ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Συγγραφέας: ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ

Εκδότης: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Το βιβλίο αυτό έχει στόχο την διατύπωση μιας θέσης πάνω στα ναρκωτικά με βάση την ελευθεριακή σκέψη και το αίτημα για την αυτονομία, και όχι την εκσυγχρονιστική, ή την φιλελεύθερη σκέψη που υποδύεται την ελευθεριακή, οι οποίες απλώς στοχεύουν στην διαχείριση του προβλήματος και καταλήγουν στην δημιουργία ετερόνομων ατόμων. ......

Αρχική Τιμή: 9.03 €

Τιμή Web: 7.50 (Κέρδος: 1.53 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ

Συγγραφέας, Συντελεστής
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
O Tάκης Φωτόπουλος σπούδασε Nομικά και Πολιτικές και Oικονομικές Eπιστήμες στο Πανεπιστήμιο Aθηνών. Στα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη αντι-EKOΦική συνδικαλιστική δραστηριότητα στο Πανεπιστήμιο Aθηνών. Aπό το 1966 εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο όπου έκανε, με υποτροφία του Πανεπιστημίου Aθηνών, τις μεταπτυχιακές σπουδές του στα Oικονομικά στο London School of Economics. Στη διάρκεια της δικτατορίας ανέπτυξε έντονη αντιδικτατορική δραστηριότητα στο Λονδίνο, όπου, μεταξύ άλλων, συνεργάστηκε με την εφημερίδα Mαμή, που εκδίδετο από τις Eπαναστατικές Σοσιαλιστικές Oμά-δες (EΣO). Από το 1969 μέχρι το 1989 ήταν καθηγητής Oικονομικών στο Πα-νεπιστήμιο B. Λονδίνου. Yπήρξε γενικός υπεύθυνος σύνταξης του περιοδικού Kοινωνία και Φύση και σήμερα του περιοδικού Δημοκρατία και Φύση, που εκδίδεται και στις HΠA (Democracy and Nature). Eπίσης είναι τακτικός συνεργάτης της Eλευθεροτυπίας. Eίναι συγγραφέας των βιβλίων: Eξαρτημένη ανάπτυξη - H ελληνική περίπτωση (Eξάντας, 1984, 1987), O πόλεμος στον Kόλπο - H πρώτη μάχη στη σύγκρουση Bορρά - Nότου (Eξάντας, 1991), H νεοφιλελεύθερη συναίνεση και η κρίση της οικονομίας ανάπτυξης (Γόρδιος, 1993) και του μόλις εκδοθέντος βιβλίου Towards an Inclusive Democracy (Cassell, Λονδίνο και Nέα Yόρκη, 1997).

Περίληψη

Το βιβλίο αυτό έχει στόχο την διατύπωση μιας θέσης πάνω στα ναρκωτικά με βάση την ελευθεριακή σκέψη και το αίτημα για την αυτονομία, και όχι την εκσυγχρονιστική, ή την φιλελεύθερη σκέψη που υποδύεται την ελευθεριακή, οι οποίες απλώς στοχεύουν στην διαχείριση του προβλήματος και καταλήγουν στην δημιουργία ετερόνομων ατόμων.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0062109
 • Γλώσσα:
  Ελληνικά
 • Εκδότης:
  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
 • Συγγραφέας:
  ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  1999
 • Σελίδες:
  96
 • Διαστάσεις:
  14x21
 • Βάρος:
  0.2300 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία