19 Ιουλίου 2018
Εκτύπωση
 

Οι Πανελλήνιες τελείωσαν, τα μόρια κάθε εξεταζόμενου έχουν υπολογιστεί και το μόνο που έχει απομείνει είναι οι βάσεις των σχολών για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος ζωής για τους μέχρι πρότινος μαθητές. Τι γίνεται όμως με αυτούς που δεν έχουν βρει το αντικείμενο που τους ενδιαφέρει ανάμεσα στις πολλές και ποικίλες σχολές; Θα πρέπει να αποφασίσουν!

 

Αναζητώντας λοιπόν τρόπους να βοηθήσουμε σε αυτή την έρευνα και την μετέπειτα απόφαση, ανακαλύψαμε ένα ενδιαφέρον σεμινάριο του IΙΕΚ PRAXIS που ίσως να δώσει έμπνευση ή να ξυπνήσει επιθυμίες.

 

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου στα IΙΕΚ PRAXIS της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί OPEN DAY Μαγειρικής με τον Βραβευμένο Chef Θοδωρή Παπανικολάου (“Parla" Restaurant). Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν μαγειρική και είναι εισαγωγικό.

 

Ημερομηνίες:

23/07 - 12:00 Χαλκίδα, Λεωφόρος Χαϊνά 95 (δίπλα στην Νομαρχία), 22210-74005

25/07 - 11:00 Αθήνα, Σαριπόλου 5 (δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο), 210-8825206

 

*Θα υπάρξει Βεβαίωση Συμμετοχής σε Σεμινάριο Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).

 

Το ΙΕΚ PRAXIS αποτελεί Εκπαιδευτικό Οργανισμό που εδώ και 20 χρόνια επενδύει σταθερά σε άριστες υποδομές και εκπαιδευτικό εξοπλισμό, σε εκπαιδευτές υψηλών προσόντων, σε έμπειρο διοικητικό προσωπικό, σε καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους και σε διαρκή αξιολόγηση όλων των λειτουργιών του. Επιμένουν στους εκπαιδευτές γιατί αποτελούν τη δύναμη του ΙΕΚ PRAXIS και γι’ αυτό έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα με μεγάλη επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία. Επιμένουν στην πρακτική εφαρμογή των γνώσεων από την πρώτη κιόλας μέρα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια στοχεύοντας στην ενεργητική συμμετοχή των εκπαιδευομένων και την σύνδεση της μάθησης με την επαγγελματική αποκατάσταση. Η Διεύθυνση και το προσωπικό του ΙΕΚ PRAXIS βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας για να απαντήσουν σε κάθε απορία, να παρέχουν συμβουλές, να βοηθήσουν στον επαγγελματικό προσανατολισμό και να συμβάλλουν στο να πάρετε τις εκπαιδευτικές αποφάσεις που θα εξυπηρετούν καλύτερα τις δικές σας επιδιώξεις και θα εξασφαλίζουν πρώτα απ' όλα το επαγγελματικό σας μέλλον.

 

Με την επίδειξη της κάρτας IANOS CLUB επωφελείστε από 25% έκπτωση στα διετή προγράμματα του ΙΕΚ PRAXIS και 10% στα σεμιναριακά.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Για το ΙΙΕΚ PRAXIS εδώ

Για τις ειδικότητες IIΕΚ PRAXIS εδώ

Για τα σεμινάρια του IIEK PRAXIS εδώ