ΦΟΕΡ ΣΑΦΡΑΝ ΤΖΟΝΑΘΑΝ

ΦΟΕΡ ΣΑΦΡΑΝ ΤΖΟΝΑΘΑΝ

Ο Τζόναθαν Σάφραν Φόερ, είναι από τους νεότερους και πολυσυζητημένους Αμερικανούς συγγραφείς. Γεννήθηκε το 1977 στη Νέα Υόρκη. Το μυθιστόρημά του Εξαιρετικά δυνατά και απίστευτα κοντά (Εκδόσεις ΜΕΛΑΝΙ 2009) θεωρήθηκε το καλύτερο βιβλίο για την μετά την 9/11 εποχή.
Το παρόν πρώτο του μυθιστόρημα Όλα έρχονται στο φως περιελήφθηκε στις λίστες με τα καλύτερα βιβλία του 2002 διεθνώς.
Έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία, όπως το Guardian First Book Prize, το National Jewish Book Award και το New York Public Library Young Lions Prize. Το έργο του έχει μεταφραστεί σε τριάντα έξι γλώσσες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ζει στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Tο πιο πρόσφατο βιβλίο

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Η κλιματική κρίση είναι ήδη εδώ και απειλεί την επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Ακούμε διαρκώς πως δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Το έχουμε όμως συνειδητοποιήσει; Η σωτηρία του πλανήτη απαιτεί να έρθουμε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας και, κυρίως, με την απροθυμία να θυσιάσουμε την άνεσή μας για χάρη του μέλλοντός μας. Η συλλογική δράση είναι εφικτή. Το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν και μπορούμε να το κάνουμε ξανά. Όλα ξεκινούν από το τι τρώμε, και τι δεν τρώμε, για πρωινό. Με διορατικότητα, ενσυναίσθηση και τη σπιρτάδα που τον χαρακτηρίζει, ο Τζόναθαν Σάφραν Φόερ παρουσιάζει το πιο φλέγον ζήτημα της εποχής μας με τρόπο μοναδικό. Δεν μας καλεί μόνο να το δούμε ζωντανά μπροστά μας και να αντιληφθούμε πόσο επείγει η αντιμετώπισή του· μας προσφέρει κι έναν τρόπο να συμμετάσχουμε στη σωτηρία του πλανήτη. «Διαβάστε το βιβλίο. Η σωτηρία του πλανήτη αρχίζει ακριβώς έτσι». Stella McCartney. «Μια εξαιρετική σύνθεση επιχειρηματολογίας, παράθεσης επιστημονικών στοιχείων και λογοτεχνικής αφήγησης. Είναι σχεδόν βέβαιο πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχουν γραφτεί για το θέμα της κρεοφαγίας». The Times Literary Supplement. «Αξίζει στον Φόερ μια θέση δίπλα στους μεγαλύτερου ς φιλοσόφους μας». Los Angeles Times

16.60€14.94€
Αγόρασε το

Βιβλία του συγγραφέα

4 είδη

ανά σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
  1. ΙΔΟΥ ΕΓΩ
    ΙΔΟΥ ΕΓΩ
    24,00 € Αρχική Τιμή -10% 21,60 € Τελική Τιμή
  2. ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΖΩΑ
    ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΖΩΑ
    15,50 € Αρχική Τιμή -10% 13,95 € Τελική Τιμή
  3. ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
    ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
    16,60 € Αρχική Τιμή -10% 14,94 € Τελική Τιμή
  4. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΝΤΑ
    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΝΤΑ
    18,80 € Αρχική Τιμή -30% 13,16 € Τελική Τιμή

4 είδη

ανά σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
4
4
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.