Η δεκαεπτάχρονη Ρέιτσελ ζει μία απλή ανιαρή ζωή. Από το σχολείο πάει κατευθείαν στη δουλειά της στο Λεφτις όπου εργάζεται ως σερβιτόρα κάθε μέρα, όλη τη βδομάδα, και από εκεί στο σπίτι της. Διαλυμένη. Κουρασμένη. Κάθε μέρα. Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Χωρίς κανένα παράπονο από μέρους της. 
Η ζωή της όμως αλλάζει ξαφνικά. Ο Μπρένταν Φιαρ την καλεί στο ολονύκτιο πάρτυ γενεθλίων του στο οικογενειακό θέρετρο στο νησί Φιαρ. Είναι ότι πιο τέλειο της έχει συμβεί. Όλοι όμως γύρω της την αποτρέπουν. Το πρώην αγόρι της ο Μακ την παρακαλά να μην πάει. Η καλύτερη της φίλη η Έιμι το ίδιο. Τι να κάνει; 
Θα πάει.. Με οποιοδήποτε τίμημα. Θέλει να το ζήσει. Να περάσει όμορφα αυτή τη νύχτα. Και θα είναι η πιο όμορφη νύχτα της μέχρι τώρα ζωής της..
 
Το πάρτυ ξεκινάει. Λίγα άτομα και καλά. Το μυαλό της και τα μάτια της ανήκουν μόνο στον Μπρένταν. Όλα είναι τέλεια μέχρι που ανακαλύπτουν το πρώτο πτώμα.. Δε γίνεται.. Δεν υπάρχει αυτό που ζουν.. Κι όμως μπορεί να γίνει και χειρότερο. Πώς; Υπάρχει και δεύτερο πτώμα, και τρίτο πτώμα.. Μα τι γίνεται; Είναι δυνατόν; Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο..
Μερικοί έφηβοι πήγαν να περάσουν όμορφα σε ένα πάρτυ. Πως γέμισε το σπίτι πτώματα; Κατι λάθος υπάρχει στην όλη ιστορία..
 
Η Ρέιτσελ όμως είναι γενναία. Παρόλα τα λάθη και τις αδυναμίες της παραδέχεται ότι φοβάται όπως και ότι ο φόβος και ο τρόμος έχουν κάποια όρια. Τα έχει ήδη ξεπεράσει και δεν υπάρχει κάτι άλλο για να αισθανθεί. Συνεχίζει όμως να προσπαθεί, να αγωνίζεται παρά τα όποια λάθη και τους φόβους.
Ναι! Θα βγει δυνατή και θα καταφέρει να σώσει και τους άλλους. Η ζωή σε κάνει δυνατή. Αρκεί να παλέψεις. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει θα τα καταφέρει. 
Ο Θεός σου στέλνει τόσα όσα μπορείς να αντέξεις και μετά όταν τελειώσει η δοκιμασία που περνάς βγαίνεις πιο δυνατός από πριν..
 
 
: Lars Gulin Quartet And Quintet - The Things We Did Last Summer