ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΦΩΣ + CD

Συγγραφέας: ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

Εκδότης: ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ
Περίληψη - Η ικανότητα να αγαπάμε και να συγχωρούμε, είναι το μυστικό που γεμίζει "φως" τη ζωή μας (αγάπη, υγεία, ευτυχία, αφθονία). Τα αρνητικά συναισθήματα που βιώνουμε αφαιρούν τη δυνατότητα αυτή. Το βιβλίο αυτό μας βοηθά να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα, τα οποία είναι η πραγματική αιτία για όλες τις ασθένειες. Περιέχει πλήρη οδηγό όλων των ενεργειακών σημείων μέσω των οποίων απενεργοποιούμε τα αρνητικά ......

Αρχική Τιμή: 25,01 €

Τιμή IANOS: 22,51 € (Κέρδος: 2,50 €)

Αμεσα διαθέσιμο

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για όλες τις αγορές

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

Συγγραφέας
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. Εργάσθηκε για δεκαπέντε χρόνια ως στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες στη συνέχεια για δέκα χρόνια δημιούργησε τη δική του εταιρεία ενώ παράλληλα ασχολιόταν με τη συγγραφή του πρώτου βιβλίου «Έτσι Γίνεται Θαύμα». Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει αφήσει κάθε άλλη δραστηριότητα και έχει επικεντρωθεί στη συγγραφή, την διδασκαλία και την βοήθεια σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν ν’ απαλλαγούν από όλες τους τις ασθένειες, τα εμπόδια που τους στερούν τις ευτυχισμένες σχέσεις και την αφθονία. Η θεαματική αλλαγή του ξεκίνησε πριν 20 χρόνια, στα 35 του χρόνια, όταν είδε όλη του τη ζωή να κλονίζεται όταν προσβλήθηκε από μία μορφή σκλήρυνσης κατά πλάκας. Το σοβαρό αυτό περιστατικό με την υγεία του έγινε η αιτία να αναθεωρήσει τον τρόπο ζωής του. Στράφηκε σε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής και ξεκίνησε ένα ταξίδι πνευματικής και υπαρξιακής αναζήτησης. Αφοσιώθηκε από τότε στη μελέτη Ελλήνων και ξένων φιλοσόφων, καθώς και μεγάλων επιστημόνων, αλλά και την βαθύτερη επαφή με το Θείο, προκειμένου να ανακαλύψει τι είναι αυτό που θα μπορούσε να του δώσει σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία. Σκοπός της ζωής του πλέον είναι με τα σεμινάρια του, την προσωπική επαφή με όλους που το ζητούν, τις εκπομπές του στην τηλεόραση, την ιστοσελίδα του, τα άρθρα, τα βιβλία του, (Έτσι Γίνεται το Θαύμα, Μια Ζωή Γεμάτη Φως) είναι ν’ απαλλάξει όλους τους ανθρώπους από τα βαρίδια που τους εμποδίζουν να πετάξουν, να τους βοηθήσει ν’ απαλλαγούν από κάθε ασθένεια, από κάθε πρόβλημα στις σχέσεις τους και από την στέρηση της αφθονίας. Όσοι διαβάζουν τα βιβλία του, βλέπουν τις εκπομπές τους ή έρχονται σε επαφή μαζί του νοιώθουν την καρδιά τους ν’ ανοίγει, να γεμίζει αγάπη, νοιώθουν να επανασυνδέονται με την Πηγή τους, αισθάνονται γαλήνη, ηρεμία, σιγουριά για το μέλλον, νοιώθουν ότι τίποτα πλέον δεν μπορεί να τους κρατά περιορισμένους από το να ζήσουν τη ζωή που είχαν ονειρευτεί.

Περίληψη

Η ικανότητα να αγαπάμε και να συγχωρούμε, είναι το μυστικό που γεμίζει "φως" τη ζωή μας (αγάπη, υγεία, ευτυχία, αφθονία). Τα αρνητικά συναισθήματα που βιώνουμε αφαιρούν τη δυνατότητα αυτή. Το βιβλίο αυτό μας βοηθά να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα, τα οποία είναι η πραγματική αιτία για όλες τις ασθένειες. Περιέχει πλήρη οδηγό όλων των ενεργειακών σημείων μέσω των οποίων απενεργοποιούμε τα αρνητικά συναισθήματά μας και πλήρη οδηγό διατροφής, για να ξεπεράσουμε όλες τις ασθένειες. Μας δίνει τα κλειδιά, για να κάνουμε πραγματικότητα όλα μας τα όνειρα και να έχουμε ευτυχισμένες σχέσεις. Περιέχει CD με θετικές δηλώσεις που επαναπρογραμματίζουν τον εγκέφαλό μας και δείχνουν τον δρόμο, για να γεμίσουμε με αγάπη, "φως", υγεία, ευτυχία και αφθονία τη ζωή μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0291185
 • ISBN:
  978-960-417-367-9
 • ISBN2:
  9789604173679
 • Γλώσσα:
  Ελληνικά
 • Εκδότης:
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
 • Συγγραφέας:
  ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
 • Συντελεστής:
  ΚΑΡΒΕΛΑ ΜΑΡΙΑ
 • Εικονογράφος:
  ΜΑΛΙΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2012
 • Σελίδες:
  540
 • Διαστάσεις:
  17x24
 • Βάρος:
  0.9400 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Άγνωστο