ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Συγγραφέας: ΠΑΡΕΤΣΚΙ ΣΑΡΑ

Εκδότης: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Ο πρόεδρος ενός εργατικού σωματείου απευθύνεται στην Β. Βαρσάβσκι, γιά να βρεί την κόρη του που εξαφανίστηκε. Ο τρόπος όμως που την πλησιάζει είναι ανορθόδοξος καί την βάζει σε υποψίες. Οι υποψίες της επιβεβαιώνονται, όταν πηγαίνει στην τελευταία διεύθυνση που έμενε η κοπέλα καί βρίσκει εκεί δολοφονημένο τον φίλο της. Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα πιό πολύ......

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΠΑΡΕΤΣΚΙ ΣΑΡΑ

Συγγραφέας
ΠΑΡΕΤΣΚΙ ΣΑΡΑ
Η Sara Paretsky γεννήθηκε το 1947 στην Αϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάτοχος του Ph.D. στην Ιστορία κι έχοντας αποκτήσει το Μ.Β.Α. από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, απ` όπου και αποφοίτησε, εργάστηκε αρχικά σε μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία μέχρι το 1985. Τότε άρχισε ν` ασχολείται αποκλειστικά με το γράψιμο. Η Β. Ι. Βαρσάφσκι, η ανεξάρτητη κι αισθησιακή ιδιωτική ντετέκτιβ, που είναι η βασική ηρωίδα στις περισσότερες ιστορίες της, κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της το 1982 με το "Indemnity only". Το 1991 επιμελείται το "A woman`s eye", μια συλλογή από αστυνομικά διηγήματα αποκλειστικά γραμμένα από γυναίκες.

Περίληψη

Ο πρόεδρος ενός εργατικού σωματείου απευθύνεται στην Β. Βαρσάβσκι, γιά να βρεί την κόρη του που εξαφανίστηκε. Ο τρόπος όμως που την πλησιάζει είναι ανορθόδοξος καί την βάζει σε υποψίες. Οι υποψίες της επιβεβαιώνονται, όταν πηγαίνει στην τελευταία διεύθυνση που έμενε η κοπέλα καί βρίσκει εκεί δολοφονημένο τον φίλο της. Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα πιό πολύ, διότι το νεαρό θύμα είναι υιός ενός πολύ γνωστού τραπεζίτη. Μήπως υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ των πατέρων τους; Τι σχέση έχει ένας συνδικαλιστής μ' έναν τραπεζίτη; Στην προσπάθειά της ν' ανακαλύψει την κοπέλα, γιά να βρεί την άκρη του νήματος, η Β. Βαρσάβσκι θα βρεθεί αντιμέτωπη όχι μόνο με το συνδικάτο καί το τραπεζικό κεφάλαιο, αλλά καί με το οργανωμένο έγκλημα.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0013187
 • Γλώσσα:
  Ελληνικά
 • Εκδότης:
  ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
 • Συγγραφέας:
  ΠΑΡΕΤΣΚΙ ΣΑΡΑ
 • Μεταφραστής:
  ΜΑΡΚΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  1997
 • Βάρος:
  0.3900 kg
 • Χώρα:
  ΑΜΕΡΙΚΗ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Tindersticks - Talk To Me