ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑΝΤΗ ΑΓΑ

Συγγραφέας: ΑΛΑΧΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Εκδότης: ΛΙΒΑΝΗΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Πόσο να μετρά μια επιτυχία και μια αποτυχία; Σίγουρα όχι μηδέν, γιατί μαζί μετρούν δυο προσπάθειες! Έτσι μετρούσε τους αγώνες του ο απροσκύνητος ως τα γεράματά του Κωσταντής-Αγάς, που 'χε πάρει το παρατσούκλι του από έναν παμπάλαιο άξιο πρόγονό του, κι εκείνος επίσης σε μια δραματική πρώτη νύχτα του γάμου, όπου ο Τούρκος Αγάς γλεντούσε με ξένη νύφη... μ......

Αρχική Τιμή: 18.90 €

Τιμή IANOS: 17.01 (Κέρδος: 1.89 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΑΛΑΧΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Συγγραφέας
ΑΛΑΧΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
O Σταμάτης Ν. Aλαχιώτης είναι Kαθηγητής Γενετικής και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών από το 1994 (επανεξελέγη το 1997). Γεννήθηκε στο Aσφενδιού της Kω στις 24 Mαΐου 1944. Σπούδασε, με υποτροφία του Iδρύματος Kρατικών Yποτροφιών, στο Aριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Aνακηρύχθηκε Διδάκτορας Γενετικής στο Tμήμα Bιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών το 1975 και Yφηγητής το 1979. Έκανε μεταδιδακτορικές σπουδές με υποτροφίες στο Darthmouth College (ως Research Associate, 1976-77) και Brandeis University (1979) των HΠA. Tο 1980 έγινε Eντεταλμένος Yφηγητής στο Tμήμα Bιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, το 1982 εξελέγη Eπίκουρος Kαθηγητής, το 1984 Aναπληρωτής Kαθηγητής και το 1988 Kαθηγητής στο ίδιο Tμήμα. Aπό το 1989 μέχρι το 1994 που εξελέγη Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών υπήρξε Πρόεδρος του Tμήματος Bιολογίας. Eίναι μέλος σε διεθνείς και ελληνικές Eπιστημονικές Eταιρείες και κριτής σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά της ειδικότητάς του.

Περίληψη

Πόσο να μετρά μια επιτυχία και μια αποτυχία; Σίγουρα όχι μηδέν, γιατί μαζί μετρούν δυο προσπάθειες! Έτσι μετρούσε τους αγώνες του ο απροσκύνητος ως τα γεράματά του Κωσταντής-Αγάς, που 'χε πάρει το παρατσούκλι του από έναν παμπάλαιο άξιο πρόγονό του, κι εκείνος επίσης σε μια δραματική πρώτη νύχτα του γάμου, όπου ο Τούρκος Αγάς γλεντούσε με ξένη νύφη... μια Ρωμιοπούλα! Μια φοιτητοπαρέα είχε σαγηνευτεί από τον θρυλικό Κωσταντή-Αγά· την καλόγνωμη "απλότη" του Παναή· τις προσπάθειες των δυο δασκάλων που 'σπρωχναν κι αυτοί, στα νιάτα τους, τον ξεσηκωμό των καματερών ζευγάδων· τα εκλαϊκευμένα επιστημονικά καρυκεύματα του γιατρού που νοστίμιζαν την υπαρξιακή τους αγωνία. Πώς αλλιώς να εξηγούσε και την απόφαση της κοπέλας να παρατήσει σύξυλο τον φίλο της στην πλατεία, φεύγοντας μ' έναν άγνωστό της, τον Γιαννάκη της φοιτητοπαρέας; Όσα σταφύλια κι αν φας, δεν μεθάς. Το κρασί τους, όμως, σε στέλνει σ' άλλους κόσμους. Σ' άλλο κόσμο πήγαινε τώρα κι ο Κωσταντής-Αγάς μ' όλα τ' αναπάντεχα απόψε, συμπυκνωμένο βαρύ κρασί. Νοθεμένο κρασί. Που σου σαλεύει τον νου. Χάνεται η ψυχή σου. Παραλύει το κορμί σου. Πεθαίνεις...! Να ζεις και να σε φοβάται ο Χάρος. Να πεθαίνεις και να μην φοβάσαι τον Χάρο.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0420323
 • ISBN:
  978-960-14-3224-3
 • ISBN2:
  9789601432243
 • Εκδότης:
  ΛΙΒΑΝΗΣ
 • Συγγραφέας:
  ΑΛΑΧΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
 • Συντελεστής:
  ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2017
 • Σελίδες:
  686
 • Διαστάσεις:
  14x21
 • Βάρος:
  0.6150 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία