Τι κι αν οι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν επανέλθει.

Τι κι αν δεν υπάρχουν άλλες μέρες άδειας.

 

Εμείς δίνουμε ιδέες και κίνητρο για μια ακόμα απόδραση που θα συνδυάσει χαλάρωση και Τέχνη!

 

Το Animasyros 11 Διεθνές Φεστιβάλ και Αγορά Κινουμένων Σχεδίων εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την «Casa della Fantasia» από το Sarmede της Ιταλίας, γνωστό ως «το χωριό της Φαντασίας», και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία επιλογή έργων εικονογράφησης από το «Le immagini della Fantasia 35».

 

Η έκθεση με τίτλο «IllustraSyros» αποτελεί ένα πανόραμα με πάνω από 100 εικόνες και βιβλία από όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια ευρεία εικόνα του διεθνούς κόσμου της εικονογράφησης για παιδιά. Η έκθεση θα φιλοξενήσει επίσης πολλούς έλληνες και διεθνείς εικονογράφους, δημιουργικά εργαστήρια και παρουσιάσεις.

 

Το IllustraSyros θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, στην Έπαυλη Τσιροπινά, ένα ιστορικό κτίριο και πολιτιστικό πολυχώρο, στην Ποσειδωνία της Σύρου.

 

Τη διοργάνωση υπογράφει η ομάδα Hundred Worlds, στο πλαίσιο του Animasyros 11 Διεθνούς Φεστιβάλ και Αγοράς Κινουμένων Σχεδίων, με την υποστήριξη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών» και του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Animasyros: εδώ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έργα: εδώ