ΟΙ ΑΧΡΑΝΤΟΙ

Συγγραφέας: ΒΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Εκδότης: ΕΝΑΛΙΟΣ

Περίληψη - Εποχή μεσοπολέμου. Ημέρες ειδυλλιακές, σ’ έναν τόπο μαγικό και ειρηνικό, όπου όλα αλλάζουν ύστερα από ένα σκοτεινό διπλό έγκλημα. Οι κάτοικοι του Δρύσταλου ταράζονται, αναστατώνονται. Ο γιατρός του τόπου, άνθρωπος αξιοσέβαστος και σοφός, όταν η μοίρα θα χτυπήσει και τον ίδιο, θα καλέσει από το εξωτερι- κό ένα χαρισματικό πλάσμα, μια διάσημη ψυχίατρο για να τον......

Αρχική Τιμή: 17.87 €

Τιμή Web: 16.08 (Κέρδος: 1.79 €)

Υπό την προϋπόθεση διαθεσιμότητας στον εκδότη. Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΒΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Συγγραφέας
ΒΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ο Αθανάσιος Βήτας γεννήθηκε τον Απρίλη του 1969. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή και τον Δεκέμβριο του 2003 έλαβε τον τίτλο Ειδικός Γενικός Ιατρός, τέσσερα χρόνια αργότερα αναγορεύτηκε Διδάκτωρ Δημοκρίτειου πανεπιστημίου. Κατά τη δεκαετία που πέρασε εκπόνησε πλούσια επιστημονική εργογραφία με κορύφωση δύο μελέτες που έλαβαν πρώτα πανελλήνια βραβεία κι άλλες δύο οι οποίες τιμήθηκαν με επαίνους, σε τέσσερα αντίστοιχα, ιατρικά συνέδρια υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Περίληψη

Εποχή μεσοπολέμου. Ημέρες ειδυλλιακές, σ’ έναν τόπο μαγικό και ειρηνικό, όπου όλα αλλάζουν ύστερα από ένα σκοτεινό διπλό έγκλημα. Οι κάτοικοι του Δρύσταλου ταράζονται, αναστατώνονται. Ο γιατρός του τόπου, άνθρωπος αξιοσέβαστος και σοφός, όταν η μοίρα θα χτυπήσει και τον ίδιο, θα καλέσει από το εξωτερι- κό ένα χαρισματικό πλάσμα, μια διάσημη ψυχίατρο για να τον βοηθήσει στην έρευνά του… Μαζί εκείνος κι η Εύα, η παλιά του αγαπημένη, θα επιχειρήσουν να βρουν τους Άχραντους, τα πλάσματα αυτά που συναντούν μυστικά τον Αλέξανδρο κι αναστατώνουν με τη δράση τους ένα ολόκληρο χωριό… Η αδερφή του Αλέξανδρου, η Βαΐα, πλάσμα πανέμορφο και ευαίσθητο, καταδικασμένο στη σιωπή, βιώνει τον αγνότερο έρωτα με τον απλό και φτωχό Παύλο που για χάρη της δίνει και τη ζωή του ακόμη. Όμως ο έρωτας αυτός βουλιάζει στον εφιάλτη της απόγνωσης, ενώ η Βαΐα, καθοδηγούμενη από την Εύα, είναι το μόνο πλάσμα που μπορεί να δώσει λύση στο ανεξιχνίαστο μυστήριο… Με μια γλώσσα λυρική και μαγική, με μια πλοκή συναρπαστική που δεν αφήνει τον αναγνώστη να πάρει ανάσα, ο Αθανάσιος Βήτας δημιουργεί ένα υποδειγματικά συναρπαστικό μυθιστόρημα.

Πληροφορίες προϊόντος

 • Σειρά:
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
 • SKU:
  0323484
 • ISBN:
  978-618-5104-05-4
 • ISBN2:
  9786185104054
 • Εκδότης:
  ΕΝΑΛΙΟΣ
 • Συγγραφέας:
  ΒΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2014
 • Σελίδες:
  700
 • Διαστάσεις:
  14x21
 • Βάρος:
  0.7500 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

ΚλαψηνόςReview by Εμμανουήλ
Πολύ καλό, πολύ - πολύ καλό...
Θα μου μείνει ως ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα.
(Αναρτήθηκε στις 6/11/2018)
ΚουντουράReview by Μελίνα
Πραγματικά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! Μόλις το τελείωσα, γεμάτη από συναισθήματα, δεν βρίσκω λόγια. ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ... (Αναρτήθηκε στις 31/12/2014)
Οι ΆχραντοιReview by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
Καμία σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει... Δεν βρίσκω λόγια να γράψω για το πιο ΥΠΕΡΟΧΟ βιβλίο που έχω διαβάσει!!!
(Αναρτήθηκε στις 1/10/2014)
Οι ΆχραντοιReview by Αθηνά Παπάζη
Ένα κλασσικό μυθιστόρημα, εξαίσιο, άρτιο από κάθε πλευρά!!! (Αναρτήθηκε στις 16/8/2014)
Βαθμολογία