Ξεκινά σήμερα η νέα σχολική χρονιά!

Για όλα τα παιδιά αρχίζει ένα δύσκολο αλλά ωφέλιμο και όμορφο ταξίδι γνώσης και μάθησης.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το σχολείο είναι ο χώρος όπου σφυρηλατείται ο χαρακτήρας των παιδιών, αναδεικνύονται τα ταλέντα τους και καλλιεργείται η πνευματική τους ανάπτυξη. Είναι το εργαστήρι, που δημιουργεί αυριανούς πολίτες με γνώση, προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία.

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον του τόπου μας είναι η παιδεία και οι νέοι μας όπως όλοι μας λοιπόν πρέπει, έστω με θυσίες και κόπους, να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά μας, γιατί μόνο έτσι θα υπάρξει ελπίδα και προοπτική για τον τόπο μας.

Στο ξεκίνημα αυτής της νέας διαδρομής, ο IANOS εύχεται σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες υγεία και δύναμη προκειμένου με υπευθυνότητα να κάνουν ένα ουσιαστικό βήμα στη ζωή τους.

Οι γονείς να ειναι δίπλα στα παιδιά τους και να τους παρέχουν την στήριξη και είναι αναγκαία.

Σε όλους τους εκπαιδευτικούς, που διαθέτουν εμπειρία, γνώση και θέληση προσφοράς, να έχουν υπομονή και επιμονή και με τις άοκνες προσπάθειές τους να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα παιδιά μας.

Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην αναφερθούμε ξεχωριστά στα  «πρωτάκια» όλων των βαθμίδων. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά, να αισθανθούν ότι βρίσκονται σε οικείο και φιλικό περιβάλλον ώστε να εξοικειωθούν και να εγκλιματιστούν σύντομα. Να ανοίξουν τα φτερά τους και να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια για μία ονειρεμένη σχολική χρονιά γεμάτη από ευχάριστες και μόνο εκπλήξεις!

Η αλυσίδα πολιτισμού IANOS, και φέτος όπως και τα προηγούμενα 32 χρόνια, προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του σε κάθε γονιό και μαθητή έτσι ώστε κάθε νέα σχολική χρονιά να είναι ένα όμορφο ταξίδι προς το δρόμο της ζώης!

 

Λάβετε θέσεις λοιπον παιδιά και φύγαμε για το σχολείο!!!