από το μεγαλοπρεπές City βρίσκεται στο αξιοπρεπές Σκαλάκι Κορινθίας των 254 μόνιμων κατοίκων, πίσω στο σπίτι της μητέρας της. Ξαφνικά είναι αποκομμένη από τον κόσμο, χωρίς κινητό, χωρίς internet, χωρίς να μπορεί να στείλει ούτε ένα email. Μισό λεπτό. Χωρίς να μπορεί να στείλει ούτε ένα ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ email; Ωπ. Αυτό, δεν το λες ακριβώς και το τέλος του κόσμου. Αντικειμενικά δηλαδή... Η πραγματική ζωή κυλάει ερήμην μας κι έχει τον τρόπο της να φέρνει ανατροπές και αναπάντεχες εξελίξεις. Πώς θα αποκατασταθεί η τάξη;

 

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ειρήνη Τσαλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Real Estate Finance and Investment στο Πανεπιστήμιο Reading της Μεγάλης Βρετανίας. Έζησε κι εργάστηκε αρκετά χρόνια στο Λονδίνο. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

 

Πληροφορίες για το βιβλίο εδώ