Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΔΡΑ

Συγγραφέας: ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Εκδότης: ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Ένας συμβουλευτικός οδηγός για κάθε άνδρα, αλλά και κάθε γυναίκα, που επιθυμεί να ενσωματώσει και να αναγνωρίσει τις αρχετυπικές δομές της ανδρικής υπόστασης. Πώς μέσα από την αλληλεπίδραση με τις δομές αυτές, θα προσεγγίσουμε την αυτοπραγμάτωση του φύλου, είτε ως άνδρες ενσωματώνοντάς τες είτε ως γυναίκες, μαθαίνοντας να αναγνωρίζουμε τις ποιότητες αυτές σε......

Αρχική Τιμή: 12.25 €

Τιμή IANOS: 11.03 (Κέρδος: 1.22 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Συγγραφέας
ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
Με συστηματική ασχολία 20 ετών στο Διαλογισμό και την Προσωπική Ανάπτυξη και εργασία 15 ετών σε Ελλάδα, Αγγλία, Ινδία, και Κωνσταντινούπολη, ο Μιχαήλ Καρπαθίου είναι πιστοποιημένος Βιοθεραπευτής, σύμφωνα με το ανώτερο επίπεδο θεραπευτικής δυνατότητας. Έχει διδάξει στην Ινδία, Osho Puna, τη βάση της Ερωτικής Αλχημείας, όπως ο ίδιος την έχει συνθέσει, έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί ως σύμβουλος ψυχικής υγείας στους τομείς: Σωματική Ψυχοθεραπεία , Συσηματική Αναπαράσταση, Ψυχογεννητικό Σύστημα, Redecision Therapy για ζεύγη, EFT, EMDR, BSFT, TAT, HO' OPON, OPONO, Πυθαγόρεια αριθμολογία, Βιοενεργειακή Ύπνωση, Σιάτσου, Ψυχοθεραπεία Γκεστάλτ. Είναι Reiki Master στο παραδοσιακό Ιαπωνικό Reiki και στο Osho Reiki. Έχει εκπαιδευτεί με διακεκριμένους δασκάλους στο εσωτερικό ΤΣΙ ΚΟΓΚ, ΚΟΖΑΝ ΚΙΚΟ, στις πολεμικές τέχνες με γνώμονα το διαλογισμό, στην ελεύθερη κατάδυση, στην θεραπευτική των ΙΝΚΑΣ, στο Σαμανισμό, στο Συνειδητό Ονείρεμμα, στην ερμηνεία Ονείρων, στη θεραπευτική αναδρομή, και στην Τάντρα Γιόγκα.

Περίληψη

Ένας συμβουλευτικός οδηγός για κάθε άνδρα, αλλά και κάθε γυναίκα, που επιθυμεί να ενσωματώσει και να αναγνωρίσει τις αρχετυπικές δομές της ανδρικής υπόστασης. Πώς μέσα από την αλληλεπίδραση με τις δομές αυτές, θα προσεγγίσουμε την αυτοπραγμάτωση του φύλου, είτε ως άνδρες ενσωματώνοντάς τες είτε ως γυναίκες, μαθαίνοντας να αναγνωρίζουμε τις ποιότητες αυτές σε έναν άνδρα, που μπορεί να τις προσφέρει απλόχερα. Σκοπός είναι ο καθένας να καταστεί ολοκληρωμένος, να εκδηλώσει τις ανώτερες ποιότητες της φύσης του, να βρεθεί στην ουσία της λέξης Άνθρωπος. «Ο Ανώτερος Άνδρας δεν σταματά να δίνει, όταν θεωρεί ότι δεν λαμβάνει αυτό που πιστεύει ότι αξίζει – αλλά γίνεται ο ίδιος το δόσιμο, καθώς “λιώνει” ολοκληρωτικά κάθε στιγμή. Επιτρέπει στη Ζωή να διεισδύσει μέσα του και είναι ανοιχτός σε ό,τι αυτή του προσφέρει, υποδέχεται θετικά κάθε φάσμα εμπειρίας. Προσφέρει τον εαυτό του στους άλλους και στον κόσμο που τον περιβάλλει, μοιράζει την ενέργειά του ολοκληρωτικά.»

Πληροφορίες προϊόντος

 • Σειρά:
  ΥΠΕΡΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΔΙΑ
 • SKU:
  0359135
 • ISBN:
  978-960-9415-93-4
 • ISBN2:
  9789609415934
 • Εκδότης:
  ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ
 • Συγγραφέας:
  ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
 • Συντελεστής:
  ΣΑΛΙΒΕΡΟΥ ΑΝΝΑ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2015
 • Σελίδες:
  96
 • Διαστάσεις:
  13x21
 • Βάρος:
  0.1800 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία