Στην Ελλάδα των θαλασσών και των ανέμων δεν είναι καιροί να χτίζεις κάστρα στην άμμο.

Η πιο σοφή επένδυση, είναι η επένδυση στην παιδεία και στην εκπαίδευση, με συμπρωταγωνιστή τις νέες τεχνολογίες αιχμής.

 

Για αυτό και είναι καίρια η ορθή κατάρτιση του εκπαιδευτικού προσωπικού της χώρας για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος όσον αφορά την διδασκαλία και μάθηση των επόμενων γενεών.

 

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη σε συνεργασία με την Microsoft, οργανώνουν μία ημερίδα με στόχο την ενημέρωση εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναφορικά με την ενσωμάτωση της νέας τεχνολογίας και την καινοτομία στον τομέα της εκπαίδευσης.

 

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη αποτελούν 1 από τα 4 σχολεία πανελλαδικά και 1 από τα 550 σχολεία διεθνώς που έχουν επιλεγεί από την Microsoft ως «Microsoft Showcase School», αναγνωρίζοντας τις καινοτόμες δράσεις των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη που στοχεύσουν στην διεύρυνση της χρήσης των τεχνολογικών μέσων στον εκπαιδευτικό και διοικητικό χώρο.

 

Η ημερίδα υπό τον τίτλο: «Smart Education» θα γίνει το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου - Λυκείου (12ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών). Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ, του Δήμου Θέρμης, του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.