Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Συγγραφέας: ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΥΣΗ

Εκδότης: ΠΕΔΙΟ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΠΥΡΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Περίληψη - Το βιβλίο αυτό αποσκοπεί να καλύψει µέρος του µεγάλου κενού που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία για την επίδραση του χωρισµού των γονέων στα παιδιά. Η ενηµέρωση, η ευαισθητοποίηση, οι γνώσεις για τα στάδια της διαδικασίας του χωρισµού και η ερµηνεία των διαφορετικών αντιδράσεων αποτελούν τη βάση για την πληρέστερη κατανόηση της λειτουργίας των οικογενειών µε......

Αρχική Τιμή: 14.90 €

Τιμή IANOS: 13.41 (Κέρδος: 1.49 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΥΣΗ

Συγγραφέας
ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΥΣΗ
H ∆ρ. Xρυσή (Σίσσυ) Xατζηχρήστου είναι Καθηγήτρια Σχολικής Ψυχολογίας στο Τµήµα Ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο Aθηνών, ∆ιευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράµµατος Σχολικής Ψυχολογίας και ∆ιευθύντρια του Κέντρου Έρευνας και Εφαρµογών Σχολικής Ψυχολογίας.

Περίληψη

Το βιβλίο αυτό αποσκοπεί να καλύψει µέρος του µεγάλου κενού που υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία για την επίδραση του χωρισµού των γονέων στα παιδιά. Η ενηµέρωση, η ευαισθητοποίηση, οι γνώσεις για τα στάδια της διαδικασίας του χωρισµού και η ερµηνεία των διαφορετικών αντιδράσεων αποτελούν τη βάση για την πληρέστερη κατανόηση της λειτουργίας των οικογενειών µετά τον χωρισµό των γονέων. Στο βιβλίο αυτό γίνεται ανάλυση και σύνθεση των κυριότερων επιστηµονικών δεδοµένων σχετικά µε την προσαρµογή των παιδιών, καθώς και αναφορά ορισµένων ενδεικτικών πρακτικών κατευθύνσεων για τους γονείς και άλλα άτοµα του περιβάλλοντος των παιδιών που βοηθούν στην κατάλληλη υποστήριξή τους και διευκολύνουν την προσαρµογή τους. Η συγγραφέας, της οποίας η επιστηµονική και επαγγελµατική ενασχόληση µε αυτά τα θέµατα είναι µακροχρόνια, µε το βιβλίο αυτό επιδιώκει αφενός να βοηθήσει στην πληρέστερη κατανόηση των δυσκολιών και των ποικίλων διαστάσεων προσαρµογής της οικογένειας µετά τον χωρισµό, και αφετέρου να συµβάλει στον κλονισµό των στερεοτύπων και των διακρίσεων για τους χωρισµένους γονείς και τα παιδιά τους. Το βιβλίο αυτό µπορεί να αποτελέσει χρήσιµο βοήθηµα για επιστήµονες και επαγγελµατίες διαφορετικών επιστηµονικών κλάδων, καθώς και για φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και όσους άλλους ενδιαφέρονται για την κατάλληλη υποστήριξη των παιδιών.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0364701
 • ISBN:
  978-960-546-662-6
 • ISBN2:
  9789605466626
 • Εκδότης:
  ΠΕΔΙΟ
 • Συγγραφέας:
  ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΥΣΗ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2016
 • Σελίδες:
  240
 • Διαστάσεις:
  17x24
 • Βάρος:
  0.5000 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Steve Miller Band - Dream Weaver