ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ

Συγγραφέας: ΑΣΠΙΩΤΗ ΒΕΝΤΑΝΤΑ

Εκδότης: ΡΟΕΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Περίληψη - Είναι, άραγε, δουλειά του κάθε παιδιού να γεμίσει τα κενά των γονιών του; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φέρνουμε στον κόσμο τα παιδιά μας; Ή έρχονται για να αυτοπραγματωθούν, να αναπτυχθούν όπως ορίζει η δική τους ψυχή και ανάγκη ανάπτυξης; Εξαιτίας της άγνοιάς μας, δεσμεύουμε τα παιδιά με τα δικά μας ανεκπλήρωτα όνειρα. Θέλουμε να γίνουν η συνέχειά μα......

Αρχική Τιμή: 15.90 €

Τιμή IANOS: 12.70 (Κέρδος: 3.20 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΑΣΠΙΩΤΗ ΒΕΝΤΑΝΤΑ

Συγγραφέας
ΑΣΠΙΩΤΗ ΒΕΝΤΑΝΤΑ
Η Βεντάντα Ασπιώτη είναι ψυχοθεραπεύτρια και επιμορφώτρια θεραπευτών, με πολυετή διεθνή καριέρα. Έχει ζήσει, επιμορφωθεί και εργαστεί για πολλές δεκαετίες σε χώρες του δυτικού κόσμου, αλλά και στην Ινδία. Εδώ και είκοσι χρόνια έχει ιδρύσει τη σχολή «Power of Light”, ενώ διευθύνει επί σειρά ετών την “Diamond Logos Academy” στην Ελλάδα. Πάνω απ’ όλα επιθυμεί να είναι συνειδητοποιημένη μητέρα και να μοιράζεται τις ανησυχίες, την πείρα και τις γνώσεις της με γονείς και εκπαιδευτικούς.

Περίληψη

Είναι, άραγε, δουλειά του κάθε παιδιού να γεμίσει τα κενά των γονιών του; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φέρνουμε στον κόσμο τα παιδιά μας; Ή έρχονται για να αυτοπραγματωθούν, να αναπτυχθούν όπως ορίζει η δική τους ψυχή και ανάγκη ανάπτυξης; Εξαιτίας της άγνοιάς μας, δεσμεύουμε τα παιδιά με τα δικά μας ανεκπλήρωτα όνειρα. Θέλουμε να γίνουν η συνέχειά μας. Στο όνομα της αγάπης και της φροντίδας περιορίζουμε τις δυνατότητές τους, επιδιώκοντας να αναπαράγουν συνέχεια τις δικές μας νόρμες, με τις οποίες με τόσο ζήλο τα εμποτίζουμε. Έχουμε τόσες καθησυχαστικές πλάνες! Τόσες βολικές ψεύτικες πεποιθήσεις για τη ζωή και τον εαυτό μας, που στην ουσία διαφυλάσσουν τις καθημερινές μας παραισθήσεις! Μιλάμε για «κρίση μέσης ηλικίας». Για «χάσμα γενεών». Η λέξη «κατάθλιψη» έχει γίνει της μόδας. Οι όροι και οι ορισμοί των ψυχολογικών συνδρόμων γίνονται το τέλειο άλλοθι για να μην κοιτάξουμε πιο μέσα, στην αλήθεια της δικής μας ζωής. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, ένα σχολείο και μια εκπαίδευση που θα υποστηρίξουν το παιδί να οικοδομήσει τις αξίες τού «είναι», της ψυχής, παρά ένα σχολείο που προάγει τη διατήρηση κάθε καθησυχαστικής πλάνης. Φυσικά, για να γίνει αυτό, απαιτείται και ο ίδιος ο δάσκαλος να είναι συντονισμένος με τις άφθαρτες κι αιώνιες αξίες της ουσίας της ψυχής. Να έχει σκύψει βαθιά μέσα στον εαυτό του και να έχει ξεκαθαρίσει την κατεύθυνση της ίδιας του της ζωής.
Ένα βιβλίο χρήσιμο για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που δεν παύουν να θέτουν ερωτήματα και να ζητούν αξιόπιστες απαντήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα βοηθήσουν ουσιαστικά τους μαθητές και τα παιδιά τους στην οικοδόμηση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων – προσωπικοτήτων με αυτογνωσία και αυτοεκτίμηση. Γιατί μόνο όταν δομήσουμε υγιείς προσωπικότητες μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα αλλάξουμε επιτέλους το μέλλον!

Πληροφορίες προϊόντος

 • Σειρά:
  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ
 • SKU:
  0362328
 • ISBN:
  978-960-283-441-1
 • ISBN2:
  9789602834411
 • Εκδότης:
  ΡΟΕΣ
 • Συγγραφέας:
  ΑΣΠΙΩΤΗ ΒΕΝΤΑΝΤΑ
 • Συντελεστής:
  ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2016
 • Σελίδες:
  320
 • Διαστάσεις:
  14x21
 • Βάρος:
  0.4100 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ