ΠΕΡΣΕΑΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Συγγραφέας: ΣΙΣΚΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Εκδότης: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Ο Περσέας, ο τελευταίος βασιλιάς της Μακεδονίας, υπήρξε ένας αξιόλογος ηγέτης, ο μοναδικός σ’ όλη την ελληνική ιστορία που έφερε το όνομα του μυθικού ήρωα του Άργους, του νικητή της φοβερής Μέδουσας. Αυτό το προνόμιο του ονόματός του και το γεγονός ότι η μάνα του ήταν κι αυτή Αργεία, παρέπεμπε συνειρμικά στην καταγωγή των πρώτων Μακεδόνων βασιλέων από τον οίκο ......

Αρχική Τιμή: 9.33 €

Τιμή Web: 6.90 (Κέρδος: 2.43 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΣΙΣΚΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Συγγραφέας
ΣΙΣΚΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Ο Σωκράτης Σίσκος γεννήθηκε στον Εμμανουήλ Παπά του νομού Σερρών. Περάτωσε τις γυμνασιακές του σπουδές στις Σέρρες και αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στο Παρίσι σε θέματα "οικονομίας των μεταφορών" και συνέγραψε πλήθος άρθρων και δυο βιβλία συγκοινωνιακού περιεχομένου. Εργάσθηκε στους Ελληνικούς Σιδηροδρόμους και διετέλεσε, πριν από τη συνταξιοδότηση του, προϊστάμενος εμπορικής εκμεταλλεύσεως στην περιφερειακή διεύθυνση Μακεδονίας - Θράκης. Υπήρξε, για οκτώ χρόνια, ειδικός σύμβουλος στην εταιρεία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, σε θέματα διακίνησης υγραερίων και εφαρμογής της νομοθεσίας περί καυσίμων. Συμμετείχε, ως εισηγητής, στην έρευνα για τη διακίνηση των επικίνδυνων φορτίων, με βάση τους κανονισμούς και τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την έρευνα πραγματοποίησε (1997/1998) το Εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Περίληψη

Ο Περσέας, ο τελευταίος βασιλιάς της Μακεδονίας, υπήρξε ένας αξιόλογος ηγέτης, ο μοναδικός σ’ όλη την ελληνική ιστορία που έφερε το όνομα του μυθικού ήρωα του Άργους, του νικητή της φοβερής Μέδουσας. Αυτό το προνόμιο του ονόματός του και το γεγονός ότι η μάνα του ήταν κι αυτή Αργεία, παρέπεμπε συνειρμικά στην καταγωγή των πρώτων Μακεδόνων βασιλέων από τον οίκο των Τημενιδών του Άργους. (…)

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0335787
 • ISBN:
  978-960-457-680-7
 • ISBN2:
  9789604576807
 • Εκδότης:
  ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
 • Συγγραφέας:
  ΣΙΣΚΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2014
 • Σελίδες:
  221
 • Διαστάσεις:
  14x21
 • Βάρος:
  0.2700 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Ron Sexsmith - Loving You