ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΟΜΟ

Συγγραφέας: ΓΚΡΑΒΕΛ ΧΙΟΥ ΡΙΣ ΡΕΙ

Εκδότης: GUTENBERG

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Το βιβλίο των H. Gravelle και R. Rees αποτελεί ιδανική εισαγωγή στη Μικροοικονομική. Απευθύνεται τόσο σε προχωρημένους φοιτητές όσο και σε φοιτητές με στοιχειώδεις γνώσεις οικονομικής θεωρίας, οι οποίοι όμως ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν στα θεμέλια και τις σύγχρονες προεκτάσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό ε......

Αρχική Τιμή: 87.59 €

Τιμή IANOS: 78.83 (Κέρδος: 8.76 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΓΚΡΑΒΕΛ ΧΙΟΥ

Συγγραφέας
ΓΚΡΑΒΕΛ ΧΙΟΥ
O Hugh Gravelle υπήρξε για πολλά χρόνια καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Queen Mary College. Πρόσφατα μετακινήθηκε στο Κέντρο Οικονομικών της Υγείας (CΗΕ), το οποίο και διευθύνει. Το εν λόγω κέντρο αποτελεί προϊόν συνεργασίας των Πανεπιστημίων Manchester και York, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υγείας της βρετανικής κυβέρνησης. Τα σημερινά του ερευνητικά ενδιαφέροντα αφορούν: την ισότητα πρόσβασης στην πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη, την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών υγείας, τις οικονομίες κλίμακας στον τομέα της υγείας και τη βέλτιστη γεωγραφική κατανομή των ιατρείων.

ΡΙΣ ΡΕΙ

Συγγραφέας
ΡΙΣ ΡΕΙ
Ο Ray Rees διδάσκει στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Μονάχου. Στο παρελθόν έχει διδάξει στα πανεπιστήμια York, Guelph, Wales (Cardiff), καθώς και στο Queen Mary College. Οι δημοσιεύσεις του διαπραγματεύονται ζητήματα σχετικά με την οικονομική θεωρία: των ατομικών επιλογών και των επιπτώσεών τους στα οικονομικά του δημοσίου, την ασφαλιστική αγορά, την παροχή υπηρεσιών υγείας, των ολιγοπωλίων, του ανταγωνισμού και της ρύθμισης των αγορών.

Περίληψη

Το βιβλίο των H. Gravelle και R. Rees αποτελεί ιδανική εισαγωγή στη Μικροοικονομική. Απευθύνεται τόσο σε προχωρημένους φοιτητές όσο και σε φοιτητές με στοιχειώδεις γνώσεις οικονομικής θεωρίας, οι οποίοι όμως ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν στα θεμέλια και τις σύγχρονες προεκτάσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς η ύλη παρουσιάζεται μεθοδικά και σταδιακά, επιτρέποντας σε διδάσκοντες και διδασκόμενους να επιλέξουν το βαθμό στον οποίο επιθυμούν να εμβαθύνουν πάνω σε κάποιο θέμα. Σε σχέση με άλλα εξαιρετικά βιβλία Μικροοικονομικής, το βιβλίο των Gravelle και Rees προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό μεθοδικής παρουσίασης των τεχνικών και της κεντρικής ιδέας που αυτές υπηρετούν. Τέλος, το βιβλίο συνδυάζει καινοτόμους τρόπους διδαχής των παραδοσιακών θεωρημάτων της Μικροοικονομικής με άρτια παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στη θεωρία, ιδίως όσον αφορά θέματα σχετικά με τα οικονομικά της πληροφόρησης, του σχεδιασμού μηχανισμών (mechanism design), τις δημοπρασίες κλπ.

Πληροφορίες προϊόντος

 • Ξενόγλωσσος Τίτλος:
  MICROECONOMICS
 • SKU:
  0356108
 • ISBN:
  978-960-01-1344-0
 • ISBN2:
  9789600113440
 • Εκδότης:
  GUTENBERG
 • Συγγραφέας:
  ΓΚΡΑΒΕΛ ΧΙΟΥ, ΡΙΣ ΡΕΙ
 • Μεταφραστής:
  ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
 • Συντελεστής:
  ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑΝΗΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2015
 • Σελίδες:
  713
 • Διαστάσεις:
  21x28
 • Βάρος:
  1.4600 kg
 • Χώρα:
  ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία